Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrepler Hangi Burçtaki Erkeklerle Evlenmeli ?

eMu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
840
0
0
Konya
Hep aklıma takılan bir soru
Ben akrebim ve başak burçlu iki kişi sevdim ikiside olmadı
En son oğlak sevdim yine olmadı
Evli akreplerden eşiyle uyumlu olan anlaşanlar eşlerinin hangi burçtan olduğunu yazabilirler mi ?
Ona göre tercihte sorayım

ben akrebim eşim boğa gayet iyi anlaşıyoruz biraz ağır olsada o daha sakin hayatın akışına bırakır herşeyi ben daha sabırsız

Teşekkür ederim bende çok sabırsız bi tip değilim bazı durumlar hariç ama :)

Akrep burcuyum, esim de akrep.. Cok uyumlu oldugumuzu dusunuyorum yalnizca tanimak zaman aliyor.. Karsilikli olarak tam olarak tanimak ve guvenmek sart..

Bende akrep burcuyum.astrolojiyle de baya ilgileniyorum.Burç özelliklerimizde en uyumlu olabileceğimiz burçlar yengeç ve balık yazıyo.gerçekten de çook doğru çünkü bu zmna kdr iki uzun arkadaşlığım oldu biri balıktı diğeri suan ki yengeç.Ama sana yengeç burcu bi erkek tavsiye ederim.suan çok uyumluyuz çok gzl giden bi ilşkimiz var.evli değiliz ama uzun zmndır gzl herşey evliliğe doğru gidiyoruz:)

Benimde iki tanıdığım insan oldu ağır kanlılar ama iyi tiplerdi arkadaş grubumdan bakayım yengeç olan kim var diye

benım esım balık.. uyumluyuz dıyebılırım.. o bnm kadar hareketlı deıl o kadar ama dıger konularda konusacak olursak o benımherseyım
tamamlayıcım adeta

akrepler yengeç yada balıkla daha iyi anlaşır..
ben akrebim. eşim yay.. :) aşk büyükse her burçla oluyor aslında.

biz çok iyi anlaşırıız (maşallah)

Bazılarından aşk olsada uzak duruyorsun anlaşamıyorsun yani
Senin eşinde uyumlu biraz galiba
Bu arada hayırlı olsun hamileymişsin
Enişte ikna etmiş seni :)))))

Bazılarından aşk olsada uzak duruyorsun anlaşamıyorsun yani
Senin eşinde uyumlu biraz galiba
Bu arada hayırlı olsun hamileymişsin
Enişte ikna etmiş seni :)))))

teşekkürr ederim.
eşim hakikaten çok uyumludur. evde mızmız çocuklar gibiyimdir :) o çok sabırlı ve bana düşkün.

Allah herkese tamamlayıcısını nasip etsin. mutlu daimi yuvalar versin.

hey Allahım yaaaa...kafanı bunlara yorduğunu görmek şaşırtmadı beni..
bir daha karşına çıkan etkilendiğin kişiye hemen burcunu sorarsın sonra oğlak ya da başak çıkarsa "aaa sizin burcunuzdakilerle olmuyor,maleseff bu iş başlamadan bitsin arkadaş.." dersin...

Son düzenleme:

mesela ben bu muameleyi koç burcu birine yapmayı düşünüyorum...

Akrep burcu çok zor bir burç, bana göre yengeç fazla mıymıntı kalır sana...
Ya bir Koç bulmalısın ya da akrep kendin gibi...
Ama akrep erkeğini tavsiye etmem aman aman evlerden ırak

Akrep burcu çok zor bir burç, bana göre yengeç fazla mıymıntı kalır sana...
Ya bir Koç bulmalısın ya da akrep kendin gibi...
Ama akrep erkeğini tavsiye etmem aman aman evlerden ırak

Akreplerde gözü dışarda tipler benim tanıdığım tüm akrepler mimli yani
Koç bunlarda inat mı oluyorlar.Oğlak çok inattı yani

Koçu eledik akrebi eledik yengeç ağır kanlı başaklarıda ben sevmedim ne kaldı başka :)

akreplere akrep iyi gider. yakışıııırrr. birbirlerini anlarlar. kıskançlıktan birbirlerini öldürürler artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…