..............
saol canim senin nasil gidiyor kilolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..............
canım benimde eve gitmem 7 gibi oluyor.ben yemek yemiyorum geç oldu diye.portakal suyu,elma,ayva gibi yada biraz kuru üzüm kayısı yiyorum yada 1 kase çorba içiyorum ruh halime göre yani..11 de de yatarım standart ee napalım pilav,makarna yemekten iyidir dimi..
o zaman bende öyle yapayım canım, peki çok az yemek ile salata yesem olur mu ki? bende 11 de yatarım o zaman gelir gelmez hemen hafif bişeyler yiyip yatana kadar bişey yemesem olur heralde..
birde kızlar midede küçülüyor sanırım bu yöntemle çünkü ilk günden sonra akşamları fazla acıkmıyorum,![]()
canim cocuklu olunca zaten daha erken yatilmiyor bende 11 12 den once yatamiyorum zaten...en azindan 12 yi gecirme demek istemistim , cocuklar yatinca bekleme hemen yaterken yatmaya calis o zaman canim...:26:
bosver boyle diyetleri hiç deneme bile biraktigin gibi geri aliyorsun cektigin eziyete yazik...:
AH YATABILSEM CANIM 2 COCUK BI DE ESIM ISTEN GEC GELIYOR YATMAM 11 I BULUYOR
SU 7 LI RAKAMLARDAN KURTULMAK ISTIYORUM BIR AN ONCE O YUZDEN CANIM BASKA DIYETLERE HEVES EDIYOM AMA VAZGECTTIM
Bugun 73.5 cıktım tam 15 gun oldu bu dıyete basayalı
yanı 3.1 kılo verdım
hıc fena sayılmaz![]()
tebrik ederim seni cok azimli ilerliyorsun
dene canim faydasini goruceksintşler mehaycım deniycem mutlakadün akşam 8 de yedim akşam yemeğimi ve hafif yedim yatana kadar sadece 1 ceviz yedim ve 1 bardak tarçınlı karanfilli ıhlamur içtim açlık hissetmedim, o saatlerde bitki çayıda iyi geldi, sütte beni hep tok tutar tarçınıda çok severim zaten..
ama hafta içi işten eve saat 7 gibi geliyorum akşam yemeği sarkıyor doğal olarak, onu ne yaparım bilemiyorum![]()
![]()
cmt günü tartıldım en son 67.9 dan 66.7 e düşmüşümhalende devam ediyorum bekleyip görücez.bu arada 72 kilo halimi görenler aaa çok zayıflamışsın diyor..ama yolum çok uzun daha
![]()
Ben de bu diyeti (diyet demek ne kadar doğru bilemiyorum ama) yaklaşık 3 haftadır uyguluyorum. Arada kaçamaklarım oldu tabi, bazı akşamlar dayanamayıp yiyorumBuna rağmen yaklaşık 52 kg ile başladığım diyette dün itibariyle 49.9 kg ı görmüş bulunmaktayım
Hedef 43..
Gündüz hiç bir şekilde yediklerimden kısmıyorum. Hamburger yediğim bile oluyor. Hatta bugün öğlen krep yapıp yedim
Bu kadar şeye rağmen 18:00 dan sonra yemek yememek bu derece işe yarıyorsa, bir de gündüz de yediklerime dikkat etsem neler olur acaba ?![]()
Ben de bu diyeti (diyet demek ne kadar doğru bilemiyorum ama) yaklaşık 3 haftadır uyguluyorum. Arada kaçamaklarım oldu tabi, bazı akşamlar dayanamayıp yiyorumBuna rağmen yaklaşık 52 kg ile başladığım diyette dün itibariyle 49.9 kg ı görmüş bulunmaktayım
Hedef 43..
Gündüz hiç bir şekilde yediklerimden kısmıyorum. Hamburger yediğim bile oluyor. Hatta bugün öğlen krep yapıp yedim
Bu kadar şeye rağmen 18:00 dan sonra yemek yememek bu derece işe yarıyorsa, bir de gündüz de yediklerime dikkat etsem neler olur acaba ?![]()
mrb canm bende kilodan dertli bi vatandasımnette dolanırken buldum yorumları. bişeyi merakettim kac günde verdin 2 kiloyu . bende aksamları yemeyerek zayıflamaya calışıyorum 55 kiloyum sanırım ve 50 olmak istiyorum
(
Hedef 43..