Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Kadını

bir akrep kadını bu kadar mı güzel anlatılır.Hiç bir yerde akrep kadınını bu kadar güzel ifade edinin görmedim.

akrep burcuyum ve yazılanların % 99 u doğru. özellikle inanılmaz hisleri kuvvetli oluyor..

Son düzenleme:
ya bn burcu sevmio değilim bn yay burcuyum amaerkek arkımın eski sevgilisi akep ve bie az yapmadıyanii elinden bişeyini amldığm halde onlar ayrıldktan kaç yıl sonra biz çıktık hala unutammş olcak ki az yapmadı bize ama bnde ona ii yaptım biraz saf bi burç sankii ya da kişisine bağlı ama çok inatçıı buna eminim isteğini elde edene kadr yapamayacğı yk gibime gelior...

ya bn burcu sevmio değilim bn yay burcuyum amaerkek arkımın eski sevgilisi akep ve bie az yapmadıyanii elinden bişeyini amldığm halde onlar ayrıldktan kaç yıl sonra biz çıktık hala unutammş olcak ki az yapmadı bize ama bnde ona ii yaptım biraz saf bi burç sankii ya da kişisine bağlı ama çok inatçıı buna eminim isteğini elde edene kadr yapamayacğı yk gibime gelior...

yok yaw saf falan degildir aksine yapilani unutmayiz. hirsliyizdirda ondan... ha inatcilik konusunda yuzde yuz haklisin. en sahsen aaccaaayiiip inatciyimdir

arkadaşım basmayın akrebin dalına ,basar dalınıza
:oklava:

akrep burcu bayanını asla kandıramazsın, kandığını düşündürse bile asla kanmaz çok zekidir.. yapılan iyiliği de kötülüğü de karşılıksız bırakmaz şakkıdı

aynen öyle neslihan ağzına sağlık akrep olmaktan gurur duyuyorum olacak şeyleri hissetmek çok güzel,gerçekten kıvrak zekamız olması çok güzel bazen o kadar çok fikir geliyorki kafam karışıyor.ama felaket kinciyim on yılda geçse bana birisi çok büyük kötülük yapsa on yılım savaş teorileri ile geçer ve sonunda düşmanın işini bitiririm.

kesinlikle öyle peda.. eğer ben akrep olmasaydım korkacağım kadınlar yalnızca akrep kadınları olurdu

bir akrep kadını olarakk gururuluyum . oh iyikide akrep olmuşum. eşimde akrep . kızımın da akrep olmasını istedim ama olmadı yoksa bu dünya bize biraz dar gelirdi zaten...

çok zeki olduğumuzu düşünüyorum. hiç bir şeyi unutmam kötülüğüde iyiliğide. iyiliğin karşılığını fazlasıyla veririm. damarıma bastılar mıı hiç şansları yok.
var mı bizim gibi cesaretlisi gözü peki, kafa tutanı herşeye.
var mı biizm gibi sözünün arkasında duran, kollayan , koruyan

bana göre tek kötü yanımız fazlaca iredelemek. ama haksızda sayılmayız. olabilecekleir önceden hissediyoruz.

seviyorum akrep olmayııı

Evlerinde herşey kontrollü ve düzenlidir. Akrep kadını sevdiğini ve sevildiğini anladığı an, yaşamındaki her şey ikinci planda kalır. Akrep kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez
Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir.Adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır

bu kısımlar bana ne kadarda uyuyo yaw

bende akrebim ve cok zeki oldugumuzu ayrıca pratik zekalı oldugumuzxu düşünüyorum. birde akreplerın dillerinin papıc kadar oldugunu bize laf yetiştirmenın zor oldugunuda. offff cok sey düşündüm canım bende. iyiki akrebimm:))

Ben de akrep burcuyum. Derler ki akrep burcu burçların en asilidir. Doğru!! Ben de burcumu kime söylesem irkiliyor, korkuyorlar bizden.:-DDD

Evlerinde herşey kontrollü ve düzenlidir. Akrep kadını sevdiğini ve sevildiğini anladığı an, yaşamındaki her şey ikinci planda kalır. Akrep kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez
Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir.Adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır

aynen ka:teselli:tılıyorum da eşim kıskanç olmamdan bıktı artık
sevdimmi tam seviyoz ne yapalım

aynen ben arkadaslik cok onem veririm amma ay degeri gormeszem hemen uzaklasirim ordan ve kirilirim

Back
X