• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrepler ? :(

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
333
İyi aksamlar kizlar biraz önce abimle konuştum tel.de yataginin üstünde akrep görmüş siyahmis akrep (Tekirdag'da yasiyor.) ev sahibine hemen haber vermiş sizce ne yapmali akrep olmasin diye ? Lütfen yardim edin cevaplariniz için teşekkürler :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Dedemlerin köyünde de akrep olurdu ve genelde evin çevresine yanık benzin falan dökerlerdi. Ama evin içinde yapması zor olur yani evde uygulanacak pek yöntemi yoktur sanırım. Akrep benzinin kokusuna falan gelmezmiş .

Bizim evden de cıkmıstı 1-2 kere, biz öldürüp atmıştık direk ancak nette diyor ki öldürüp bir yerde bekletirseniz eşi yanına gleiyormuş ne denli doğru bilemiycem :/ Çok zor bi durum akrepp :(( inşallah bir daha cıkmaz

benim evde de çıkmıştı akrep, çok korkmuştum ağlamıştım bile....
allah muhafaza küçük çocuğum da var...şükür rabbime bir daha görmedim inşallah da görmem...
hiç bir haşereye kesin çözüm yokmuş...ziraatçi birine sorduk...verdiğimiz en kuvvetli zehir bile en fazla bir hafta etki gösterir sonra etkisi uçar gider demişti...
birde evde zehir kullanmak çok tehlikleri, soluyunca falan zehirleyebilir allah korusun...
K-OTRİ diye bir zehir verdi ziraatçi bize, evin dört etrafına dışardan dıvar diplerine dökerek dolaşın, maske giyerek tabi...
arada sırada yapın, inşallah faydasını görürsünüz demişti..ve şükür onu çok sık dökmediğimiz halde yine de tekrar görmedik...akrep ve yılan en korktuğum iki hayvan, şuan bile uçuklandım vallahi :18:
rabbim korusun...

Acısı bir yana ne ölenler duydum , gördüm akrep sokması yüzünden. Allah düşmanımın başına vermesin, mümkünse bence de ev değiştirmeli.

Hanimlar çok tesekkur ederim cevaplar için evde baya eski değiştirmesi iyi olucak ama okul için kaliyor pek imkanimizda yok :( öldürmüşler akrebi bulup inşallah daha yoktur :( ev sahibi inşallah ilaclaticak evi yoksa abim için durum baya sakincali olcak Allah korusun :(

Benim tanidigim bi ziraat mühendisi ablam var bide ona danisim inşallah etkili bisey önerir :(

arkadasım evin cevresini vede evi k-pthrine diye bir ilaç var bilimum bortu bocuk vs. ye iyi geliyor onunla ilaçlayın. ev tipi ilaç insanlra zararsizdir

Çok tesekkur ederim :) bunlari not aliyorum bide ablama danisim eğer çok etkili bi ilaç bulursam buradan herkesi bilgilendiririm arkadaşlar sagolun düşünüp cevapladiginiz için :)

Son düzenleme:
İyi aksamlar kizlar biraz önce abimle konuştum tel.de yataginin üstünde akrep görmüş siyahmis akrep (Tekirdag'da yasiyor.) ev sahibine hemen haber vermiş sizce ne yapmali akrep olmasin diye ? Lütfen yardim edin cevaplariniz için teşekkürler :(

Ben akrepler yüzünde ev taşıdım :) Artık kanka olmuştuk. Evimizin çok yakınında mezarlık vardı. Tarihi bir mezarlık ordan geliyordu. Tüm mahallede akrep vardı. İBB bile gelip ilaçlamıştı kökü kurumamıştı. 3 ayda bir komple apartmanı ilaçlatıyorduk o da 3 ay gidiyordu.

iyi haber soktuğunda bir serum takıyorlar bişey olmuyor. siyah akrepler zararsız.

Kötü haber ayda en az 30 yavru bırakıyor. Kaynağı evinize yakınsa önünü alamazsınız benim gibi ev değiştirirsiniz.

Ama bir kez gördüyseniz devamı olmayabilir.

Ben akrepler yüzünde ev taşıdım :) Artık kanka olmuştuk. Evimizin çok yakınında mezarlık vardı. Tarihi bir mezarlık ordan geliyordu. Tüm mahallede akrep vardı. İBB bile gelip ilaçlamıştı kökü kurumamıştı. 3 ayda bir komple apartmanı ilaçlatıyorduk o da 3 ay gidiyordu.

iyi haber soktuğunda bir serum takıyorlar bişey olmuyor. siyah akrepler zararsız.

Kötü haber ayda en az 30 yavru bırakıyor. Kaynağı evinize yakınsa önünü alamazsınız benim gibi ev değiştirirsiniz.

Ama bir kez gördüyseniz devamı olmayabilir.

Valla her turlu kotu geliyor :) inşallah daha olmaz daha görülmez çok sikintili bi durum sahile yakin abimin evi iyi ki tasinmissiniz Allah korusun Rabbim büyük sorunlarda olabilirdi inşallah bizde kurtulmusuzdur :(

Back
X