Akşam 9'dan Sonra Yemeyerek Zayıflamak Mümkün mü?

Konuyu 9 mart 2017 tarihinde açmışım yaklaşık 1,5 yıl olmuş o zamanlar 66 kiloydum ve aynı zamanda emzirdiğim için çok iştahım vardı o sıralar elma sirkeli su içmeye başlamıştım, sonra emzirmeyi bıraktım ve bebek tedavisi için doktorum kan pıhtılaşmasını önleyici ilaç vermişti bu ilaçların mideye yan etkileri varmış kasım 2017'de sürekli mide bulantılarım başladı ben de o zamanlar mide bulantılarımın sebebini bilmediğimden yediğim şeyler dokunuyor diye düşündüm yediklerimde değişiklik yapmaya çalıştım, sağlıklı beslenmek adına Karatay usulü beslenmeye başladım, ekmeği büyük oranda azalttım hatta 5-6 aydır kahvaltılarda bile yemiyorum, şimdi ben 51,5 kiloya kadar düştüm ama bu sefer de o kadar da diyet yapmadığım halde (sadece ekmeği ve tatlıları azalttım yoksa yine doyuncaya kadar yiyorum) düzenli kilo vermem beni korkutmaya başladı ama ben bu ilaçları 1 sene kadar kullandım sanırım onlar bünyeme zarar verdi hatta 3 ay kadar iğnesini de kullandım kemik erimesi yaptı. Bu arada endoskopi yaptırdım reflü çıktı şimdi kahve içmeyi kestim ve çok şükür mide bulantılarım geçti şimdi de biraz kilo almak istiyorum çünkü düzenli kilo vermem beni korkutuyor neyse ki geçen aydan sonra 1 kilo alabilmişim. Şu an 4 aydır yan etkisi olan ilaçları bıraktım, bu sefer de hastalıklardan korunmak için Karatay usulü beslenmeye dikkat ediyorum.

Akşam 9 zaten yeterince geç bir saat daha ne yiyeceksin 6-7 arası kesmen lazım. Ayrıca yaptım ben o diyeti 8 saat yiyip 16 saat aç kalma. 10 ile 18 arası ya da 11-19 da olur yiyorsun sonrasında sadece su.

Back
X