Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrepler Hangi Burçtaki Erkeklerle Evlenmeli ?

kizlar ben aslinda aslan burcuyum yukselenim akrep ama kendimde akrebin ozelliklerini okudukca baya evet bnde boyleyim diyesim geliyor ve aslan cok arkadasim oldu onlar gibi genellikle ozelliklerimi baskalairyla tanidikca farkedilsin istiyorum boyle herkesin gozune gozune sokmak gibi bir derdim yok

neyse bunca seyi ne diye yazdim normalde aslan ve akrep anlasamayan burclar bende bir gidip gelior kendimle arada catisiyorum zaten. Erkeklerde biri bi burcuma uysa digerine uymuyor ben napicam bana da bir yardim edin onerilerde bulunun ya

kovaaa çok mutluyumm

kovaaa çok mutluyumm

ne güzel... ne mutlu sana..biz daha birbirimizi tanıyamadan ve istemeden bitirmek zorunda kaldık... yaşanmadan bitti herşey... şu an o da yanıyor ben de yanıyorum...
herşeyimiz farklı...karakterden başka şeylere kadar ortak nokta yok...ona rağmen çok güzel bir uyum vardı aramızda...ama sonlanmak zorunda kaldı...Allah ayırmasın birbiri için doğru kişi olanları...

ben akrep esim de ikizler dunyanin en zoru ikizler erkegi adam aksam yatariz sabaha degismistir ben cozemedim gitti dunyaya birdaha gelsem ikiz erkle hayatta evlenmem

tutkulu, kendine güvenen, ruhsal ve fiziksel açıdan güçlün ve sadık karaktere sahip olan herhangi bir burçtan olan kişilerle..

ben akrebim.eşim terazi.gayet mutluyuz.baskın taraf benim.ama o benin tam ruh ikizim.iyiki onula evlenmişim.gerçekten iyi anlaşıyoruz.en güzeli de ilk günkü heyacanımızı bebişimiz olduktan sonra bile kaybetmedik.

ben ak akrep burcuyum eşimde akreb ama akrebin akreple evlenmesine karşyım hiiiiiiç mutlu degilim ama napıyım başa gelen çekilr

bende akrepim terazi burcuyla büyük aşk yaşadım .başaklarla bi türlü tutturamıyorum.şuanki sevgilim yengeç iyi anlaşıyoruz attan alan taraf o baskın karakter benm:)) ama terazi diyorum ben ginede sen bilirsinn

[bende akrep burcuyum sevdiğim aslan nasıl sizce kızlar yorum bekliyorum..

[bende akrep burcuyum sevdiğim aslan nasıl sizce kızlar yorum bekliyorum..

fiziksel açıdan çekim güçlü olabilir ama her iki burçta ilişkilerde üstünlük kurmayı seven emir altına girmeyi sevmeyen liderliği eline almak isteyen burçlar olduğu için birbirlerine hükmedicektir buda iki tarafı huzursuz edebilir çatışabilirler...bunu yenebilirlerse bence uyumlu çift olabilirler....

bende akrebim ve tesadüftür benimde 3 erkek arkadaşım oldu 1i başak 2si oğlak şuan sözlü olduğum insanda oğlak evet zıtlaşmalar çok oluo iki tarafta baskın olduğu için ama yinede çok seviyoruz birbirimizi kopamıyorz. ben burçlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum balıkla iyi anlaşır demiş arkadaşların bazıları aksine ben hiç anlaşamam kimileride önemli olan burç değil yükselendir derler sen bide yükselenine bak derim

sevgilimde ben de tipik akrepleriz.çok çatırtılar yaşanıyor ama uzun yılları devirdik sanırım monotonluğa birebir geliyor.

Ben akrebim eşim balık. Çok güzel bir evliliğimiz var. Balık böyle hep tatlı oluyo. Abim ve annemde balık benim. Balıkları seviyorum. Hoş insanlar. Tombul ve tatlı... aynı kocam gibi

bende akrebim kzlar..sevgilim kova... anlaştığımız söylenemez ıkımızde baskın karakter..o özgurlugu sevıyo ben cok kıskancım kısıtlıyorum :84: zor yani akrep kova ya..akrep başak ta olmuyor bıde ıkızler..denemıştm kısada olsa babam balık burcu babamla cok ıyı anlasırm yani genel olarak ykn arkadaslarmda balık hep..sevyorum balıkları..onlarda su grbu etkısı vardır belkı..

benim eşim akrep.ben ise koç burcuyum..akrep burçları gerçekten çözülmesi ve anlaşılması zor bir burç.nasıl anlaşıyoruz bende bilmiyorum.akrebi biraz bastırmak gerekiyor..yoksa hakkından biraz zor geliniyor..bunun üstesinden biraz koçlar geliyor galiba..çünkü koçlarda olaylara hakimiyet olma duygusu taşıyor..akrepde kendi içinde farklı dünyalar yaşıyor..benim eşim bazı şeyleri dışarıya vurmaz.genelde akrebin çok kıskanç yapısı olduğunu söylüyorlar.ama bunu eşimde göremiyorum yada belli etmiyor..bende daha kıskancımdır.(bazen diyorum acaba benmiyim akrep olan.yükselen burcumda tam olarak bilmiyorum ama ya akrep çıkor yada yay çıkyor).birde cinsellik mevzusu var.sanki dünyaya sadece seks için gelmişler.yani akrep burcu bana göre zevk burcu.çok dikkatli bir burçtur.gözlemleri iyidir.ben mesala şapşal şapşal bakınırken eşim daha dikkatlidir.akrep kadınıyla anlaşamıyorum.çatışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…