bende ebru hanımın hastasıyım en başından beri çookk memnunum gerçekten,doğuma 4 gün kaldı makat duruş oldugu için mecburen sezeryan olcazama herkese tavsiye ederim ilgisi alakası samimiyeti çok başarılı istediğiniz herseyi sorabilirsiniz içtenlikle yanıtlayacağından eminim.
Ben doğum fiyatlarını sorucaktim bugün unuttum
ben akropole gıtmedım ama gıden arkadasım var bulent hocaya,ssk ıle doğum yapacaksan eger 3000tl yı gecıyormus fıyatı
Ben ebru hanıma gidiyorum fiyat böyleyse cok fazla maalesef vazgeçmek zorunda kalicam Akrapolden
Ben ebru hanıma gidiyorum fiyat böyleyse cok fazla maalesef vazgeçmek zorunda kalicam Akrapolden
Merhabalar sanirim doğumun coktan olmus olmali, insallah hersey cok güzel gecmistir...
:) evet çok şükür doğumumuz gayet sağlıklı,neşeli,acısız,ağrısız geçti ve gitti bile Ebru hanımdan ve ekibinden Allah razı olsun ertesi gün beni görenler sanki sen doğurmamışsın diyolardı:) okadar başarılı bi ameliyattı yani rabbim herkesin yardımcısı olsun...
sende varmı güzel haberler?
Arkadaşlar ben de Ebru Hanım'a gidiyorum. Cuma günü kontrolüm vardı, doğum fiyatlarını sordum. Ocak 2014 itibari ile 3000 tl ama biz ekimden beri kontrole gittiğimiz için bize 2013 fiyatı olan 2000 tl geçerli dediler. Normal, sezeryan, epidural aynı imiş. Yani anlayacağınız eğer 2014 itibari ile kontrole başladıysanız 3000 tl, eğer 2013 ten beri devam ediyorsanız 2000 tl. Bize öyle söylediler...
:) evet çok şükür doğumumuz gayet sağlıklı,neşeli,acısız,ağrısız geçti ve gitti bile Ebru hanımdan ve ekibinden Allah razı olsun ertesi gün beni görenler sanki sen doğurmamışsın diyolardı:) okadar başarılı bi ameliyattı yani rabbim herkesin yardımcısı olsun...
sende varmı güzel haberler?
merhaba, allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun ne güzel atlatmışsınız.ben de ebru hanıma gidiyorum, hastane ve doğum hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? doğum paketine neler dahil? neler getirmemiz lazım? ilgileri nasıl? vakit bulup cevap yazarsanız çok sevinirim ben her gittiğimde bir şeyleri sormaya çalışıyorum her şeyi soramadım henüz. bir de ebru hanım doğumla ilgili olarak hangi haftada konuyu açıyor merak ediyorum, şimdilik bir şey söylemedi bana.
Merhaba kızlar,
ben de 11 haftalığım ve 2 hastane gezdim, pek memnun kaldığım söylenemez. Akropolü de düşünüyorum ama yenidoğan yoğun bakımı küçük, yetersiz gibi şeyler duydum, hiç gitmedim. Görenler, kalanlar bilgilendirirse çok sevinirim. Ebru Hanımdan çok iyi bahsedilmiş ama genelde sezeryan gibi, ben normal düşünüyorum, bu deneyimi yaşayan varsa aydınlatır mı? Çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar Ebru hanım 27 Mayıs ile 06 Haziran arası yurt dışında olacakmış. Benim 38. haftanın yarısıyla 39. haftamın tamamında Ankara'da olamayacak yani, eğer doğum olursa Bülent Bey yaptıracakmış. Bülent Bey ile doğum yapanlar var mı? Ben normal doğum istiyorum ama genelde Bülent Bey için sezeryan yaptırıyor diye yorumlar okudum :/ Çok alışmıştım ben Ebru Hanıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?