Aksam 5 e kadar zamanim var

Nasil yani esiniz gorevde diye eglenmicek misiniz hic? Adamın isi bu. Ben giderdim.
Hayatim sorun o mu yoksa bendeki bu borcluluk hissi mi bilmiyorum anlamiyorum da acikcasi kendimi neden boyleyim 150 lira icin asla dusunmez giderdim evli olmasam simdi esim var aman ev alalim aman bebegimiz olsun diye her ay masraf cikiyor bebek tedavim olmasa 1 dk dusunmem ne biliyim ben neden boyleyim bolur beni kendime getircek bir sey diyin

Sonuçta eşinizin mesleği bu. O zaman emekli olana kadar eğlenmek yok mu yani Son yorumları okuyamadım ama umarım gitmişsinizdir
Essek gibi agliyorum canım evde oturdum o kadar eksilmis ki ozguvenim gidemedim aman cok para gidecek aman bebek tedavisi oluyorum diye kendimi eksik hissediyorum esime karsi bebegim olmuyor diye nolur beni kendime getircek bir sey diyin nolur

Bebek tedavisinde ruhen iyi olmanız o kadar önemli ki. Bu aktiviteyi de bebek tedavisinin bi parçası kabul edebilirsiniz bence

Bebek tedavisinde ruhen iyi olmanız o kadar önemli ki. Bu aktiviteyi de bebek tedavisinin bi parçası kabul edebilirsiniz bence
Allahim.neden boyle oldum ben o kadar hayat dolu biriydim kii görseniz naze senle adam yaslanmaz diyordu herkez ama beni anne olamamak mahvediyor Allahim bu benm sinavim olmasn nolur

Birikim yaparsiniz yine. Ama birikim yapicaz diye her seyinizi de kismayin. O kadarcik eglenmek de hakkiniz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…