• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam 5 ten sonra yemek yemeden beraber Zayıflamak isteyen var mı?

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Kızlar Merhaba. Ben Şu an 63 kiloyum ve 50-52 arası olmak istiyorum bu yöntem ile daha önce istediğim kiloya ulaşmıştim ama sonradan dikkat etmedim evlendikten sonra eski halime geri döndüm :) şimdi tekrar aynı yöntem ile kilo vermeye karar verdim bana katılmak isteyen olur mu :) ?
Aksam 5 ten sonra yemek yasak. Akşam 6-7 den sonra da meyve yasak :) akşam 7 den sonra su ve şekersiz bitki çayından başka hersey yasak. Ayrıca gün içinde un dan yapılmış şeyler yasak (ekmek, kek, pasta, börek, makarna, mantı vs.) Pirinç ve bulgur serbest ama kararında..

Evet kızlar bana kimler katılmak istiyor?

aslında çok işe yarayan bir uygulama ama konuya kimse yazmamış

Bende böyle bi topikte yıllardır yszisiyorum ama bi sonuca ulaşamadım akşam 5 değilde 6;39 gibi cacık yiycem artık sadece

Bende böyle bi topikte yıllardır yszisiyorum ama bi sonuca ulaşamadım akşam 5 değilde 6;39 gibi cacık yiycem artık sadece
Gerçekten akşam 5 ten sonra yemek yemeyince meyve bile hersey yasak. Beş ten önce hersey serbest ama 5 ten sonra sadece su, şekersiz bitki Çayı serbest bu şekilde hafta da ya da 10 Günde 1 kilo gidiyor

çok iyiymiş o,hemde ekstra bi sporda yapmadan,peki kaç ayda gitti 20 kilo?
bide 5 ten sonra yatana kadar baya zaman var o zamanda yeme isteğinizi nasıl bastırdınız?
ilk zamanlar hızlı gitti yani 1 yılda bi 15 kilo falan verdim sonra ki 1 yılda 5 kilo falan idaal kiloma ulaşmıştım vücut koruyordu
yeme isteği ilk 1 hafta dan sonra gidiyor zaten.. asıl akşam yersen rahatsız hissediyorsun.. çok canım bişey isterse 1 bardak süt üstüne biraz tarçın ekip içtim direk kesti açlık ve tarçın olduğu için tatlı isteğimi de kesti

ilk zamanlar hızlı gitti yani 1 yılda bi 15 kilo falan verdim sonra ki 1 yılda 5 kilo falan idaal kiloma ulaşmıştım vücut koruyordu
yeme isteği ilk 1 hafta dan sonra gidiyor zaten.. asıl akşam yersen rahatsız hissediyorsun.. çok canım bişey isterse 1 bardak süt üstüne biraz tarçın ekip içtim direk kesti açlık ve tarçın olduğu için tatlı isteğimi de kesti
sizi tebrik ederim,gerçekten büyük başarı,bunu 1 sene devam ettirmişsiniz
bende çok soru sordum ama hala aynı şekilde mi devam ediyosunuz?
arada kaçamaklar oluyomu peki?

sizi tebrik ederim,gerçekten büyük başarı,bunu 1 sene devam ettirmişsiniz
bende çok soru sordum ama hala aynı şekilde mi devam ediyosunuz?
arada kaçamaklar oluyomu peki?
geçen sene haziran ayında evlendim evlenince düzenim karıştı evde akşam yemeği yemiyorum hala ama eşimin ailesine akrabalara falan akşam yemeğine çağırıldığıımız zaman yemek zorunda kalıyordum.. yeni gelinim sonuçta yanlış anlaşılır ayıp olur diye yedim birde doğum kontrol hapının etkisiyle ilk 3 ayda 5 kilo geri aldım hapı bıraktım evlendiğimden beri 7 kilo aldım toplamda şimdi yavaş yavaş eski düzenime geri dönüyorum yaklaşık 2 senede 20 verdim yaklaşık 1 buçuk senede 7 kilo aldım bunun 5 kilosu hap yüzünden oldu o 7 kiloyu tekrar vericem aynı şekilde inşallah

geçen sene haziran ayında evlendim evlenince düzenim karıştı evde akşam yemeği yemiyorum hala ama eşimin ailesine akrabalara falan akşam yemeğine çağırıldığıımız zaman yemek zorunda kalıyordum.. yeni gelinim sonuçta yanlış anlaşılır ayıp olur diye yedim birde doğum kontrol hapının etkisiyle ilk 3 ayda 5 kilo geri aldım hapı bıraktım evlendiğimden beri 7 kilo aldım toplamda şimdi yavaş yavaş eski düzenime geri dönüyorum yaklaşık 2 senede 20 verdim yaklaşık 1 buçuk senede 7 kilo aldım bunun 5 kilosu hap yüzünden oldu o 7 kiloyu tekrar vericem aynı şekilde inşallah
inşallah size güveniyorum siz başarırsınız
ama tabi işin içine misafirdi,gezmelerdi falan olunca kaçamaklar oluyo :(

inşallah size güveniyorum siz başarırsınız
ama tabi işin içine misafirdi,gezmelerdi falan olunca kaçamaklar oluyo :KK43:
teşekkür ederim canım :KK50:
aynen ama artık yeni gelin sayılmam yok ben yemicem diyince yanlış anlamazlar heralde
yada şöyle yapıcam akşam yemeğe davetliysem öğlen hiç bişey yemicem dengelemek için bi şekilde çare bulucaz artık

Back
X