Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Kadını

benim kuzenim de akrep burcu aynı özellikler onda da var.evet akrep burçlarından korkuluyor biraz;çünkü akrepler ikiye ayrılıyor biri çok masumdur diğeri ise akrep gibi sokar...işte insanlar hemen ikinci akrepleri göz önünde bulunduruyor ve korkuyorlar ya da iki türlü akrep olduğunu bilmiyorlar.benim okuldan 2 arkadaşım var ikisi de akrep burcu.ama gel gör ki birine akrep burcu diyesin.işte o masum olan akreplerden ama diğeri de tam anlamıyla akrep burcu.gerçekten akrep gibi sokabailecek cinsten yani...a.s

Sana sonuna kadar katılıyorum. Çünkü ben ve eşim ikimizde akrebiz ama huylarımız biraz tutmuyor.Mesela ben kinci değilimdir küs bile duramam.Kızar öfkelenir ağzıma geleni söyleyebilirimde ama bir iki saat geçmeden hemen pişman olurum.Haklıysam haklı olduğumu yine söylerim ama arayı yumuşatmayı da bilirim.Eşimse çok farklı o daha bir akreptir.Artık dediğin gibi; ya iki tür akrep var, yada erkek akrebi daha bir akrep gibi sokuyor.a.s

Rezzan Kiraz çok kötülüyor bizi ya o kadar da kötü değiliz ki di mi Kötü Kazen :smiley-cool:

selam hanımlar ..bende akrepim..ve gerçekten gurur duyuyorum..aslında her burcun 2 türlüsü vardır..akreplerinde kendine zarar vereni birde çevreye zarar vereni vardırki onlardan korkulur aslında..çünkü kendini geliştirmeyi öğrenememiş insanlardan zaten korkulur..onalrın hem çevreye hemde kendine zararı olur her zaman..ben çok duygusalımdır..bazen bu duygusallık beni çok incitiyor..ve mantığımı kullanamaz hale geliyorum..herşeyi çok çabuk öğreniyorum ve araştırmayı çok severim asla bırakmam öğrenmeden..ve akrep kadınları herzaman dikkat çeken yaratıklardır..akrebim diye demiyorum..diğer burçlerında bayanları güzel ve çekiciler bunu asla gözardı edemeyiz..ama akrep nedense şeytan tüylü bir burç..ve çok sır tutar arkadaş canlısıdır..elinden geldiğince yardıma ihtiyacı olan herkese ell uzatır..ve bu arada başına gelmedik kalmaz inanın..ben mesela bir insanı mutlu ettiysem bunu yürekten söylüyorum ben o zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum..ve güven karşımdaki bana güven vermeli eğer bir yanlışını görürsem hemen bitirmem ama artık eskisi gibi olmam..kin tutmam..insanları çok seviyorum ama bana zararı dokunan insanlarda nefret ederim benim için bitmiştir birdaha karşıma çıkmamasını dilerim o insanın..tertipli olmayı çok severim..düzenimi bozanlar o an yanımda olmasınlar bence..neyse fazla konuştum sanırım..ama akrepler aslında kotkulacak insanlar değillerdir buna inanın..akrep olmayı çok seviyorum..sevgilerle..a.s.:nazar::1hug:

bir akrep hatunu olmak çok ayrıcalıklı birşey arkadaşlar...etrafımda akrep olmak için üstüne para verirdim diyen insanlar bile var:)))))) ama gerçekten en karizmatik en gizemli insanlar bizden çıkıyor ve bu hususta en ufak bir istisanaya bile rastlamadım(hiçkimseye sen nasıl akrepsin dediğimi hatırlamıyorum. maşaallah tüm akrepler hakını teslim ediyor burçlarının:)))yalnız tüm akrep arkadaşlarıma tek şu hayati tavsiyede bulunmak istiyorum:gidin ve kendinize bir balık erkeği bulun!!!(ben öyle yaptım şimdi çok rahatım:))

Akrep olmak müthişş bişii herkese tavsıye edıorum dıcem amaa herkes bizim kadar şanslı olamıo kızmasın kimsee;))benimde akreplere tek tavsıyem eger bi eşiniz yoksaa kendinize bi yengeç buluuuunnnn çok iyii anlaşacagınızın garantısını verebılırım sizeee;)

Bende Akrep Burcuyum Yükselenimi Bilmiyorum
Birisi Burcumu Sorunca şöyle Bi Duraksiyorum Sizde De Oluyo Mu Insan Burcundan Utanir Mi Hiç

"Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. ":enbuyukkk:

l.gif
a.gif
c.gif
r.gif
i.gif
m.gif
o.gif
s.gif
a.gif

cok kotu oldukları soylenır ama cok yanılıyr bazı kısıler herkesten daha durust ıyımser anlayıslı kıymet bılen sozunun erı zekı ve cok guclu kısılıgıye sahıp insanlarız biz AKREP LERRRRRRRRRRRRRRR

akrep burcunun hisleri çok kuvvetlidir ve arkadaşlarına çok değer verir yanlışı gördümü asla affetmez yarası hep kanar. biliyormusunuz gerçek yaşantılarında dişi akrep çiftleştikren sonra erkeğini öldürüyormuş onu bırakıp başka dişilerle
çiftleşmesin diye hayret vericii.

aranıza yeni katıldım ben de akrebim ve kendimle gurur duyuyorum insanlar burcumu sorunca akrep dediğim zaman bir adım geri gidiyorlar akrep asla başkasının kendine zarar vermesini istemez mesela akrebin etrafını ateşle çevirmişler yanarak ölecek ama akrep yangında ölmek yerine kendi kendini zehirliyor kuyruğuyla ve ölüyor olürken bile gururundan taviz vermiyor düşünün ki ne kadar gururlular tüm akrepleri öpüyorum.....:enbuyukkk:

bende akrebım ve ozellıklerının hepsını tasıyorum...

evet akrep burcu dıstan bıraz urkutucu gelıyo ama hıcde oyle degıl....

Evet akrep kadınlarının hisleri inanılmaz kuvvetlidir."Aklıma gelen başıma gelir" misali

Back
X