Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım akrepler şeytan değildir.

mervemavii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
130
27
18
Bir kaç akrep bayanının iftiraya maruz kaldıklarını arkalarından kuyu kazıldıklarına şahit oldum.bence akrepler şeytan değil bilakis melektirler kendilerine verirler zararı kimseye değil.neden sevilmiyoruz istenmiyoruz etrafımız da sahtelikler var? Yoksa biz mi sahteyiz.bir akrebi ancak akrep anlar diyorum mesajlarınızı bekliyorum

Bir kaç akrep bayanının iftiraya maruz kaldıklarını arkalarından kuyu kazıldıklarına şahit oldum.bence akrepler şeytan değil bilakis melektirler kendilerine verirler zararı kimseye değil.neden sevilmiyoruz istenmiyoruz etrafımız da sahtelikler var? Yoksa biz mi sahteyiz.bir akrebi ancak akrep anlar diyorum mesajlarınızı bekliyorum

Akrep byanlri iyi hos da erkeklri cok fena.sknti orda bnce

Benim izlediğim kadarıyla şöyle akrep erkekleri eğer yetiştirmişlerse kendilerini gayet iyi huylu idealist tam bir dostlar ama yok yetiştirmemişse gayet kaddar acımasızlar sonuna kadar onları ancak bir akrep kadını bilebilir gelişmemiş mi gelişmişmi diye.akrep kadınları da gururları herşeyden önce gelir çevresindekiler bunu anlayamadıkları için başta gururunu kıracak davranışlar sergilerler ve de akrep kadını işte bir melekken kırılan gururunu onarmak için elinden ne geliyorsa yapar gerek intikam gerek alay etme artık neyse.bu yüzden aman aman akrep kadınlarının gururuyla oynamayın kazanan siz olursunuz çok güçlü ve destek olan bir dost kazanırsınız

Benim izlediğim kadarıyla şöyle akrep erkekleri eğer yetiştirmişlerse kendilerini gayet iyi huylu idealist tam bir dostlar ama yok yetiştirmemişse gayet kaddar acımasızlar sonuna kadar onları ancak bir akrep kadını bilebilir gelişmemiş mi gelişmişmi diye.akrep kadınları da gururları herşeyden önce gelir çevresindekiler bunu anlayamadıkları için başta gururunu kıracak davranışlar sergilerler ve de akrep kadını işte bir melekken kırılan gururunu onarmak için elinden ne geliyorsa yapar gerek intikam gerek alay etme artık neyse.bu yüzden aman aman akrep kadınlarının gururuyla oynamayın kazanan siz olursunuz çok güçlü ve destek olan bir dost kazanırsınız

Vala akrep erkklri genlde cok acimasz kindar inatcilar.ve dengeszlkleri cok asiri.net degller.omrunu versen anlayamzsn.bnm yukselnm akrep.bzn etkiledgni hissediorm ama iyilikleri iyi.kotulukleri kotu bnce.akrep kadinlrnin kotu oldgnu dusunmyrum ztn.sknti erkeklrnde benm gorusum tbi

Olabilir.senin yükselenin akrep olduğu için akrep erkeklerini çekiyor olabilirsin hayatına.benim yükselenim ikizler benide ikizler olarak görürler ama kendi burcum akrep

Kendi burcun akrep olmadığı için akrep erkeklerini anlayabileceğini düşünmüyorum.çünkü geçmişte benimde tanıdığım güneş burcu akrep olan erkeklerini konuşmadanda anlayabiliyodum.sana onları anlaman için hayatına giriyorlar

Kendi burcun akrep olmadığı için akrep erkeklerini anlayabileceğini düşünmüyorum.çünkü geçmişte benimde tanıdığım güneş burcu akrep olan erkeklerini konuşmadanda anlayabiliyodum.sana onları anlaman için hayatına giriyorlar

Evt hc anlamiyorum cnku normal degller ama ogrendm artk huylarinin nasl olduklrni.dogalari geregi boylelerms.yani fzla ilgi sevmiolr.brz ilgleniosun kaciyolr.sen kaciosun umursuolr.bzn cok sakaci alayci gerksz olrk bzn de ck sakin.tartsman grkio.oyle bi konu var ama tamam deyp susuyo.devmli susuyolr.ne istedklri belli dgl.vurdumduymazlr asiri.deve inadi var.kiz gbi naz yapip küsüolr.ayak uydramiosun kolyca ama akrp bayanlri dha iyiler erkklrne gore.bn oyle dusunyrum yani

Olabilir.senin yükselenin akrep olduğu için akrep erkeklerini çekiyor olabilirsin hayatına.benim yükselenim ikizler benide ikizler olarak görürler ama kendi burcum akrep

Olablr bnm burcum basak.yukslnm akrep.bzn ikisinin arasnda kaldgm oluo gbi.iksi de cok zit cnku.ama akreplrn burclrna budkr uydklrni hc blmiodum.yani bnm tanidgm kisiler oyle

Mutlaka vardir akrep etkisi ben hissettim hemen konusma tarzindan.basak bayanlari hayrandardirlar akrep bayanlarina tabi akreplerde basaklara.kafa olarak uyarlar mesela su gurubu olan balikklarla yengeclerle iyi anlasmama ragmen toprak gruplari daha cazip gelir bana ates gruplarida zorlar beni ama senin nasil mesela[/QUOTE]

Son düzenleme:
Mutlaka vardir akrep etkisi ben hissettim hemen konusma tarzindan.basak bayanlari hayrandardirlar akrep bayanlarina tabi akreplerde basaklara.kafa olarak uyarlar mesela su gurubu olan balikklarla yengeclerle iyi anlasmama ragmen toprak gruplari daha cazip gelir bana ates gruplarida zorlar beni ama senin nasil mesela
[/QUOTE]

Ya evt akrp sevglme hayranim.eski de olsa yani :)cnku gizemli.beni merk ettrir.hem mutevazi hem hvali olmasi dikktmi cker.ve kavgaci asla dgller.ama byle inatcilk kararlilk gormedm.ve baliklarla fzla anlasamam.aslana da uyuz olurum.cnku hep liderlik taslarlar.bogalar akilli ve kararli oldklri icn iyi anlasrm.kocu da severm benciller bzn ama sverm.bn de bzn ck sgk bzn de ck asiri samimi olabliorm.bende de var bi arada kalma :)

Affetmesi icin kini gecmesi gerek sana.yada ocunu alacak.eger bunu istemiyosan icten bir ozur bekler akrep sonrasi eger seviyosa affeder sevmiyosa aldirmaz

Mesela benim biri gururumu kirdi sevdigim biriydi.beni uzdugu anda nefret ettim yaq resmen beni kucuk dusurdu coksonrasi malum cok cektirdim bende onu rezil ettim cok cok bozdum

Akrebe akrep bir hatun olarak şunu söyleyeyim ki kaşımız gözümüz oynamıyor. :KK48: Akrep kadını dendiğinde hemen akla çapkın kadınlar gelir nedense. Hemen bir şehvet kokuları havada. Evet tutkulu olduğumuz için oluyor bunlar. Ama sadakat en önemli şey bizim için.
Birini seviyorsak sonsuz sadakat sunup aynısını karşı taraftan bekliyoruz.
Aynısını, sonsuz, sınırsız. Yani affetmiyoruz :)
En çok kendi canımızı yakıyoruz. Kendimizi üzüyoruz.
Birine olan güvenimiz bitince geri dönüş olmuyor.
Akrep erkekleriyse bizden farklı olarak çapkındır diyebilirim rahatlıkla. Çok akrep arkadaşım oldu.
Güzeli seviyorlar. Güzele bakıyorlar. Hangi amaçla olursa olsun bakıyorlar üzgünüm.
İnanılmaz iyi dost oluyorlar. Sır küpü onlar, candır.
Akrep sevgilim olmadı, o yüzden ilişkilerde nasıllar bilemem ama tutkulular çok.
Bu hayatta bizim için en önemli şey tutkularımız :KK200:

Mesela benim biri gururumu kirdi sevdigim biriydi.beni uzdugu anda nefret ettim yaq resmen beni kucuk dusurdu coksonrasi malum cok cektirdim bende onu rezil ettim cok cok bozdum

Yaaa bn ozur diledim ama ck kirici seylr soyledgm icn orali olmadi.bi de fzla ustne dustum.iyice kotu oldu.seviyorum ama gicik ediyosun artk beni dedi.sanrm bska kizlrla da konustu ayrlnca.intkm da aliyo ztn suan benden ama sonunda napar blmiorm

Back
X