pazara yüzümüz gülsün..en son 7 ye kadar vaktin var..kızlar int.yoktu yazamadım akşam inş. menümü paylaşırım diyete devam yalnız akşam 6 yı tam tutturamıyorum çünkü eve gidene kadar saat 6 yı çoktan geçiyor bakalım bu pazar kilo durumumuz nasıl olacak
afiyet olsun menüler güzel..su su ne durumda..çarşamba:sonarsı tehlikeli..bende bu hafta 2 kere 7 de yemek zorunda kaldım..:26:
Sabah Kahvaltısı:
1-2 su bardak çay
1 dilim ekmek
biraz sosis
ara:1 adet portakal
Öğle Yemeği:
2 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk ızgara
2 domates
Akşam Yemeği:
2 kepçe yayla çorbası
2 dilim ekmek
perşembe
Sabah Kahvaltısı: 1-2 su bardak çay
2 dilim ekmek ve 50 gr kaşarla yapılmış tost
Öğle Yemeği: 130 gr kadar ızgara tavuk
ara:1 tatlı kurabiye
yarım muz
yarım elma
yarım mandalina
akşam :3 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak yemeği
teşekkür ederim..geçmiş olsun canım.....
Slm kizlarr gercekten aksam 6sonra bisey yemeyipde mi kilo veriyorsunuz
valla canım 6 da yemedim yada en son 7 de 45 dk. sporumu yaptım ekmeği tatlıyı pastayı çikolatayı cartı curtu her bir şeyi azalttım hatta hiç yemedim ancakk sadece 1 kg. verdim.ben başlarım böyle işe ya bu ne ya
canım bazı insanlar zor kilo veriyorlar sen de öyle misin acaba,bir de vermen gereken kilo az olunca daha yavaş gidiyor benim bildiğim,ben yarından itibaren daha farklı bir diyete başlamayı düşünüyorum şu an aryış içerisindeyim.yeni diyetimi de buradan paylaşırım.inş hepimize faydası olur
bravo tebrik ederim seni sanirim 1ay olmus baslayali cok guzel vermissin masallaharkadaşlar ben konuyu açarken yılbaşına kadar kaç kilo vericez demiştim ya çok şükür 5 kilo gitti,sizde durumlar nasıl
çok sık yazamıyorum canım haftanın 6 günü çalışıyorum .aramıza hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?