Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inş. biran önce hedefine ulaşırsın ama sanki çok az yiyorsun gibi geliyor bana.takip ettiğin bir diyet listen mi var,ekmek falan hiç mi yemiyorsun?
kızlar hepinize bol şans diliyorum gönülden destekliyorum. konuyu biraz geç gördüm sanırım siz almış yürümüş sonuçları bile görmeye başlamışsınızolay bana da çok mantıklı geldi, yediklerime çok dikkat edebilen biri değilim ama akşam altıdan sonra yememe kuralını uygulayarak fazlalıklarım gider diye umuyorum, çok fazla tatlı tüketiyorum onu da meyveye çevirsem oldu bu iş, biraz da spor oooh
bu akşamdan itibaren hemen uygulamaya koyuyorum, gelişmeleri paylaşırım mutlu kalın ..
ekmek yemeyi sevmiyorum canım zor yutuyorum nedense :S listem yok kendi evimde olanları yemeye gayret ediyorum bu yediklerimden az fazla yersem midem yoruluyor ve gece halsizlik oluyor ondan az yemeye gayret ediyorum
ne yaptım canım tartıldın mı
Ben de katılabilir miyim?? :) Konuyu yeni gördüm akşam altıdan sonra yemek yemeyeceksem bu gücü sadece burdan ve sizden alabilirim kızlar, başka türlü ı ıh valla olmaz
Yarın başlıyorum, başlangıç kilomu da sabah tartılınca tam yazarım ama tahmini 55-56 filandır. Herkese kolay gelsin =)
aramıza hoşgeldin![]()
BAŞLANGIÇ ŞU ANKİ KİLO HEDEF
1.ZEYNEPC....................90...........................86.............................60
2.JELYB10.................59........................58.8...........................50
3.YSFMİR......................61.9........................61.1..............................57
4.KAKARAKUBARA.........90............................88..............................70
5.ALZEN.......................63............................62.9..........................58
6.NİSAM81....................68.............................66...........................63
![]()