- 4 Aralık 2016
- 13
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi dertliyizbe
-
şimdi alttan alan bi mesaj yazdım da düzeldi biraz biraz. ya tuhaf olan hep haklı mısın kardeşim en küçük şeyde hemen köpürülmez ki yani. nasıl alıcam gönlünü daha da fazla onun gözünde neler yapabilirim tavsiyen var mı neleri sever bunlarCanım eski sevgilim bir akrepti. Tam da anlattığın gibi bir insandı. Çok zordu. Ben de akrepim ayrıca. Anlaşamıyorduk. Yani her şeyini kabullenmediğin sürece çaresi yok ne yazık ki..
hahahah ne yapıcam bilmiyorum haklıyken bile boyun eğiyorum yani sevdiğimden şaka gibiTavsiyemii cnm ümidini kırmak istemem ama bi akrep karısı olarakdan imkansııız
aa kavga üstüne kavgayla gidince iyice çıldırıyo ama dönülmüyo tribinden ya kavgada alttan almayınca bıçak çekiyo direkDaima o ne yaparsa, iki katını yapacaksınız.
Sevgi mi gösteriyor, alasını yapın.
Kavga mı ediyor, cıngar çıkarın.
Mesaj mı atmıyor, o yokmuş gibi davranın.
Bu akreplerin dozu böyle, kendi tahtlarından ancak bu şekilde inerler.
Eşim akrep, ben akrep böyle yaşayıp gidiyoruz.
İşte akrebin sırrı, gözü kara olacaksınız.aa kavga üstüne kavgayla gidince iyice çıldırıyo ama dönülmüyo tribinden ya kavgada alttan almayınca bıçak çekiyo direk
ya aslında tam beraberlik bile değil flört gibi ama küçük şeylere takılıyo üzülüyorum üstüne gidiyorum paranoya yapıyorum ona yansıyo ve bu yüzden iyice sinirleniyo. daha ilk tartışmamız bu durum. ondan ne yapsam bilemiyorum ya zaten bebiş adam şaşırtıyo beVallahi bende öyleydim kuzum. Senı o kadar iyi anlıyorum ki.. ahahahaha. Sevdiğimden hep susuyordum. Yani kabullensem bile kendi kendine bir konu bulup tribe giriyordu. Günlerce trip attığı oluyordu. Ben kendimi çok üzdüm onun için. Aman sen yapma. Ayrıca değişmiceğini bil. Ne yazık ki değişmiyorlar.. Ne kadar zamandır berabersiniz bu arada
Daima o ne yaparsa, iki katını yapacaksınız.
Sevgi mi gösteriyor, alasını yapın.
Kavga mı ediyor, cıngar çıkarın.
Mesaj mı atmıyor, o yokmuş gibi davranın.
Bu akreplerin dozu böyle, kendi tahtlarından ancak bu şekilde inerler.
Eşim akrep, ben akrep böyle yaşayıp gidiyoruz.
yok onu mecazi dedim tabii. ya işte kaybederim diye alttan alıyorum çok alıştım adama bi pısan ben oluyorum. çünkü aşırı sert tepkileri var gücüme gitse de bi kaybetmek istemiyorum tam bi şeytan tüylüİşte akrebin sırrı, gözü kara olacaksınız.
Biliyor ki elbet siz alttan alacaksınız, haksız da olsanız af dileyeceksiniz.
Ondan yapar da yapar.
O gemileri yakıyorsa, dünyayı yakan görünce kedi gibi pısar.
Bu arada bıçak çekmek mecazi değil mi?
Çekilecek çile değildir, eğer büyük bir aşk yoksa uzaklaşın.Ne kadar zor bir ilişki.Ben umursamaz olduğumdan mücadele etmediğimden sorun bende oldu. Neymiş Ben yeterince sevmiyormuşum. Bi git allasen.. Ayrıca mutluluklar dilerim size.. En azından nasıl anlaşacağinizi çozmüşssünüz..
ya sana şöyle söyliyim sırf beni yanlış anladı diye iş yerine ondan habersiz gidip konuşmaya çalıştım onunla, sırf o yüzden bile azar yedim neymiş babacım nasıl o istemediği halde gelirmişim hakimiyeti almaya çalışırmışım onu dinlemezmişimEğer ortada ilişki yoksa sakın yaklaşma. Kaç bence. Çünkü sevgili olduktan sonra daha çok bağşanıcaksın ve kaçman çok zor olucak. Tabi yine sen bilirsin. Değerini azaltma sakın kendi gözünde..
şimdi alttan alan bi mesaj yazdım da düzeldi biraz biraz. ya tuhaf olan hep haklı mısın kardeşim en küçük şeyde hemen köpürülmez ki yani. nasıl alıcam gönlünü daha da fazla onun gözünde neler yapabilirim tavsiyen var mı neleri sever bunlar
Şöyle anlatayım, eşim arabalara çok düşkündür.yok onu mecazi dedim tabii. ya işte kaybederim diye alttan alıyorum çok alıştım adama bi pısan ben oluyorum. çünkü aşırı sert tepkileri var gücüme gitse de bi kaybetmek istemiyorum tam bi şeytan tüylü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?