Zeynepc hadi bakalim kolay gelsin sana.bende yilbasina kadar bu duzenlw devam edicem.yilbasindan sonra yine bu forumda gordugum haslanmis tavuk salata yicem 7 gun.en azindan kg kaybini gorup motive olnaya ihtiyacim var.
arkadaşlar banada yer var mı?
Kızlarr, sabah tartıldım 55.2 başlangıç kilom, hedefim 52 kiloya düşmek. Bugün içinde yediklerim de sabah bir kase nesfit, bir tabak da meyveÇok düzenli yiyemiyorum öğrenci olduğumdan saatim saatime de uymuyor pek :) Bundan sonraki günlerde gayret edicem hadi bakalım bismillah =)
ben bugün işe başladım kızlar.oğluma kreş aramak için o kadar yürüdüm ki 2 saat falan yürümüşümdür herhalde topukluyla spor olarak o yeter
sabah:1 dilim ekmek,1 üçgen peynir,1 haş.yumurta
öğlen:sosisli yumurta,2 dilim ekmek,1 domates
akşamı da yatmadan önce yazarım.yarınki öğle yemeğimi yanımda götüreceğim artık.yalnız akşam 5 te çıkıyorum akşam yemeğini nasıl yapacağım bilmiyorum.
inşALLAH canım senn başarı öykünü zevkle okuyacağız..ben buradayım nasıl zayıflayacağım herkes görecek.sonra da başarı öykülerine yazıcam.amacıma ulaşıcam
evvvvvvet hoş geldin..arkadaşlar banada yer var mı?
hoş geldin..Kızlarr, sabah tartıldım 55.2 başlangıç kilom, hedefim 52 kiloya düşmek. Bugün içinde yediklerim de sabah bir kase nesfit, bir tabak da meyveÇok düzenli yiyemiyorum öğrenci olduğumdan saatim saatime de uymuyor pek :) Bundan sonraki günlerde gayret edicem hadi bakalım bismillah =)
ben bugün işe başladım kızlar.oğluma kreş aramak için o kadar yürüdüm ki 2 saat falan yürümüşümdür herhalde topukluyla spor olarak o yeter
sabah:1 dilim ekmek,1 üçgen peynir,1 haş.yumurta
öğlen:sosisli yumurta,2 dilim ekmek,1 domates
akşamı da yatmadan önce yazarım.yarınki öğle yemeğimi yanımda götüreceğim artık.yalnız akşam 5 te çıkıyorum akşam yemeğini nasıl yapacağım bilmiyorum.
malum misafirim vardı şimdilik gitti misafirim ..
ama 1 gün önce kızım hastalandı ambulans çağırdım apandist şüphesi ile acil götürdük şükür ki apandist değil gaz sancısıymış..sıpa aklımı oynatacaktım..
çok yorgunum o koşturmacada akşam eve geldik yemek yemedim saat 6 yı geçmişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?