• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6 mutfak kapandı

kızlar ben gaza geldim az önce 20 dk. daha elipik bisiklet yaptım.geçen gün coşmuştum resmen nabzımı 170 gördüm ben hatta yukarı doğru çıkıyordu bıraktım hemen yığıldım kaldım sonra.resmen fenalık geçirdim.acaba yanlışmı gösteriyor nabzımı yoksa benmi uçuyorum.

sabah:1 kase nesfit
ara:1 cennet meyvesi
öğlen :2 yumurta,peynir,domates,salatalık
akşam:1 kepçe çorba,pırasa yemeği ve haşlanmış brüksel lahanası
3 lt su
spor:100 ip atlama,45 dk yürüyüş,30 dk bisiklet(110 nabız olcusunde) bugunku menum bayanlar :)

geçen sene bende sporuma ip atlamayıda eklemiştim 250 tane atlıyordum ve gerçektende çok faydalı oluyor.aslında bende ekleyebilirim sporuma çok eğlenceli

anammm bu topikte en çok yiyende benmiyim ne:)
sabah kalkınca 1 bardak yeşil çay bol limonlu

kahvaltımı baya baya güçlü yaptım yazsammı bilemedim bu menülerden sonra:))neyse yazayım bende
sucuk yedim,peynir ,5 zeytin ,1 dilim kepekli ekmek,domates ve salatalık 2-3 bardakta şekersiz çay içtim

öğlen :bir activia çilekli yoğurda 1 mandalina ve yarım muz doğrayıp yedim yemek saatime yakında 2 kuru pasta yedim.oğluma almıştım ama canım çok çekti yemez olaydım keşke:(

akşam:1 çipura,1 dilim kepekli ekmek,bol yeşillik

şu saate kadar 3 lt. su içtim

spor 30 dk. eliptik bisiklet,5 dk. twister,8 dk.karın çalıştım.yatana kadar 30 dk. daha eliptik yapmayı düşünüyorum.ve sanırım bn çok fazla yemek yiyorum:(((

canım menün güzel.çok yiyorum deyip de kendini üzme.zaten esnek olacak biliyorsun en önemli sorun akşam 6 dan sonra birşey yememk.yalnız şu kuru pastalar biraz kafamı karıştırdı.1 tane mi olsaydı acaba.bir de ara:34: öğün de yapalım canım

haklısın bugün sabahtan akşama kadar misafir azizliğine uğradım desem yeridir yatılı misafirim vardı 12 de uyandı bende bekledim bekledim sonra aç kalmayım diye galeta atıştırdım atıştırmam geç olunca öğlende saçma oldu akşamda artan tatlıdan yemek zorunda kaldım ama ekmek yemedim bugünlük böyle evet sporda yapmam lazım ama burda biraz zor:15:

neden biraz zor dedin canım.başka bir sorun var yoksa

menü ..
sabah
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
3 yeşil zeytin..
çay (şekersiz)..
ara
salep
öğle
1 dilim tam buğday ekmeğini 2 ye böldüm tost yaptım..
yanında yeşillik..
akşam
2 kaşık pilav
3 kaşık et sote..
salata..
spor yok ama adım sayarım var ..7950 adım attım..

5000 adımdan az : 2500 metre uzunluk demektir. Hareketsiz yaşam manasına gelir.
5000 – 7500 adım : 2-3 km eder ve Düşük aktif yaşam manasına gelir
7500 – 10000 adım : 3-4.5 km eder ve orta aktif yaşam manasına gelir
10000 – 12500 adım : 5-6 km eder ve aktif yaşam manasına gelir
12500 üzeri : 6 km üstü Yüksek aktif yaşam
30 dakika yürüyüş yaklaşık 3000 – 4000 adıma eşittir. ve 2500 metreye tekabül eder.

güzel canım çok fazla diyecek birsey yok aslında sadece ara öğünlere meyve eklersen iyi olur bence

sabah:1 kase nesfit
ara:1 cennet meyvesi
öğlen :2 yumurta,peynir,domates,salatalık
akşam:1 kepçe çorba,pırasa yemeği ve haşlanmış brüksel lahanası
3 lt su
spor:100 ip atlama,45 dk yürüyüş,30 dk bisiklet(110 nabız olcusunde) bugunku menum bayanlar :)

güzel bir başlangıç olmuş

kızlar ben gaza geldim az önce 20 dk. daha elipik bisiklet yaptım.geçen gün coşmuştum resmen nabzımı 170 gördüm ben hatta yukarı doğru çıkıyordu bıraktım hemen yığıldım kaldım sonra.resmen fenalık geçirdim.acaba yanlışmı gösteriyor nabzımı yoksa benmi uçuyorum.

canım en önemlisi sağlığımız kendini o kadar yorma daha ilk günden:50:

canım menün güzel.çok yiyorum deyip de kendini üzme.zaten esnek olacak biliyorsun en önemli sorun akşam 6 dan sonra birşey yememk.yalnız şu kuru pastalar biraz kafamı karıştırdı.1 tane mi olsaydı acaba.bir de ara:34: öğün de yapalım canım

evet haklısın cnm kuru pasta bir tane olucaktı ama dayanamadım her zamanki gibi yedim.zaten bu pazar günüm var bakalım başıma neler gelicek:)ara öğünler ve daha düzgün saatleri ancak yarından sonra yapabilicem.dediğim gibi eşim izindeydi ve izni yarın bitiyor.artık bende en geç 18:30 da yemek yeme işini bitiricem.

sadece 7 kişi menüsünü paylaşmış.diğerleri nerede.ilk günden böyle yapmayalım arkadaşlar bekliyorum menülerinizi.:45::45::45::45::45:

Ben sadece sabah menusunu paylassam daha iyi olur ama neyseee :))

Sabah ;

Domates,peynir,yumurta yedimm
Bol pul biber ve kekikli.

Oglen ;

Degisik bi makarna denedik ama cok yememisimdir. :17:

Aksam ;

1,5 tane kirmizi biber
Peynir
2dilim ekmek :26:
2 sekerli cay ictimmm :18:

--------------------------------

Ayrica menumun ornek alinmamasi gerektigini biliyorummmm.
Ama tatil gunleri esim evde olunca cok duzenim bozuluyorr.

Hergun menumuzu paylasirsak hem fikir edinmis , hemde birbirimize yanlislarimizi gormemiz de yardimci oluruzzzz.

Son düzenleme:
bu sağlık için bir sorun oluşturur mu benimki de pek 100 ün altına inmez de

valla bilmiyorum cnm ama normalde 20 yaştan sonra dakikada 60-80 normalmiş.bizimki biraz fazla atıyor doğrusu.ama bu her zaman kalp rahatsızlığı olduğu anlamına gelmezmiş.mesela bazen ben durup dururken otururken kalp atışımın şiddetli olaak farkına varıyorum.sanki yerinden çıkıcakmış gibi duruyo:)endişeleniyorum bazen ama çokta problem yaşatmıyor bana.

Ben sadece sabah menusunu paylassam daha iyi olur ama neyseee :))

Sabah ;

Domates,peynir,yumurta yedimm
Bol pul biber ve kekikli.

Oglen ;

Degisik bi makarna denedik ama cok yememisimdir. :17:

Aksam ;

1,5 tane kirmizi biber
Peynir
2dilim ekmek :26:
2 sekerli cay ictimmm :18:

--------------------------------

Ayrica menumun ornek alinmamasi gerektigini biliyorummmm.
Ama tatil gunleri esim evde olunca cok duzenim bozuluyorr.

Hergun menumuzu paylasirsak hem fikir edinmis , hemde birbirimize yanlislarimizi gormemiz de yardimci oluruzzzz.

canım meyve spor ve süt eklemeni öneririm ve eğer uygun olursak geç de olsa aynı gün paylaşalım menümüzü

valla bilmiyorum cnm ama normalde 20 yaştan sonra dakikada 60-80 normalmiş.bizimki biraz fazla atıyor doğrusu.ama bu her zaman kalp rahatsızlığı olduğu anlamına gelmezmiş.mesela bazen ben durup dururken otururken kalp atışımın şiddetli olaak farkına varıyorum.sanki yerinden çıkıcakmış gibi duruyo:)endişeleniyorum bazen ama çokta problem yaşatmıyor bana.

ben de aynıyım.eşim hep dalga geçer benimle.kuş gibi pır pır diye

sayımız 17 ye falan ulaşmıştı ama dün için herkes düzenli paylaşım yapmadı.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:tbuse nin sabah paylaşımıyla birlikte 8 kişi oldu.burada amacımız bir olmak birlik olmak.aynı yolda birlikte yürümek.birbirimizden destek almak için irtibat halinde olmamız gerekiyor.

bir hafta boyunca en fazla iki devamsızlık hakkı olsun derim ben.çok mu öğretmen gibi konuştum?öğretmen olduğum için mi ne:1: yalnız iki kez menüsünü paylaşmayan da daha sonra bu paylaşmadığı menülerini paylaşsın.hafta boyunca düzenli paylaşım yapan arkadaşlarım pazar günü tartılıp kilolarını yazsınlar ben de haftalık listemizi oluşturayım.

ne dersiniz ben böyle düşündüm arkadaşlar?

sayımız 17 ye falan ulaşmıştı ama dün için herkes düzenli paylaşım yapmadı.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:tbuse nin sabah paylaşımıyla birlikte 8 kişi oldu.burada amacımız bir olmak birlik olmak.aynı yolda birlikte yürümek.birbirimizden destek almak için irtibat halinde olmamız gerekiyor.

bir hafta boyunca en fazla iki devamsızlık hakkı olsun derim ben.çok mu öğretmen gibi konuştum?öğretmen olduğum için mi ne:1: yalnız iki kez menüsünü paylaşmayan da daha sonra bu paylaşmadığı menülerini paylaşsın.hafta boyunca düzenli paylaşım yapan arkadaşlarım pazar günü tartılıp kilolarını yazsınlar ben de haftalık listemizi oluşturayım.

ne dersiniz ben böyle düşündüm arkadaşlar?

örtmenim pazar olmasın ben çarşamba olsun derim hafta sonu kaçamaklarımız oluyor ister istemez çarşambaya da anca düzene giriyor ne dersiniz daha iyi olmazmı

ben sabahları çörekotu çiğniyorum bir de beşi bir arada içiyorum aç karnına gün içinde yeşilçay tüketiyorum en kısa zamanda spora başlayacağım günlük en az 10 bin adım atayım diyorum ne dersiniz 3 lt. su tüketiyorum ekmeğide kesersem iyi olacak öğün aralarında da yulaf kepekli yoğurt yemeye başlamayı düşünüyorum hatta şimdi gidip yapayım yılbaşına kadar 5 kilo gitmeli....

Back
X