Akropol hastanesinde doğum

Ben ilk doğumumu 29 mayıs hastanesinde yaptım. ikinci hamileliğimde randevu istedim fakat 1 ay sonraya gün verince başka doktor arayışına girdim. tüm kontrollerde 29 mayıs çok kalabalık ve çok yorucu, ayrıca hemşireler çok ilgisiz.arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı 29 mayısta bebeği yanına getirmeyi unutmuşlar 2-3 saat sonra getirmişler..
ebru hanımdan randevu aldım. şuan 21 haftalık hamileyim ve kontrollerimi ebru hanımla yapıyoruz.Ben ve eşim kendisinden çok memnunuz. Çok ilgili, tüm sorularınıza detaylı ve tatmin edici yanıt veriyor.
İlk gebeliğimde reflü sorunu çok yaşamıştım. erkek doktorum sadece gaviscon vermişti .çok zorlanıyorum dediğimde yapıcak bişi yok normal deyip geçiştiriyordu. Ama ebru hanım şurup,tablet verdi şöyle kullan dedi ve gerçekten işe yaradı. Doğum yapmış bir kadın doktorun tecrübesi ve yaklaşımı gerçekten farklı.
Cep telefonunu ilk randevuda verdi. Beklenmedik bi kanama olmuştu aradım hemen kendisine ulaştım. Çok şükür bi sorun çıkmadı.
İnşallah doğumda güzel ve sağlıklı geçer.

Merhabalar sanirim doğumun coktan olmus olmali, insallah hersey cok güzel gecmistir...

Ben ebru hanıma gidiyorum fiyat böyleyse cok fazla maalesef vazgeçmek zorunda kalicam Akrapolden

dediğim gibi eğer özel sigortan yoksa ve ssk ile doğum yapacaksan fiyat o aralıkta, bende gitmek istedim nasipse ağustos da doğumum var fiyat yüksek geldi özel sigortamda yok.vazgeçtim. ebru hanımı çok övüyorlar methini duydum baya.

Merhabalar sanirim doğumun coktan olmus olmali, insallah hersey cok güzel gecmistir...

:) evet çok şükür doğumumuz gayet sağlıklı,neşeli,acısız,ağrısız geçti ve gitti bile Ebru hanımdan ve ekibinden Allah razı olsun ertesi gün beni görenler sanki sen doğurmamışsın diyolardı:) okadar başarılı bi ameliyattı yani rabbim herkesin yardımcısı olsun...

sende varmı güzel haberler?

Cok sevindim hayırlısıyla büyüt bebisi :) ben 36. haftadayim bekliyoruz bakalim. :)

Son düzenleme:
Arkadaslar ben daha önce sorduğumda dogum icin ocak itibariyle 3000 demislerdi su anda da muayeneler 50.
Daha once bilgiye gittigim icin kiyaslayabilirim akropoldeki ultrasonlar cok iyi renkli görüyorsunuz. Ebru hanim ne zaman arasaniz ilgileniyor, diger doktorlarinin da ayni oldugunu söylüyorlar. Bilgi de doktor iki dakika anca bakiyordu. Birakin cep telefonunu hastaneden bilr ulasamiyordunuz. ..
Ozellerin hepsinin dezavantaji ekstra seyler çıktığında odeyeceginiz ücretler. Muayene 34. Haftaya kadar ayda bir, dogum icin de biriktirilir belki de ekstra bir kan tahlili, testi falan da baya tutuyor.
Yine de ozeller icinde uygun sanirim, mesela iki aydir endokrin icin koru balgata gittim sirf bir ilac yazdirmak icin muayene parasi 100 lira test de istiyor.illaki 300den asagi cikamiyorsunuz

Arkadaşlar ben de Ebru Hanım'a gidiyorum. Cuma günü kontrolüm vardı, doğum fiyatlarını sordum. Ocak 2014 itibari ile 3000 tl ama biz ekimden beri kontrole gittiğimiz için bize 2013 fiyatı olan 2000 tl geçerli dediler. Normal, sezeryan, epidural aynı imiş. Yani anlayacağınız eğer 2014 itibari ile kontrole başladıysanız 3000 tl, eğer 2013 ten beri devam ediyorsanız 2000 tl. Bize öyle söylediler...

bu konu hakkında bir bilgim yoktu aydınlattığın için teşekkürler sanıyorum 2013 de kontrole başlayan biri olarak şanslılardanım :)

merhaba, allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun ne güzel atlatmışsınız.ben de ebru hanıma gidiyorum, hastane ve doğum hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? doğum paketine neler dahil? neler getirmemiz lazım? ilgileri nasıl? vakit bulup cevap yazarsanız çok sevinirim ben her gittiğimde bir şeyleri sormaya çalışıyorum her şeyi soramadım henüz. bir de ebru hanım doğumla ilgili olarak hangi haftada konuyu açıyor merak ediyorum, şimdilik bir şey söylemedi bana.

26 haziran 2013 tarihinde akropol hastanesi ebru yüce hanımda doğumumu yaptım.. epidural sezeryan oldum.. ebru hanımdan çoook çoooook memnunum.. benden sonra yönlendirdiğim 3 arkadaşımda ebru hanımda gerçekleştirdi doğumunu ve hepside benim gibi çok memnun kaldılar.. sezeryan olmama rağmen ertesi gün normal doğum yapmışım gibi rahattım çok şükür.. gitmeyi düşünüpte tereddütte kalanlar hiç tereddüt etmesin kısa zamanda ebru hanımla tanışsınlar diyorum...

canım benim zamanımda doğum 2000 tl idi.. bu fiyatla epidural spinal yada normal doğum ne olursa olsun fiyat değişmiyo.. tek kötü yanı kredi kartının geçerli olmaması.. verdiğim para kuruşuna kadar helali hoş olsun.. ilgileri muhteşemm herkes gerçekten özel hastanede doğum yaptığınızı hissettiriyo.. doğumdan sonra iç çamaşırım ve afedersiniz pedde dahil olmak üzere herşeyi hemşireler hallediyo sizi giydiriyolar yürütüyolar saat hiç mühim değil heran istediğinizde yanınızda oluyolar... benim zamanımda hastane çok sakindi baya faydasını gördüm misafirleriniz istediğiniz gibi yanınızda kalabiliyorlar.. neler getirmemiz lazım sorusuda internetten araştırdığınız hastane çantalarında ne varsa aynıları geçerli.. doğumla ilgili ilk muayene alttan oluyo.. benim 37.hafta bittiğinde doktor muayeneyi yaptı 38+3 de de doğumum gerçekleşti.. başka sormak istediğin bişey olursa yardımcı olabilirimm.. şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum...

Merhaba kızlar,

ben de 11 haftalığım ve 2 hastane gezdim, pek memnun kaldığım söylenemez. Akropolü de düşünüyorum ama yenidoğan yoğun bakımı küçük, yetersiz gibi şeyler duydum, hiç gitmedim. Görenler, kalanlar bilgilendirirse çok sevinirim. Ebru Hanımdan çok iyi bahsedilmiş ama genelde sezeryan gibi, ben normal düşünüyorum, bu deneyimi yaşayan varsa aydınlatır mı? Çok teşekkür ederim.

Başka bir.başlık daha var 5 gun felan önce detaylı konuştuk canim bu bölümde alt kısımlara bak bende ebru hanimda dogurucam inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bahsettigim başlığı bulabildiniz mi?

Arkadaşlar Ebru hanım 27 Mayıs ile 06 Haziran arası yurt dışında olacakmış. Benim 38. haftanın yarısıyla 39. haftamın tamamında Ankara'da olamayacak yani, eğer doğum olursa Bülent Bey yaptıracakmış. Bülent Bey ile doğum yapanlar var mı? Ben normal doğum istiyorum ama genelde Bülent Bey için sezeryan yaptırıyor diye yorumlar okudum :/ Çok alışmıştım ben Ebru Hanıma..

Bülent bey cok ünlü bir doktor canim randevu almak bile kendisine zor diye biliyorum. Ismini yazıp aratirsan daha detaylı bilgi alırsın. Sezeryan konusunda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…