Aksam 5 e kadar zamanim var

Herkeze selam beni bilen bilir kzlar esim askeri personel. Surekli gorevlerde bende evde tekim bebek tedavisi görüyoruz aksam cok sevdigim bir sanatci konseri var esim nobete gidecek bana sende git istersen dedi ama ben cok kararsizim tek gidecem o sorun degil arabam var ama o gorevdeyken eglenmem ne kadar dogru bilmiyorum psikolojin cok onemli bebek icin iyi ol yeter diyor 150 lira giris ucreti var siz olsaniz napardiniz
Çok gitmişliğim vardır sinema tiyatro konser sonrasında da kafe hiç düşünme git

Hayatim biz gorev icin dogudaydik 1. Yilimizda cok guzeldi ikimiz ayri takiliyirduk benm kendi cevrem vardi ooo superdu batıya geldik ikimizde dost edinemiyoruz cunku herkez kapisini kapatiyor anlamadim ki biz sanirim samimiyet ariyoruz bazilarina da biz kapattik kapiyi tabi dogu da kimsemiz yoktu dost coktu simdi millet avm ye giderim zamanim gecer diyor kimse dost olmuyor dun komsum bana senle dost olmama gerek yok zaten 2 seneye kadar gidersin dedi ancak esimle ben kalıyorum

Virgül, nokta kullanmadığınız için çok karışık olmuş. Doğuda ayrı ayrı takılıyordunuz çevreniz vardı ama Batı’da kimseyle dost olamadınız doğru mu anladım? Bu yaştan sonra dost edinmeye gerek yok bence zaten zaman geçirebileceğiniz arkadaşınız olsun yeterli. Bütün şehirde samimi kimse mi yok? Bir tane bile? İlla birinin yanınıza olmasına zaten gerek yok ki yetişkin kadınsınız kimse olmadan tiyatroya, sinemaya, konsere, kursa, yemek yemeye vb bir sürü yere gidebilirsiniz.

Herkeze selam beni bilen bilir kzlar esim askeri personel. Surekli gorevlerde bende evde tekim bebek tedavisi görüyoruz aksam cok sevdigim bir sanatci konseri var esim nobete gidecek bana sende git istersen dedi ama ben cok kararsizim tek gidecem o sorun degil arabam var ama o gorevdeyken eglenmem ne kadar dogru bilmiyorum psikolojin cok onemli bebek icin iyi ol yeter diyor 150 lira giris ucreti var siz olsaniz napardiniz
ben olsam gitmezdim eşim orda vatan için toprak için benim rızkım için orda duruyorsa o ne zaman yanımda olursa giderdim.

Virgül, nokta kullanmadığınız için çok karışık olmuş. Doğuda ayrı ayrı takılıyordunuz çevreniz vardı ama Batı’da kimseyle dost olamadınız doğru mu anladım? Bu yaştan sonra dost edinmeye gerek yok bence zaten zaman geçirebileceğiniz arkadaşınız olsun yeterli. Bütün şehirde samimi kimse mi yok? Bir tane bile? İlla birinin yanınıza olmasına zaten gerek yok ki yetişkin kadınsınız kimse olmadan tiyatroya, sinemaya, konsere, kursa, yemek yemeye vb bir sürü yere gidebilirsiniz.
Haklisin canim

Sizi düşünmesi tabikı güzel birşey ve nasıl bir ortam tam anlamadım. . Eğer size stres yorgunluk katacak biyer de bence gitmeyin evde sinema keyfi yapabilirsiniz.

Ben ilk kez onsuz disari cikicam 🙄 evlendigimizden beri yapışık ikiziz de

Bu iyi birsey degil ki. Kendi hayatini kurmalisin.
Yani bebek istiyorsun fakat yanliz basina disariya bile cikmak istemiyorsun. Cok tezzat bir durum.

Ve karar sizin tabi fakat yinede söyleyim, esin sik sik nöbete gidiyorsa, bebek bakmak o kadar kolay degil tek basina. O uykusuzluk, hormonlar,.. Tek basina cok yipranirsin.

Ruh halinize ve sagliginiza göre karar verin 😊
Iste karar veremiyorum tam %50 git 50 kal modundayim cNim akla igtiyacim var 150 lirayla mutfak masrafimi aliriim diyorum snra cok gitmek istoykrum diyorum snra esim zor kazaniyor diyorum snra ama yasamak guzel sey yasayamadiktan snra zaten ailesine yolluyor paralarini diyorum

Back
X