Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akreple Akrep uyumlu mu sizce ?

PearlyFB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
247
0
0
Almanya
selam kizlar

ben ve sevgilim akrep burcuyuz ikimizde cok kiskanciz.. ben ondan biraz daha süpheciyim hergün kavga ediyoruz ikimizinde huyu hemen hemen ayni ben ondan biraz daha asiri tepki veriyorum her konuda ama onu yinede cok seviyorum :)) siz ne düsünüyosunuz

Akreple akrep ideal mi sizce

öptümmm

Akrep kadını olarak iyiki Akrep erkeğine aşığım diyorum

benim esim akrep, yukseleni de akrep o yuzden akrep burcunun ozelliklerinin %90 i var diyebilirim...
biraz zor insanlar oldugunuz kesin ama ben karakteri guçlu, tutkulu erkeklerden hoslandigim için no problem..
2 akrep zor gibi gorunuyor, çok tartismali ama bi o kadar da tutkulu olacagi kesin

tutkulu oldugu konusunda sizi onaylarım

evet haklisiniz cok kavga ve tartisma oluyor tutku var ama bazen dayanilmaz oluyor
kavga ve tartismalar cünkü iki tarafta alttan almasini bilmiyor

ayy benim de vardı bi akrep-akrep ilişkim çok kavgalı güültülüydü sırf kıskançlık krizlerinden ama çok hoştu beee yine olsa yine yaşasak iyidir bence o tutkuyu başka kimsede bulamazsın

ayy benim de vardı bi akrep-akrep ilişkim çok kavgalı güültülüydü sırf kıskançlık krizlerinden ama çok hoştu beee yine olsa yine yaşasak iyidir bence o tutkuyu başka kimsede bulamazsın

evetttt kesinlikle katiliyorum sana kiskanclik cok fazla ama ben daha cok kiskaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…