• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6 mutfak kapandı

Merhabalar yol arkadaslarimmmm :)
Bugun yumurtayi ve ekmegi kacirdimmmm birazcikkkk.

Sabah(10:30) ;

2dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates ve peynir.

Ara ;

10 badem

Oglen (04:30) ;

1 kabak
2 yumurta
1 kupa cay
2 dilim kizarmis kepek ekmegi
(1 kabagi rendeleyip hic yagsiz kavurdum 2 yumurta ekleyip yedimm)

Saatler biraz kotu oldu ama neyse.
Gece yatmadan once de sut icmeyi dusunuyorum.Meyve de henuz yemedim.
2 km'ye yakin da yurudummm.

Evettt yorumlari bekliyorummm :32:

Slm arkadaslar bugun kimse ugramamis pek menumu paylasayim
Kalkinca 1bardak ilik limonlu su
Kahvalti:2dilim tahilli ekmek peynir yumurta yesil cay
Ara:2kasik asure kahve
Oglen bisey yemedim acikmadim form cayi ictim
Aksam:1kase corba 4kasik ispanak 2kasik yogurt 1dilim cavdar ekmegi burazdan yesil cay icicem gunu kapatirim ins boyle

Merhabalar yol arkadaslarimmmm :)
Bugun yumurtayi ve ekmegi kacirdimmmm birazcikkkk.

Sabah(10:30) ;

2dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates ve peynir.

Ara ;

10 badem

Oglen (04:30) ;

1 kabak
2 yumurta
1 kupa cay
2 dilim kizarmis kepek ekmegi
(1 kabagi rendeleyip hic yagsiz kavurdum 2 yumurta ekleyip yedimm)

Saatler biraz kotu oldu ama neyse.
Gece yatmadan once de sut icmeyi dusunuyorum.Meyve de henuz yemedim.
2 km'ye yakin da yurudummm.

Evettt yorumlari bekliyorummm :32:

durumun o kadar kötü değil kendine haksızlık etme

bugünkü menüm:

uyanınca:40 50 gr kadar kabak tatlısı

sabah:1 dilim peynirli börek

öğlen:2 tane besmeç köfte,4 yemek kaşığı yumurtalı yeşil fasülye

akşam:1 yeşil elma

bugün ara öğün de yapamadım spor da sadece 2000 adım attım.durumum yorumlarınıza açık

Slm arkadaslar bugun kimse ugramamis pek menumu paylasayim
Kalkinca 1bardak ilik limonlu su
Kahvalti:2dilim tahilli ekmek peynir yumurta yesil cay
Ara:2kasik asure kahve
Oglen bisey yemedim acikmadim form cayi ictim
Aksam:1kase corba 4kasik ispanak 2kasik yogurt 1dilim cavdar ekmegi burazdan yesil cay icicem gunu kapatirim ins boyle

bence güzel canım.sporun da var mı

Sabah 1bardak az yagli sut-5kadik musli
ara 1 mandalina 1dilim kivi

ogle1dilim kepek ekmek 1tabak kuru fasulye az tursu

ara yarim activia 1portakal

aksam 3kasik pilav az kuru fasulye ve bol salata
esim hastayim diye sevdigim kurabiyelerden almis hemde 1kilo:)2 tanecik yedim sirf kirilmadin diye:)) o kadar hastaydim ki bu gun kolumu kipirdaticak halim yoktu ama kurabiyelr vicdan azabi yasatti 30dk. spor yaptim.bol bol su yesil cay ve su an ihlamurumu yudumlarken titresimli kemerim calismakta.

Sabah 1bardak az yagli sut-5kadik musli
ara 1 mandalina 1dilim kivi

ogle1dilim kepek ekmek 1tabak kuru fasulye az tursu

ara yarim activia 1portakal

aksam 3kasik pilav az kuru fasulye ve bol salata
esim hastayim diye sevdigim kurabiyelerden almis hemde 1kilo:)2 tanecik yedim sirf kirilmadin diye:)) o kadar hastaydim ki bu gun kolumu kipirdaticak halim yoktu ama kurabiyelr vicdan azabi yasatti 30dk. spor yaptim.bol bol su yesil cay ve su an ihlamurumu yudumlarken titresimli kemerim calismakta.

jelby canım bu kurabiye işi yaş.:1::1::1:geçmiş olsun.ne güzel eşin düşünceli davranmış

arkadaşlar bu grup benim kendimi daha güçlü hissetmemi sağladı.eskiden olsa bozmuştum çoktan diyeti.ama şimdi aklıma sizler geliyorsunuz.

Ya bende çok açım sureklı su içiyorum artık midem bulandı ac karına ıcmekten ama ınat ettım yemıcem esımde kızıyo yemıyom dıye ama ınadına sevdıgım cıpslerden kuruyemıslerden alıyo yemıcem dıyorum karşıma gecmiş yıyoo:))

Ya bende çok açım sureklı su içiyorum artık midem bulandı ac karına ıcmekten ama ınat ettım yemıcem esımde kızıyo yemıyom dıye ama ınadına sevdıgım cıpslerden kuruyemıslerden alıyo yemıcem dıyorum karşıma gecmiş yıyoo:))

boşver sen yine de yeme.o uğraşsın dursun

selam arkadaslar bende geldim.neolur benide alin araniza.kilom 65 hedef once 60 sonra 55.destege ihtiyacim var.bende cok duydum aksam yemeden cok guzel kilo verenleri insallah bizde onlardan oluruz.benim de denedigim bir yontem 6dan sonra yememek baslarda cok zorlaniyor bunye ama 3 gunden sonrasi alisiyorsun.72 kilo ile basladim tabii coook kacamaklar yaparak.bugun 65.3 ciktim aslinda 64e kadar dusmustum ama neyse.sabah insallah gorurum 64 u.ay necok konustum.herkese iyi zayiflamalar iyi geceler.dayanin ha gayret

selam arkadaslar bende geldim.neolur benide alin araniza.kilom 65 hedef once 60 sonra 55.destege ihtiyacim var.bende cok duydum aksam yemeden cok guzel kilo verenleri insallah bizde onlardan oluruz.benim de denedigim bir yontem 6dan sonra yememek baslarda cok zorlaniyor bunye ama 3 gunden sonrasi alisiyorsun.72 kilo ile basladim tabii coook kacamaklar yaparak.bugun 65.3 ciktim aslinda 64e kadar dusmustum ama neyse.sabah insallah gorurum 64 u.ay necok konustum.herkese iyi zayiflamalar iyi geceler.dayanin ha gayret

hoşgeldin ayşecik32.sayfa 6 daki kurallarımız ve akşam 6 dan sonra hiçbir sey yemeyerek menülerin i günlük düzenli olarak bizimle paylaşmalısın canım

Zeynepc

menum asiri kotu dun ve bugun oglen misafirlige gittim dun aksam saat 7de kofte pilav salata yedim :18:
Hadi onu da gectim bugun oglen 1 tabak manti yedim :17:
Ama yarin bozmayacagimmmmmmmmmm:2:

jelby canım bu kurabiye işi yaş.:1::1::1:geçmiş olsun.ne güzel eşin düşünceli davranmış

ya cnm biliyomusun ben 3-4 aydır bu kurabiyelerin yanından öyle gelip geçiyordum.tadını bilmediğimden canımda istemiyordu.geçen gün oğlum illa bundan alalım dedi.bende tadına baktım ama şahaneymiş.şimdi nasıl canım çekiyo nasıl canım çekiyo sanki aş eriyorum kurabiyelere.keşke yemeseydim tadını bilmeseydim canımda istemezdi.of ya.zaten günlerdir miğdemde kramplarla uyuyorum açlıktan bir sağa bir sola dönüp yorgunluktan uyuyakalıyorum deli gibi spor yapıp terliyorum gram kilo verememişim.yediğim 2 kurabiyeden kilo veremediysem eğer onu zayıflayıncada yicem bu kesin yani.üstelik ben geçen sene 48-49 kilodayken gerçekten kurabiyede yedim pastada yedim börekte yedim.hatta o zaman daha çok geziyordum kocakarı günlerinde:)o zaman eşim doğuda görevdeydi sanırım ondan erimişim ben:))hadi üzüntümden eridim desem o zamanda baya baya bi danayı yerdim yani bi oturuşta.bu yaptıklarımdan farklı hiç bir şey yapmadım hata o zaman 6 dan sonrada yemek yediğim kurabiye psta bile yediğim oluyordu.çokmu aceleciyim sizce kızlar ya:(???

dün uğrayamadım kızlar gecemiz vardı ben yedim orda ama bir saat gemeden bütün yediklerimi çıkarttım migren atağım tutmuş allahtan misafirler gittikten sonra oldu yani dün akşam hiç birşey yemedim sayılır bugün akşam menüyü veririm hala sersem gibiyim gece acile gittim iğne vurdular hala sersemlik var üzerimde...

dün uğrayamadım kızlar gecemiz vardı ben yedim orda ama bir saat gemeden bütün yediklerimi çıkarttım migren atağım tutmuş allahtan misafirler gittikten sonra oldu yani dün akşam hiç birşey yemedim sayılır bugün akşam menüyü veririm hala sersem gibiyim gece acile gittim iğne vurdular hala sersemlik var üzerimde...

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.migren kötüdür bende de var.

merhaba..dün menü paylaşamadım ..çok yoğundum.. ama sabah dayanmayıp tartıldım..pazartesi 61.9 ve bu sabah 60.8 :21:
gelelim menülerime..
5.12.2012
sabah
1 adet yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 parmak peynir.
çay
ara
yeşil elma..
öğle dışarda ablamla buluştum
adana yedim ama köftelerini..
biberini çeyrekte pidesinden yedim..
1 tanede ayran içtim..

akşam..
1 tabak kıymalı makarna
bol yeşillik ,2 dilim acur turşu..
su 3 litre içtim..
5650 adım attım..

06.12.2012
sabah
aynı..
öğle
kıymalı yumurta
ayran
1 dilim tam buğday ekmeği..
ve yeşil salata
ara
yeşil elma.
akşam
haşlama brokoli
1 kase yoğurt..:9:

geçmiş olsun.....

Zeynepc

menum asiri kotu dun ve bugun oglen misafirlige gittim dun aksam saat 7de kofte pilav salata yedim :18:
Hadi onu da gectim bugun oglen 1 tabak manti yedim :17:
Ama yarin bozmayacagimmmmmmmmmm:2:

canım akşam 6 dan sonra birsey yemiyorsan zaten bozmamışsındır.ana kuralımız bu.diğerleri güçlendirmek için biliyorsun

Back
X