• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

boyum 1.62 kılo 81 oldu valla yalnız cok asırı spor yapamıyorumkı tansıyonum yuksek en fazla yarım ssaat kondıksıyon pısıkletı yapabılıyorum ıkı cocugum oldugu ıcın bıde yarım gun calıstıgım ıcın pek duzenım yok acıkcası ya butun gun oturmuyom desem yerıdır ama gram vermedıgım gıbı 3 kılo aldım ustune ama yıyorum butun herseye ben yetıstıgım ıcın mecburen yıyorum :52:[/QU
hareketlisin zaten canım ii o zaman. 2,5 lt içsen yeter. bitki çayı falan da içiyorsan 2,5 lt su yeterli bence. benim arkadaşımın annesi o kadar çok iş yapıyo ki anlatamam. kadın oturmuyo sürekli iş iş. ev hanımı ama iki eve birden yetişiyo. Ve 120 kilo. o kadar kiloyla temizliğini de yapıyo evinden misafir de eksik olmuyo. ama o kadar çok yiyo ki. o kiloyla nası onca işi yapıyo şaşıyoruz annemle. artık arkadaşım elinden alıyomuş ekmeği. yeme anne yeter diye. arkadaşıma yalvarıyomuş bi parça daha yeim kızım die. :(

selam kızlar bu sabah spora başladım zorlada olsa :S:S
acayip üşendim nedense ama olmuyor haraketsiz bir anlamı yok
bende step altei var 2000 adım attım yaklaşık 25 dakika zamanla çoğalır
birden fazla yüklenmemek lazım kahvaltımıda dengeli yaptım yanlız tam buğday ekmeğim kalmamış beyaz ekmek yedim
akşamda 5 gibi yemek olayı bitiricem çok acıkınca süt içiyorum baya tok tutuyor beni içine girmek istediğim pantolonlar dolap beklemesin artık
buarada yarın giremesemde kilom 70 kızlar bir günde değişmez zaten :((((((((((((((((((((((

Slm kızlar ben daha önce bu yöntemi denedim iyi de sonuç almıştım..64 kilodan 56 ya düşmüştüm fakat bu aralar yine çok stresliyim ve spor yapmıorum 60 kiloya ulaştım daha kış başlamadan böyle gidersem kışın daha da kilo alırım. ben de sizinle birlikte yapmayı düşünüyorum leslie çalışıyordum yazın şimdi yapamıyorum inş başlarım. benimde basen bölgem daha çok kilo almaya müsait :((inş zayıflarız hep birlikte ....:72:

arkadaşlar bu akşam 18:00 faslını deneyipte fayda sağlayan var mı ve ne kadarlık bir sürede kaç kilo verdiniz ? Bende zayıflamak istiyorum fakat bir türlü motive olamıyorum

günaydın ben dün gördüm kızlar valla bilmiyordum çarşamba bildirim yapılacağını olmazsa bugün yapalım
tabi diğer arkadaşlar girerse
benim kilo 70 :=((((((((([/QUO

Yarın hepimiz bildirelim,eğer gelemezsen 70 listeye 70 yazarız..

Gunadı kızlar ya dunden berı netım kopuktu gıremedım bıde ustune mısafır bastırdı yarın cuma yarın en gec 12 ye kadar yapalım bıldırımlerı hem cuma ugurlu ve mubarek gundur gercı kılomda yarım kılo bıle degısmez ama olsun yarın sabhrtan ıtıbaren cu tarcınıda alımde bıde yaptıgınız aklınızda olan faydalı bılgılerı paylasalım akıl aklıdan usutundur derler gercı herkesın kucuk cocugu var ama olsun onemlı olan zoru basarmaktır zaten

Yarın bildirelim,ne güzel çoğalıyoruz :)

sagolasın allah senın evladınıda bagıslasın benım 20 aylık bır cadım var ınan ondan hıc bır seyım duzenlı deyıl dedıgın 3 ogun yemek hayal ama ınat ettım zayıflıcam ıns

Hadi canım,istersek olur..Zaten biz katı bir diyet uygulamıyoruz..Ben bir ayda 2 kg verdim ve aralarda da gece yedim ama sizinle daha disiplinli olacağım :):21::46:

selam kızlar bu sabah spora başladım zorlada olsa :S:S
acayip üşendim nedense ama olmuyor haraketsiz bir anlamı yok
bende step altei var 2000 adım attım yaklaşık 25 dakika zamanla çoğalır
birden fazla yüklenmemek lazım kahvaltımıda dengeli yaptım yanlız tam buğday ekmeğim kalmamış beyaz ekmek yedim
akşamda 5 gibi yemek olayı bitiricem çok acıkınca süt içiyorum baya tok tutuyor beni içine girmek istediğim pantolonlar dolap beklemesin artık
buarada yarın giremesemde kilom 70 kızlar bir günde değişmez zaten :((((((((((((((((((((((

Hadi Beyazbulut maşallah..Sporsuz olmaz zaten..Hiç bir şey yapamazsan aklına gelince 10 kere zıpla canım..Bu şekilde zayıflayan bir bayan yemekten sonra sütlü kahve içmiş ,bende neskafe içiyorum tok tutuyor..

Slm kızlar ben daha önce bu yöntemi denedim iyi de sonuç almıştım..64 kilodan 56 ya düşmüştüm fakat bu aralar yine çok stresliyim ve spor yapmıorum 60 kiloya ulaştım daha kış başlamadan böyle gidersem kışın daha da kilo alırım. ben de sizinle birlikte yapmayı düşünüyorum leslie çalışıyordum yazın şimdi yapamıyorum inş başlarım. benimde basen bölgem daha çok kilo almaya müsait :((inş zayıflarız hep birlikte ....:72:

Hoş geldin Hande ,Lütfen sende düzenli gel..Bak bu şekilde sonuç almışsın..Bize yardımcı olursun deneyimlerinle :46:

arkadaşlar bu akşam 18:00 faslını deneyipte fayda sağlayan var mı ve ne kadarlık bir sürede kaç kilo verdiniz ? Bende zayıflamak istiyorum fakat bir türlü motive olamıyorum

Ben bazen gece yediğim halde bir ayda 2 kg verdim canım..

ben 6buçukta yiorum son yemeimi kızlar olur di mi yarım saat farkla ben de aranıza katılabilir miyimm :26: sabah acaip inmiş bi karınla uyanıorum süper ya:32:

ben 6buçukta yiorum son yemeimi kızlar olur di mi yarım saat farkla ben de aranıza katılabilir miyimm :26: sabah acaip inmiş bi karınla uyanıorum süper ya:32:

Bazen bende 18,30 da yemek zorunda kalıyorum..Aramıza hoş geldin..Gitmek yok ama tamam mı?:52:

Slm kızlar gunaaydınn ılk kılo bıldırmı benden galıba bugun sabhkı kılom 80.700 garm en sısko benım galıba:18:neyse yavas yavas gıtsın kılocuklar ben dun aksam 18 den yemek tarzı yemedım ama kahve ıctı bıde yatarken elma sırkelı su ıcıtm herkese hayırlı dıyetler:56:

gider miyim hiçç deli :3: Elma sirkesini bi ara ben de içiodum ama beni acaip acıktırdığını farkettim ve bıraktım. Yeşilçay limonlu su bunlar bana çok ii gelioo.

dogrudur arkadasım ama benım tan sıyon problemım oldugu ıcın elma sırkesı ıyı gelıyo yesıl cay bende ıcıyom kılo bıldırımı yaptınmı bugun yapılcaktı

Slm kızlar gunaaydınn ılk kılo bıldırmı benden galıba bugun sabhkı kılom 80.700 garm en sısko benım galıba:18:neyse yavas yavas gıtsın kılocuklar ben dun aksam 18 den yemek tarzı yemedım ama kahve ıctı bıde yatarken elma sırkelı su ıcıtm herkese hayırlı dıyetler:56:

Sen her hafta bizden daha çok kilo vereceksin , görürsün canım :) Bu arad kilo bildirim için teşekkürler..

:54:

Bu hafta gece baya bir yedim,şükür ara sıra yaptığım hareketlerele sadece 10 gr almışım..65.800 İLE BAŞLIYORUM..hEPİMİZE HAYIRLI OLSUN..:46:

BAŞLANGIÇ

ceylan1980 80.700 kg.

BeyazBulut 70 kg.

gülfuren 65.800 kg.

etana 54 kg.

HAYIRLI OLSUN :46::46:

Son düzenleme:
yaa ben kilomu sölemesem olmaz mı :18: şeyy 54 kiloyum ama boyum kısa kızlar 48 kilo olmam lazım benim

etana ağlamak istiyorum..Benim boyumda kısa 54 olsam başkada bir şey istemem..Listeye ekliyorum..Bak cardio egzersizleri var..İnternette bakarsın o da çok güzel yağ yakıyor..Birde ben yeşil çayımın içine limon da sıkıyorum..

etana ağlamak istiyorum..Benim boyumda kısa 54 olsam başkada bir şey istemem..Listeye ekliyorum..Bak cardio egzersizleri var..İnternette bakarsın o da çok güzel yağ yakıyor..Birde ben yeşil çayımın içine limon da sıkıyorum..

ayy canımm inşallah 50 kilo bile olursun bu istekle:34: ya benim düğünüm var iki ay sonra. o yüzden zayıf kuğu gibi bir gelin olmak istioruum :16: tamam boyumu da itiraf ediorum 1,63 lütfen beni dışlamayın :18:

ayy canımm inşallah 50 kilo bile olursun bu istekle:34: Ya benim düğünüm var iki ay sonra. O yüzden zayıf kuğu gibi bir gelin olmak istioruum :16: Tamam boyumu da itiraf ediorum 1,63 lütfen beni dışlamayın :18:

arkadasım ıns ck mutlu olursun ama sen boyyle dıyosan ben dırek ıntahar edım benımde boy 1.62 kılo 80 gercı evlendıgımde 18 yasındaykende 55 kıloydum ssen 54 cokmu dıyon nısanlın cokmu zayıfkı aman be arkadasım bak yasım 31 oldu bıde 2 cocuk ıyce tıpım kaydı bozma moralını tek tesellım buyuk kızm 12 yasındada boyum kadar kızım var dıye tesellı edıyom kendımı:52:

arkadasım ıns ck mutlu olursun ama sen boyyle dıyosan ben dırek ıntahar edım benımde boy 1.62 kılo 80 gercı evlendıgımde 18 yasındaykende 55 kıloydum ssen 54 cokmu dıyon nısanlın cokmu zayıfkı aman be arkadasım bak yasım 31 oldu bıde 2 cocuk ıyce tıpım kaydı bozma moralını tek tesellım buyuk kızm 12 yasındada boyum kadar kızım var dıye tesellı edıyom kendımı:52:

çokk teşekkür ederim arkadaşımmm :38: ama simidim var işte o simitten kurtulmak istiyorum. ben de lisede 67 kiloydum ünide 63. hep balıketi hep fazla kilolu. sonra diyete başladım işte geçen sene tam da bu zamanlar. biraz verdim biraz aldım derken 54teyim şu an. nişanlım kilo konusunda çok hassas çünkü baskül ailesi gibiler. ablaları annesi herkes şişman. bildiğin şişman yani. :54: obeze doğru giden bi aile. kendisi dikkat ediyor ama zayıf değil. ben de zayıf sevmem zaten ne o öle. hafif bi göbek olmalı bence :34: ay utandım. şişman değil kendisi. ama zayıf da deil. kilo takıntısı var benim de ablaları annesi gibi şişman olmamdan çok korkuyo. ve benim zayıf olmamı istiyo işte. çünkü diolarmış i sen bizle dalga geçiosun bizi azarlayıp duruyosun inşallah senin eşin de bizim gibi olur diolarmışş :20: korkuları var bu konuda çok hassas :2: onun dışında melek gibi bi adamdır :54:

Back
X