• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6 mutfak kapandı

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum devamı gelir inşallah çabucak kurtuluruz bu kilolardan.bende sabah itibariyle 58 kilo çıktım.beklediğim sonuç değil ancak reglim yaklaştı ve ben kahvaltıdan önce mümkün değil tuvalete çıkamıyorum.akşam başıma bir iş geldi.balık aldım meğer balık bayatmış.sabaha kadar uyuyamadım miğde bulantısı baş dönmesi öldüm öldüm dirildim sanki.şimdi iyiyim hamd olsun.ama hala boğazıma bir şey düğümlenmiş gbi.

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum devamı gelir inşallah çabucak kurtuluruz bu kilolardan.bende sabah itibariyle 58 kilo çıktım.beklediğim sonuç değil ancak reglim yaklaştı ve ben kahvaltıdan önce mümkün değil tuvalete çıkamıyorum.akşam başıma bir iş geldi.balık aldım meğer balık bayatmış.sabaha kadar uyuyamadım miğde bulantısı baş dönmesi öldüm öldüm dirildim sanki.şimdi iyiyim hamd olsun.ama hala boğazıma bir şey düğümlenmiş gbi.

Çok gecmis olsun Allah şifa versin

Gunaydin arkadaslar bende sabah tartildim ama bende kahvalti etmeden kahvemi icmeden hayatta wc ye cikamam oyuzden tartida67 ciktim ama ben bu kiloya 95kilodan indim aslinda hedefim 75falandi sonra 70oldu simdi 65olmak istiyorum aslinda biara 64olmustum ozamanda 60olmak istiyodum
Ama galiba benim
Psikolojim bozuldu kendimi hala şişman goruyorum herkez erimissin neolmus sana diyo ama hatta bigun bi komsumuzla karsilastim
Yolda uzun zamandir gorusmuyoduk tanimadi ben slm verince tanidi kadin nasi moralimi bizmustu ah yavrum ne olmus sana neyin bar hastamisin dedi kackere. Ama ben hala kendimi kilolu goruyorum
2.dogumumda 105 kiloydum:))

BAŞLANGIÇ ŞU ANKİ KİLO HEDEF

1.ZEYNEPC....................90...........................87.............................60

2.AYŞECİK32.................65.5........................64.4...........................60

3.TBUSE.......................93...........................92..............................80

4.YSFMİR......................61.9........................61..............................57

5.KAKARAKUBARA.........90............................88..............................70

6.ALZEN.......................63............................61.9..........................58

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
listemiz ne ka naif ne ka güzel..kilo verne herkesi tebrik ederim..:nazar::46:

Gunaydin arkadaslar bende sabah tartildim ama bende kahvalti etmeden kahvemi icmeden hayatta wc ye cikamam oyuzden tartida67 ciktim ama ben bu kiloya 95kilodan indim aslinda hedefim 75falandi sonra 70oldu simdi 65olmak istiyorum aslinda biara 64olmustum ozamanda 60olmak istiyodum
Ama galiba benim
Psikolojim bozuldu kendimi hala şişman goruyorum herkez erimissin neolmus sana diyo ama hatta bigun bi komsumuzla karsilastim
Yolda uzun zamandir gorusmuyoduk tanimadi ben slm verince tanidi kadin nasi moralimi bizmustu ah yavrum ne olmus sana neyin bar hastamisin dedi kackere. Ama ben hala kendimi kilolu goruyorum

yaşın ve boyun kaç..36-38 beden giyiyorsan zorlamayada gerek yok..önemli olan sağlık..oldukça güzel kilo vermişsin :46::nazar:sağlığını bozmayasın..

menü..
sabah
yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği..
teryağı bal..
çay..
3 parmak peynir..
ara
mandalina..
öğle
tavuk döner..
akşam henüz belli değil..:26:

geçmiş olsun canım.1 haftada 1 kilo da iyi bir sonuç bence

Ama galiba benim

canım kilolu olmak gerçekten insanın psikolojisini bozuyor.ama bu kadar takma 95 nere 67 nere:nazar:

1.auraras.........................87.............hedef 55

2.zeynepc........................90.............hedef 60

3.cornella.........................76.............hedef 65

4.mimoza123

5.alphinrosa......................69.............hedef 57

6.alzen

7.zuhal32..........................62............hedef 55

8.kelebekse.......................64............hedef 52

9.tbuse.............................93............hedef 80

10.deniz_güneş.................62.............hedef 58

11.sera81.........................70.............hedef 57

12.ylmznrmn....................70..............hedef 55

13.piskolata

14.kakarakubara...............90..............hedef 70

15.jelby10........................59..............hedef 50:42::42::42::42::42::42:
bende bugün 6 da yemegimi yedim balık salata listeye benide alın
yarın sabah tam net kilomu yazarım geçen cuma 98 çıkmıştım

Selam kızlar bugünkü menum
Sabah
Peynir zeytin 1 sosis 2-3dilim diyet ekmeği tereyağı bal hepsinden çok az yedim.
Ögle yok
Akşam bir elma ve portakal.
Dün biraz fazla kaçırdım kendime ceza verdim.bugünlük nekadar herkese iyi akşamlar

bende bugün 6 da yemegimi yedim balık salata listeye benide alın
yarın sabah tam net kilomu yazarım geçen cuma 98 çıkmıştım

hoşgeldin canım.pazar gününe kadar düzenli menü paylaşımı yapıp pazar günü de kilo bildirimi yaparsan gelecek pazarki listemizde sen de aramızdasın fadimeciğim.

Selam kızlar bugünkü menum
Sabah
Peynir zeytin 1 sosis 2-3dilim diyet ekmeği tereyağı bal hepsinden çok az yedim.
Ögle yok
Akşam bir elma ve portakal.
Dün biraz fazla kaçırdım kendime ceza verdim.bugünlük nekadar herkese iyi akşamlar

canım kendine çok acımasız davranmışsın,akşam çok acıkırsın:50:

kızlar meraba bende sıze katılabılır mıyım bugun diyete basladım insallah

sabah
1kk peynir
2dilim tam bugday ekmeği domates maydonoz

ara:yeşil çay

öğlen
1yumurta maydonoz 1 dilim tam bugday ekmeği

ikindin ıkındın 1 kk kadar peynır

aksam pırasayemegı yogurt salata ve sehrıye corbası

bıberıye cayı yesıl cay normal cay 1.5 lt su ıctımm

bu arada öykümü yazım size

58 kilo ile hamilelik 84 le dogum sonra diyetisyenle 60 indim diyeti bıraktım 62 falan ama 55 hep hedefimdi yine diyet yürüyüsle 57 ye indim 3 ayda simdi hazırandan beri biraz stres diyet ve sporu tamammen bırakıp ne bulursam yemekle 70 i görüyorum baskülde ne yazıkkı nasıl bu kadar kısa sürede yanı 5 ayda aylık 2 kilo ayarak 10 kiloyu gecer aldım . simdi kararlı tekrar basladım hayırlısıyla vericem kendime inanıyorummmm... desteklerinizi bekliyorumm.

Son düzenleme:
uyanınca:1 muz,yarım nar

sabah:2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin,1 kibrit kutusu beyaz peynir,kıymalı yumurta

ara:1 tatlı 1 tuzlu bisküvi:17:

öğlen:1 küçük boy gobit döner:17:,1 bardak ayran

ara:1 ekşi elma

akşam:4 yemek kaşığı köfteli bezelye,4 yemek kaşığı salçalı makarna

2 saat yürüyüş yaptım bugün kızlar:3:

BAŞLANGIÇ ŞU ANKİ KİLO HEDEF

1.ZEYNEPC....................90...........................87.............................60

2.AYŞECİK32.................65.5........................64.4...........................60

3.TBUSE.......................93...........................92..............................80

4.YSFMİR......................61.9........................61..............................57

5.KAKARAKUBARA.........90............................88..............................70

6.ALZEN.......................63............................61.9..........................58

7.JELYB10.....................59............................58............................50

8.NİSAM_81..................68............................67............................63

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bu hafta itibariyle güzel listemiz budur,haftaya daha zayıflamış bir listeyle karşınızdayım inş.:42:

:nazar::nazar::nazar::nazar::

kızlar meraba bende sıze katılabılır mıyım bugun diyete basladım insallah

sabah
1kk peynir
2dilim tam bugday ekmeği domates maydonoz

ara:yeşil çay

öğlen
1yumurta maydonoz 1 dilim tam bugday ekmeği

ikindin ıkındın 1 kk kadar peynır

aksam pırasayemegı yogurt salata ve sehrıye corbası

bıberıye cayı yesıl cay normal cay 1.5 lt su ıctımm

bu arada öykümü yazım size

58 kilo ile hamilelik 84 le dogum sonra diyetisyenle 60 indim diyeti bıraktım 62 falan ama 55 hep hedefimdi yine diyet yürüyüsle 57 ye indim 3 ayda simdi hazırandan beri biraz stres diyet ve sporu tamammen bırakıp ne bulursam yemekle 70 i görüyorum baskülde ne yazıkkı nasıl bu kadar kısa sürede yanı 5 ayda aylık 2 kilo ayarak 10 kiloyu gecer aldım . simdi kararlı tekrar basladım hayırlısıyla vericem kendime inanıyorummmm... desteklerinizi bekliyorumm.

aramıza hoşgeldin canım

Back
X