günaydın ben dün gördüm kızlar valla bilmiyordum çarşamba bildirim yapılacağını olmazsa bugün yapalım
tabi diğer arkadaşlar girerse
benim kilo 70 :=((((((((([/QUO
Yarın hepimiz bildirelim,eğer gelemezsen 70 listeye 70 yazarız..
Gunadı kızlar ya dunden berı netım kopuktu gıremedım bıde ustune mısafır bastırdı yarın cuma yarın en gec 12 ye kadar yapalım bıldırımlerı hem cuma ugurlu ve mubarek gundur gercı kılomda yarım kılo bıle degısmez ama olsun yarın sabhrtan ıtıbaren cu tarcınıda alımde bıde yaptıgınız aklınızda olan faydalı bılgılerı paylasalım akıl aklıdan usutundur derler gercı herkesın kucuk cocugu var ama olsun onemlı olan zoru basarmaktır zaten
Yarın bildirelim,ne güzel çoğalıyoruz :)
sagolasın allah senın evladınıda bagıslasın benım 20 aylık bır cadım var ınan ondan hıc bır seyım duzenlı deyıl dedıgın 3 ogun yemek hayal ama ınat ettım zayıflıcam ıns
Hadi canım,istersek olur..Zaten biz katı bir diyet uygulamıyoruz..Ben bir ayda 2 kg verdim ve aralarda da gece yedim ama sizinle daha disiplinli olacağım :)

selam kızlar bu sabah spora başladım zorlada olsa :S:S
acayip üşendim nedense ama olmuyor haraketsiz bir anlamı yok
bende step altei var 2000 adım attım yaklaşık 25 dakika zamanla çoğalır
birden fazla yüklenmemek lazım kahvaltımıda dengeli yaptım yanlız tam buğday ekmeğim kalmamış beyaz ekmek yedim
akşamda 5 gibi yemek olayı bitiricem çok acıkınca süt içiyorum baya tok tutuyor beni içine girmek istediğim pantolonlar dolap beklemesin artık
buarada yarın giremesemde kilom 70 kızlar bir günde değişmez zaten

(((((((((((((((((((((
Hadi Beyazbulut maşallah..Sporsuz olmaz zaten..Hiç bir şey yapamazsan aklına gelince 10 kere zıpla canım..Bu şekilde zayıflayan bir bayan yemekten sonra sütlü kahve içmiş ,bende neskafe içiyorum tok tutuyor..
Slm kızlar ben daha önce bu yöntemi denedim iyi de sonuç almıştım..64 kilodan 56 ya düşmüştüm fakat bu aralar yine çok stresliyim ve spor yapmıorum 60 kiloya ulaştım daha kış başlamadan böyle gidersem kışın daha da kilo alırım. ben de sizinle birlikte yapmayı düşünüyorum leslie çalışıyordum yazın şimdi yapamıyorum inş başlarım. benimde basen bölgem daha çok kilo almaya müsait

(inş zayıflarız hep birlikte ....
Hoş geldin Hande ,Lütfen sende düzenli gel..Bak bu şekilde sonuç almışsın..Bize yardımcı olursun deneyimlerinle
arkadaşlar bu akşam 18:00 faslını deneyipte fayda sağlayan var mı ve ne kadarlık bir sürede kaç kilo verdiniz ? Bende zayıflamak istiyorum fakat bir türlü motive olamıyorum
Ben bazen gece yediğim halde bir ayda 2 kg verdim canım..