• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6 mutfak kapandı

kızlar ben tartıldım 86 kiloyum,yani 1 kilo daha gitmiş.bu hafta pek dikkat etmediğim halde yine de 1 kilo vermişim çok şükür

canım inş. biran önce hedefine ulaşırsın ama sanki çok az yiyorsun gibi geliyor bana.takip ettiğin bir diyet listen mi var,ekmek falan hiç mi yemiyorsun?

ekmek yemeyi sevmiyorum canım zor yutuyorum nedense :S listem yok kendi evimde olanları yemeye gayret ediyorum bu yediklerimden az fazla yersem midem yoruluyor ve gece halsizlik oluyor ondan az yemeye gayret ediyorum

Slm arkadaslar benimde 2gundur hep misafirim vardi nekadar yememeye calissamda biraz kacirdim geç vakitlerde ama yinede 1kilo gitmis sabah tartildim 66kiloyum

kızlar hepinize bol şans diliyorum gönülden destekliyorum. konuyu biraz geç gördüm sanırım siz almış yürümüş sonuçları bile görmeye başlamışsınız :34: olay bana da çok mantıklı geldi, yediklerime çok dikkat edebilen biri değilim ama akşam altıdan sonra yememe kuralını uygulayarak fazlalıklarım gider diye umuyorum, çok fazla tatlı tüketiyorum onu da meyveye çevirsem oldu bu iş, biraz da spor oooh:21: bu akşamdan itibaren hemen uygulamaya koyuyorum, gelişmeleri paylaşırım mutlu kalın ..

kızlar hepinize bol şans diliyorum gönülden destekliyorum. konuyu biraz geç gördüm sanırım siz almış yürümüş sonuçları bile görmeye başlamışsınız :34: olay bana da çok mantıklı geldi, yediklerime çok dikkat edebilen biri değilim ama akşam altıdan sonra yememe kuralını uygulayarak fazlalıklarım gider diye umuyorum, çok fazla tatlı tüketiyorum onu da meyveye çevirsem oldu bu iş, biraz da spor oooh:21: bu akşamdan itibaren hemen uygulamaya koyuyorum, gelişmeleri paylaşırım mutlu kalın ..

hoşgeldin canım,gelişmeleri bekliyoruz

ekmek yemeyi sevmiyorum canım zor yutuyorum nedense :S listem yok kendi evimde olanları yemeye gayret ediyorum bu yediklerimden az fazla yersem midem yoruluyor ve gece halsizlik oluyor ondan az yemeye gayret ediyorum

ne yaptım canım tartıldın mı

kızlar bugün itibariyle ben bu diyete uygun beslenmeyi düşünüyorum.daha önce iki defa yaptım 1. de 4 kilo 2.de 5 kilo vermiştim.bugün yine 1.günümdeyim

fikir almak isterseniz buyurun listem

Pazartesi -10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 1. Gün

Sabah kahvaltısı:
1-2 su bardak çay veya kahve (kahveye süt ve her ikisine de şeker kullanılmamalıdır)
İnce bir tabaka tereyağı ile kaplı 1 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 yeşil elma

Öğle Yemeği:
2 dilim ekmek
100 gram yağsız biftek
1 salatalık turşu ve 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu

Akşam Yemeği:
1 adet portakal
Tavuk şinitzel 1 dilim (100 – 200 g)
2 kepçe sebze çorbası
2 küçük patates
1 su bardağı ayran

Salı -10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 2. Gün
Sabah Kahvaltısı:
1-2 su bardak çay veya kahve (kahveye süt ve her ikisine de şeker kullanılmamalıdır)
1 yemek kaşığı reçel

Öğle Yemeği:
1 muz
2 dilim ekmek
250 g kuark suyu (1 su bardağı)
Not: Kuark suyu ingilizlerin bir çeşit peynirinden elde edilen peynir suyuna verilen isimdir. Siz onu normal peynir suyu kullanarak ikame edebilirsiniz.
Akşam Yemeği:
1 elma
1 yağsız biftek ya da ızgara karaciğer ve 2 küçük dilim (pane veya folyo)
2 yemek kaşığı patates salatası
1 porsiyon yeşil salata

Çarşamba- 10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 3. Gün
Sabah Kahvaltısı:
1 köşe peynir (yağsız)
1 haşlanmış yumurta

Öğle Yemeği:
2 dilim ekmek
100 gram tavuk bonfile
1 fincan çay veya kahve
1 adet sade kruvasan

Akşam Yemeği:
1 portakal
100 gram hindi veya balık eti
1 kepçe pilav
1 büyük porsiyon salata
1-2 büyük boy bardak çay

Perşembe- 10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 4. Gün
Sabah Kahvaltısı:
25 gram sucuk
1 adet portakal

Öğle Yemeği:
2 dilim ekmek
1 porsiyon balık (mevsim salatası bol olmalı)
1 salatalık, veya 2 domates
1 bardak su

Akşam Yemeği:
Havuç çorbası veya soğan suyu çorbası ( 2 porsiyon içebilirsiniz)
1 su bardağı ayran
2 dilim net ekmek

Cuma- 10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 5. Gün

Sabah Kahvaltısı: 1-2 su bardak çay veya kahve (kahveye süt ve her ikisine de şeker kullanılmamalıdır) 2 dilim ekmek 100 g yağlı peynir Öğle Yemeği: 1 muz 2 su bardağı kahve ya da çay 1 küçük dilim elma tatlı çörek ve 1 küçük parça Akşam Yemeği: yağsız balık (100 g) 1 dilim 2 yemek kaşığı patates salatası 1 büyük porsiyon salata 1 küçük bardak meyve suyu ya da kola

Cumartesi- 10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 6. Gün

Sabah Kahvaltısı: 1-2 su bardak çay veya kahve (kahveye süt ve her ikisine de şeker kullanılmamalıdır) İnce bir tabaka tereyağı ile kaplı 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta Öğle Yemeği: 1 kepçe yağsız sığır eti güveç 2 küçük patates köftesi 1 porsiyon salata 1 bardak su Akşam Yemeği: 2 dilim kepekli ekmek sosis (hot 100 g ya da salata olarak) 1 portakal 2 bardak çay

Pazar- 10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 7. Gün

Sabah Kahvaltısı: 1-2 su bardak çay veya kahve (kahveye süt ve her ikisine de şeker kullanılmamalıdır) İnce bir tabaka tereyağı ile kaplı 1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı reçel Öğle Yemeği: ½ porsiyon tavuk 2 servis kaşığı ile mevsim salatası suyu alınmış yarım konserve şeftali hoşafı 1 bardak su kahve 2 su bardağı elmalı turta, meyveli kek ya da cheesecake ve 1 küçük parça (50 gram) Akşam Yemeği: 2 dilim ekmek 50 g yağlı peynir 20 g tereyağı

Pazartesi- 10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 8. Gün

Sabah Kahvaltısı: kahve ya da çay 1-2 su bardağı 2 dilim tam buğday ekmeği 20 gram tereyağı 1 çorba kaşığı bal Öğle Yemeği: 1 portakal 2 dilim ekmek 250 g balık eti 1 fincan çay veya kahve Akşam Yemeği: Dana Rosto yağsız (100 g) 1 dilim 2 kepçe sebze çorbası 2 küçük patates 1 bardak su

Salı- 10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 9. Gün

Sabah Kahvaltısı: 1-2 su bardak çay veya kahve (kahveye süt ve her ikisine de şeker kullanılmamalıdır) İnce bir tabaka tereyağı ile kaplı 1 dilim ekmek 50 g yağsız beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta Öğle Yemeği: 2 dilim ekmek 100 gram yağsız kuzu kavurma 1 bardak su 1 sporsiyon mevsim salatası Akşam Yemeği: 1 porsiyon arnavut ciğeri ve yanında bol soğan 1 kase lahana turşusu 2 küçük patates 1 portakal veya 1 elma

Çarşamba- 10 günde 10 kilo zayıflatan diyet: 10. Gün

Sabah Kahvaltısı: 1-2 su bardağı kahve ya da çay 1 dilim ekmek, yanında bir paket üçgen krem peynir 6 tane zeytin Ahududu reçeli (1 tatlı kaşığı) 1 elma

Öğle Yemeği: 2 dilim ekmek 100 g yağsız et 1 yumurta

Akşam Yemeği: Hindi eti 1 dilim (100 gr) 1 kepçe pilaki 1 büyük porsiyon salata 1 bardak yağsız süt veya meyve suyu

Diyet boyunca alkolden uzak durunuz. Ayrıca et miktarını mümkünse ağırlığını ölçerek porsiyonlarda sununuz.

merhaba kaç gündür giremiyoum..:26:
kilomda azlama yok ama bugün regl oldum..61.1 geçen haftada 61 dim..:50:ama bu düzene alıştım..:34:
bu günkü menücan.
sabah
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği.2 çeri domates.
öğle
kıymalı patates yemeği..
3 kaşık yoğurt.
arada çiko yedim canım çok tatalı istedi..
2.arada bir portakal yedim.
akşamda ıspanak yiyeceğim..
bu arada 2 gündür 10 bin adım atıyorum.:8::10:
ve bu hafta 2 kerede koşu bandında yürüdüm.:21:

bu arada bu hafta içide kayınvalidem ve ayınbabam geliyor girip yazamayabilirm..cumaya kadar buradalar..

Zeynepc hadi bakalim kolay gelsin sana.bende yilbasina kadar bu duzenlw devam edicem.yilbasindan sonra yine bu forumda gordugum haslanmis tavuk salata yicem 7 gun.en azindan kg kaybini gorup motive olnaya ihtiyacim var.

bende katılmak ıstıyorum 87 kıloyum

30 kılo vermek ıstıyorum

boy 1,70

dogumdan sonrakı kıloları veremedım

bırısı bana ana kuralları yazabılırmıı

sabah:1 dilim ekmek,1 haş yumurta,yarım yeşil elma,yarım mandalina

ara:1 nar

öğlen:100 gr haşlama et 2 dilim ekmek

ara:1 portakal

akşam:2 tane fish fingers,2 kepçe sebze çorbası

bugün spor yapamadım,o verdiğim diyete uymaya çalıştım:1:

Ben de katılabilir miyim?? :) Konuyu yeni gördüm akşam altıdan sonra yemek yemeyeceksem bu gücü sadece burdan ve sizden alabilirim kızlar, başka türlü ı ıh valla olmaz :D
Yarın başlıyorum, başlangıç kilomu da sabah tartılınca tam yazarım ama tahmini 55-56 filandır. Herkese kolay gelsin =)

Ben de katılabilir miyim?? :) Konuyu yeni gördüm akşam altıdan sonra yemek yemeyeceksem bu gücü sadece burdan ve sizden alabilirim kızlar, başka türlü ı ıh valla olmaz :D
Yarın başlıyorum, başlangıç kilomu da sabah tartılınca tam yazarım ama tahmini 55-56 filandır. Herkese kolay gelsin =)

aramıza hoşgeldin:42:

BAŞLANGIÇ ŞU ANKİ KİLO HEDEF

1.ZEYNEPC....................90...........................86.............................60

2.JELYB10.................59........................58.8...........................50

3.YSFMİR......................61.9........................61.1..............................57

4.KAKARAKUBARA.........90............................88..............................70

5.ALZEN.......................63............................62.9..........................58

6.NİSAM81....................68.............................66...........................63

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet arkadaşlar ikinci haftamız da bitti.hep beraber zayıflıyoruz

Back
X