Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Kadını

iki türlü akrep varmış ya hani kıslar ben bazen ikisinde bürünebiliyorum ne yalan söliim bazen başkasını sokmakta çok eğlenceli oluyo (hakedeni tabii) :sm_cool:

ben yazmış mıydım acaba buraya........tekrar yazayım ben de akrep burcuyum ve burcumu çok seviyorum

Akrep burcu kadını kendine her konuda güvenen, kurnaz, enerjik ve marifetli bir kişilik çizer. Yaşamın her alanında tutkuları vardır. Daima başarıyı yakalamak ister. Başarıyı yakaladığındaysa, kendine yeni bir hedef belirleyip yeniden mücadeleye başlar.Kelimelere fazla ihtiyaç duymaz. Çünkü içindekileri gözleriyle anlatır. Bir bakışından sevgisini ya da nefretini anlayabilirsiniz.Bu gizemli güzelin derin bir çekiciliği vardır. Kendi halinde renksiz biri değildir, bir an soğuk mesafeli, görünürken bir an sizi yakacak kadar sıcak ve sevimlidir. Arkadaşlıklarında seçicidir, basit ve değersiz insanlarla boş muhabbetler yapıp vakit geçirmeyi sevmez. Azimli ve kararlıdır. Sır dinlemeyi sever ve sırrıyla ölmeyi tercih edecek kadar ketumdur. Temizliği ve rahat ortamları severler. Evlerinde herşey kontrollü ve düzenlidir. Akrep kadını sevdiğini ve sevildiğini anladığı an, yaşamındaki her şey ikinci planda kalır. Akrep kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez.Aşık olduğunda aşkının yegane savunucusu ve koruyucusu olur. Erkeği gölgede bırakmak yerine ona evinin patronu olma onurunu verir. Evlendikten sonra çalışmaya devam etmeyebilir. Eşine kötülük yapılmasına izin vermez. Herşeyine sahip çıkan bir insandır. Ama kendisine kimse sınır çizemez, sahip çıkamaz. Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir.Adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır

Evet,ben bi AKREB im.Elif im emeğine sağlık. Şeniz

kendimden bişey ekleyeyim unutmaz acılarını özellikle
kırılan her parçasını ve kıranları
sevdiğini ve kendine yapılan iyilikleri
kırılınca da bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmuyor
biraz da melankoli var

akrebin 2 türü varmış..1.kendini sokan.yani herşeyde en çok zararı kendine veren..2.başkalarını sokan....yani herşekilde karşısındakine geçmiş olsun...ben 2.ne çok uyuyorum...

Eksik tanımlama. Ben çok eskiden bir kitapta okumuştum(sonra o kitabı kaybettiğime çok üzüldüm), 3 tür akrep var.:
Akrep grubu- Kendi dahil herkesi sokan..akrepin entrikacı tipleri bunlardan çıkar.
kertenkele grubu- sadece kendini sokan.
kartal grubu- Kimseyi sokmayan. Bu son grup affetmeyi bilen, dost canlısı gruptur.

Ben de akrebim, yükselenim terazi. Ama bazı kitaplarda bahsedildiği gibi hiç kindar, kıskanç(sadece sevdiğimi kıskanır doğal olarak), entrikacı değilim, cimride de değilim(aksine saçan biriyim). Burcumu çok seviyorum, çok zengin ve derin bir burç.kaydirigubbakcemile2

ya bende akrebim ve yükselenimde akrep ama çogu özelliğini taşımıyorum bende kindarlık kıskançlık cimrilik vs yok galiba ben kartal grubuna giriyorum ilk defa duyuyorum ama 3 tür akrep oldugunu ama neyse ki duydum artık bana sen hiç akrebe benzemiyosun diyenlere bende böyle bi açıklama yaparımkartal grubuyum derim

Akrep burcu olmak zordur aynı zamanda, iyi bir analizci, gözlemcidir. Hisleri çok kuvvetlidir, MR cihazı gibi karşı tarafın herşeyini görür. İyiki akrebim.

merhabalar bende akrebim ve bugün doğdum.bütün bugün doğan akreplerin doğum gününü kutluyoruma.s.güzel ama zor akrep kadınlarına selamlar...

evet bende bir akrep kadınıyım
sanki beni anlatıyor
yazılanlara tamamen katılıyorum
çünkü öyleyim

Arkadaşlıklarında seçicidir, basit ve değersiz insanlarla boş muhabbetler yapıp vakit geçirmeyi sevmez.

kesinlikle ben:))))))))))

Eksik tanımlama. Ben çok eskiden bir kitapta okumuştum(sonra o kitabı kaybettiğime çok üzüldüm), 3 tür akrep var.:
Akrep grubu- Kendi dahil herkesi sokan..akrepin entrikacı tipleri bunlardan çıkar.
kertenkele grubu- sadece kendini sokan.
kartal grubu- Kimseyi sokmayan. Bu son grup affetmeyi bilen, dost canlısı gruptur.

Ben de akrebim, yükselenim terazi. Ama bazı kitaplarda bahsedildiği gibi hiç kindar, kıskanç(sadece sevdiğimi kıskanır doğal olarak), entrikacı değilim, cimride de değilim(aksine saçan biriyim). Burcumu çok seviyorum, çok zengin ve derin bir burç.kaydirigubbakcemile2
ben akreplerin 3 tür olduğunu bilmiyordum ben akreplerin hep birinci türden olduklarını zannediyordum böyle olmadıklarına sevindim çünkü hayatıma giren akrep kadınları tanıdığım en kıskanç en entikacı en acımasız ve ben bencil kadınlardılar sakın yanlış anlamayın ben bütün akrep kadınları öyledir demiyorum ama 3 akrep kadını tanıdım onlardan nefret ettimhatta ben de ön yargı oluşmuşdu akrep burcu insanlarınna karşı şimdi bu öğrendiğimle bu ön yargımdan kurtulacağim galiiba ümarım 3.tür akrepler artık karşima çıkar

bende sanirim 3.gruptanim akrebim.evet özelliklerini tasiyorum ama kinci hic deilim.

İki tip akrep olduğunu okumuştum bi astroloji sitesinde.Birinci tip duygularının esiri olup yerlerde sürünen ,ikincisi duygularıyla mantığını dengede tutup kartal gibi yükselen tipmiş.Yani ya yerdeyiz ya gökte ,bu bizim elimizde.Bu arada ben de akrebim hem de yükselenine kadar:teytey: Ama ben o dengeyi sağladım ve göklerdeyimmmmkaydirigubbakcemile4

ben akreppp yükseenim akreppp :kahve:
kinci oLmayan arkadaşLar var ama ben kinciyim yaww :sm_confused:
ben baya baya taşıyorum tüm özeLLikLerini meseLa..
ama seviyorum burcumu yaww yerimseniben

akrep kincidir derler ama aslı şu olmalı kendine kötülük yapanıda unutmuyor,iyilik yapanıda böyle bakılınca çok kötü değil

Back
X