Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrepler Hangi Burçtaki Erkeklerle Evlenmeli ?

Siz akrepler çok fenasınız valla ne diyeyim.
O yüzden paklar dedim
Savaş gibi aşk, ama yorulmazsınız asla zevkli olur

akreplerde çok çapkın katliam çıkar sonra
Ben kıskanç mıyım değilim aslında ama ne zaman biri olsa adamın kıskanmayası varsa da kıskanıyor var bende bişeyde çözemedim

Biz aslında burçlar içindeki en iyisiyiz.Ben kendimi çok sever ve beğenirim mesela

ben burçlara inanırım ancak yorum yapmak için önce burç özellikleriyle o insanın özellikleri uyuyor mu diye karşılaştırma yaparım, ondan sonra o kişiyi o burcun insanı olarak değerlendiririm. ailemde 4 kişinin de özellikleri burçlarına çok büyük oranda uyuyor. Ama yükselen burçlar da kişi hakkında çok ip ucu veriyor, kendim, annem, kardeşim üzerinde deneme yaptım, sonuç başarılı

Ama akrepler de inattır. Göze göz, dişe diş...
Siz akrepleri 'Koç' paklar
Onlar da kıskanç ve dediğim dedikler

Biz iki koçuz. 5 yılda karşı cinsle iletişim vb açısından hiç kıskançlık sorunumuz olmadı, ama ben ailesinden onu çok kıskandım ilk yıllar ne yalan söyleyeyim. dengeyi buldu sağ olsun, ben de olgunlaştım sanırım aştık şükür.

Ama dediğimiz dedik doğru, inatta da yarışırız ama bunu da koç olduğumuza bağlayarak büyük oranda aştık, koççç koççç diyerek espriye çevirebiliyoruz inatları artık, sonuç olarak inat vb yönleri karşılıklı olarak istem dışı bir tepki olduğunu anladığınızda ve iyi niyetten şüpheniz yoksa herkes herkesle anlaşabilir

paklar mı
5 yıldır koç burcu biriylr birlikteyim. ilişki diil resmen savas bizim kiiii

akreplere akrep iyi gider. yakışıııırrr. birbirlerini anlarlar. kıskançlıktan birbirlerini öldürürler artık :))

koç erkeği bir tane tanıdım ama çapkınlıkla alakası yok, tavsiye ederim yani ama akrepmişsin genel bakarsak zor emucm zor sen yine de benim gibi dene istersen belki yükseleni farklıdır ya da doğum tarihi yanlış yazılmıştır

ben yeni bi burçtan eş istiyorum
denenmiş metodlardan sıkıldım

yengeçlerle uyumlu olduğumuz söylenir akrep olarak..ama nedense ben hiçbir yengeç burcuna özel his besleyemedim...normal arkadaş olarak anlaşıyoruz...ama ilişki olarak his yok... diğer burçlarla da pek anlaştığım söylenemez...koçlarla güçlü çekim kuvveti var...ateş-su misali...anlaştığın hiçbir nokta yok koçla ama güçlü çekim oluyor... karşılıklı geri dönüşler çok sık yaşanıyor...sık kavga sık küsmeler sık barışmalar...herşey yaşanıyor...tutkulu...güzel bir şey aslında... ama koçların akrepleri seveceğini sanmıyorum...yukarıda bi kaç arkadaş yazmış koç-akrep ilikşisini...onların adına çok sevindim...sevince demekki savaş bile olsa yürüyormuş ilişki..tadı tuzu oluyormuş savaşlar ilişkinin...
kısacası akrep olarak anlaştığım burç yok...sorun bende olabilir...

Son düzenleme:
hayatımda 4 kişiyle çıktım 4 üde yay burcuydu allahım bunları seçerek mi bana gönderiyor bilmiyorum nedense yay burcu erkeği beni çekiyo yaa:) bu arada 4 yıllık bir ilişkim var şu an o da yay burcu çok mutluyz maşallah evlenmeyi düşünyrz allah nasip ederse ayy nazar değmesin yay burcu aşkımı çk svyrm çok

yengeçle evlenmek mantıklı. çok yumuşak başlı, iyi insanlar oluyorlar genellikle. En yakın arkadaşlarım yengeç oldu. erkekleriyle de çok iyi anlaşırım. ama hiç yengeç burcu erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar.

yay ve ikizler ikisiyle de çok iyiydi ama çabuk sıkılıyolar kararsızlar.. biz kararlı ve sadık akreplere göre çok uygun sayılmazlar yine de kişiden kişiye değişir..

hangi burçla evlenmeli bilmem ama koçlardan uzak durması gerektigi kesinnn

aman diyim kaçın kaççııın
hep iktidar kavgası eder durursunuz
o baskın siz baskın
hazır olun ilk günden bitene kadar kavgalara

hey Alllahim yaa siz yokmusunuz

aman benım kuzenım yengec capkın ya ,bende 2 tane kovayla cıktım akrepler uzak durun cakındır,koçla cıktım oyle bı asık olduk kı sormayın gıtsın ama capkının tekıydı uzak durun,benım ıcın onemlı olan sadıklık oldugu ıcın en ıyı toprak grubu başak oglak yada boga

bence en güzeli bi balıkla yaşamak.benim eşim balık veee herkes çok beğenir örnek alır ilişkimizi .çook seviyorum kocişimi çokda ii anlaşıyoruz şükürler olsun

en iyisi akreple evlenmeli... hiç akrep erkek arkadaşım olmadı... ama en en azından bir akrebi en iyi bir akrep anlar diye düşündüm birden

valla bu işin uzamanları akreplere balık ve yengeç erkeklerini öneriyor. evet kabul ediyorum iyi adamlar oluyor bunlar ama akrebin tutkularına karşılık veremiyorlar, fazla duygusal fazla iyi diyeyim
koç ve yaylarla evet çok tutkulu, ateşli bi ilişki yaşanır ama bu adamlarda maceracılıkları, egoistlikleri ve çapkınlıkları ile bize huzuru mumla aratırlar...
yani aslında zor olan biziz kızlar; hem huzur hem de tutku arıyoruz..

Akrep-Yengeç

Ben öyle yaptım yani bir yengeçle evlendim..
Akrebi idare ediyor yengeç,büyük bir sabırla.

çok ama çok haklısın yengeç ve balık erkeği akrepin istediklerini karşılayamaz çünkü yengeç ve balık erkekleri mıy mıy ama akrepin istediği erkek mıy mıy olmıcak akrep bayanının kolundan tutup maceralı bir aşka sürüklicek ay roman gibi yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…