Rabbim yarıdmcısı olsun eşiniz sizi düşünmüş duanızı eksik etmeyin sizde gidin Allaha emant olsunlarHerkeze selam beni bilen bilir kzlar esim askeri personel. Surekli gorevlerde bende evde tekim bebek tedavisi görüyoruz aksam cok sevdigim bir sanatci konseri var esim nobete gidecek bana sende git istersen dedi ama ben cok kararsizim tek gidecem o sorun degil arabam var ama o gorevdeyken eglenmem ne kadar dogru bilmiyorum psikolojin cok onemli bebek icin iyi ol yeter diyor 150 lira giris ucreti var siz olsaniz napardiniz
Koşarak giderdimHerkeze selam beni bilen bilir kzlar esim askeri personel. Surekli gorevlerde bende evde tekim bebek tedavisi görüyoruz aksam cok sevdigim bir sanatci konseri var esim nobete gidecek bana sende git istersen dedi ama ben cok kararsizim tek gidecem o sorun degil arabam var ama o gorevdeyken eglenmem ne kadar dogru bilmiyorum psikolojin cok onemli bebek icin iyi ol yeter diyor 150 lira giris ucreti var siz olsaniz napardiniz
Amin canim benim Allahim vandaki askerlerimizi de sag saglim cigdan kurtarsinRabbim yarıdmcısı olsun eşiniz sizi düşünmüş duanızı eksik etmeyin sizde gidin Allaha emant olsunlar
Senin canini yerim valla suan bekar olsam hic dusunmem bende sorayim bir dedi. IsteKoşarak giderdim
Ben ilk kez onsuz disari cikicamGiderdim. Tek başıma çok dışarı çıkmışımdır eşim olmadan, tek konsere gitmek eğlenceli olur. Evde otursanız eşinize faydanız olmaz zaten. Kendinizi mutlu edecek bir aktiviteyi yapın
Ay Allahim icin temizmis canim benm 1 ay once rahim ameliyati oldum insallah bebegim de olurAy hamilesiniz gibi algıladım bir an. Tedavi görüyormuşsunuz. Pardon :) Umarım en kısa zamanda güzel haberleri de alırsınız.
Allah razi olsun hic sorun cikarmaz boyle şeylerdeEsini dinle. Adam hakli, keske herkes boyle anlayisli olsa
Evet bu konuda sansliyim allahim bir de hayirli saglikli evlat verse cok iyi olur insallah o da olur bitanemŞanslısın bence burada eşinden habersiz markete gidemeyen öyle yazan kadınlar var
Senin evde oturmanın eşine bir faydası yok, git birazcık mutlu ol, keyiflen geri gel ne güzel
Ben ilk kez onsuz disari cikicamevlendigimizden beri yapışık ikiziz de
Hayatim biz gorev icin dogudaydik 1. Yilimizda cok guzeldi ikimiz ayri takiliyirduk benm kendi cevrem vardi ooo superdu batıya geldik ikimizde dost edinemiyoruz cunku herkez kapisini kapatiyor anlamadim ki biz sanirim samimiyet ariyoruz bazilarina da biz kapattik kapiyi tabi dogu da kimsemiz yoktu dost coktu simdi millet avm ye giderim zamanim gecer diyor kimse dost olmuyor dun komsum bana senle dost olmama gerek yok zaten 2 seneye kadar gidersin dedi ancak esimle ben kalıyorumİşte bunu düzeltin artık. Dışarı derken umarım sokağı falan da kapsamıyordur. Normal veya sağlıklı bir durum değil çünkü kocayla yapışık ikiz olmak. Siz de eşiniz de kendi başınıza bireysiniz, kendi hayatınız, kendi hobileriniz, kendi istekleriniz olabilir ve çok doğal bir durum bu. Böyle yapışık yaşarsınız evliliğinizi yıpratırsınız.
O komşu yansa su dökmeyin o zamanHayatim biz gorev icin dogudaydik 1. Yilimizda cok guzeldi ikimiz ayri takiliyirduk benm kendi cevrem vardi ooo superdu batıya geldik ikimizde dost edinemiyoruz cunku herkez kapisini kapatiyor anlamadim ki biz sanirim samimiyet ariyoruz bazilarina da biz kapattik kapiyi tabi dogu da kimsemiz yoktu dost coktu simdi millet avm ye giderim zamanim gecer diyor kimse dost olmuyor dun komsum bana senle dost olmama gerek yok zaten 2 seneye kadar gidersin dedi ancak esimle ben kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?