- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Keşke olsa keşke .gitsem nereye gidicem ben .ailemin evindede kalamicaksam nerde kalicamAnneniz çok tanıdık. Ayrı yaşama sansınız var mı?
Tek basınızaKeşke olsa keşke .gitsem nereye gidicem ben .ailemin evindede kalamicaksam nerde kalicam
Ben biliyorum tek başıma kalmayı ama imkan yokTek basınıza
Calısma durumunuz yok muBen biliyorum tek başıma kalmayı ama imkan yok
Onu anladım zaten .ya artık gururuda bı kenara bıraktım , burdaki arkadaşlar bana ailenin evine sigin kovsalarda gitme dediler.dinledim onları öyle yapıyorum şuan.simdi aynı arkadaslar ailenden ayrıl başka yerde yasa diyorlar.bu hayatın gercekleri var has diyince herşey olmuyor.bsnim meslegim yok en fazla asgari ucretle calirimBelki de evden gitmenizi istiyordur. Kim bilir.
Var çalışırım .o sıkıntı değil ben zaten ufak ufak bakmaya başladım .buseferde aynı annem sen bizi rezilmi ediceksin kocanın ailesine karşı ,diyiceklerki bı ay kızlarına bakamadilar çalıştırdılar....yani hersekill annem ömrümü yiyor..ben calisicam zaten öyle yada böyle en fazla asgari ucreteCalısma durumunuz yok mu
Siz koskoca bir kadın ve annesiniz. Bakılmaya muhtac mısınız da elalem "ayy kızlarına bakamıyo" desin. Anneniz ne kadar gücsüz ve muhtac hissettiriyor sizi. Güçlüsün kızım kimseye ihtiyacın yok demek yerineVar çalışırım .o sıkıntı değil ben zaten ufak ufak bakmaya başladım .buseferde aynı annem sen bizi rezilmi ediceksin kocanın ailesine karşı ,diyiceklerki bı ay kızlarına bakamadilar çalıştırdılar....yani hersekill annem ömrümü yiyor..ben calisicam zaten öyle yada böyle en fazla asgari ucrete
Destek olmuyor zaten artık destekte beklemiyorum sadece işimi zorlastirmasin beni bana bıraksın herşeyi halledicem diyorum ona bile müsade etmiyorAnnenizi cok iyi tanıyorum. Size degersizlik duygusunu yükleyen o, fikirlerinize saygı duymayan o, ne evlilikte ne ayrılıkta ne işte ne güçte size duygusal destek ve cesaret veremeyen kişi o. Belki hatalı eş secimi bile onun size hissettirdiği seyler yüzünden. Siz o evde kaldıkca daha coook cıldırırsınız. Yol bulun. Sizi oldugunuz gibi kabul etmeyen aileyi siz de kabul etmeyin. Yazık günah insanlar boyle zamanda zaten zorluk yasıyo bi de köstekler. Of.
İnanın ben annem böyle yapmasına rağmen ben ona teselli veriyorum .korkmucaksin kimseden ben kendi başıma herkese yeterim bı çocuğum değil 10. Çocuğumda olsa gül gibi bakarım diyorum.ben hersekill gücümü belli ediyorum .ama o beni dibe cokturmek için elinden geleni yapıyor ,çalışmak öyle kolay mı diyor.yahuu ben 14.15 yaşlarında okulda n alınıp işe koyuldum ailem tarafından ,evlenene kadarda calistim, abim bı kuruş ailesine katkısı olmazdı abimi evlendirdiler o küçük yaşta abimin 10 bin eşya taksitini ödedim.zorluk yaşamadım mi tabiki yaşadım ,ama kimse ozaman bana demedi kziim zorlaniyomusun diye.simdi neden diyorlarÜ
Siz koskoca bir kadın ve annesiniz. Bakılmaya muhtac mısınız da elalem "ayy kızlarına bakamıyo" desin. Anneniz ne kadar gücsüz ve muhtac hissettiriyor sizi. Güçlüsün kızım kimseye ihtiyacın yok demek yerine
Almıyorum.akil sagligimida kaybedicem bu gidislePsikolojik destek alıyor musun?
Öyle bişi yapamaz ..sadece babası götürürse bişi demez ama al götür çocuğu demez .dersede ben biliyorum onlara yapicami.hersekil çocuğumu alırım ben ,ben yanarsam hepsini yakarımDikkat et te annen sen yokken çocuğu babaya verip göndermesin.. annene bırakma çocuğu hiç.. sen kocana dön diye onu da yapar
Sizi eksik, kusurlu, gücsüz ve degersiz hissettirmek icin müthis caba sarfediyor onun kişiliği bu degismicek. Umarım en kısa zamanda kendi hayatınızı kurarsınız. Ha bu arada ben o ailenize sıgının, kovsa da gitmeyin diyenlerden değilim. Ben de bosanıyorum, aynı anneden bende de var. Tek yasıyorum o yüzden. Kendim yapmadıgım seyi baskasına önermezdim. Aile bazen zehirli bi ok.İnanın ben annem böyle yapmasına rağmen ben ona teselli veriyorum .korkmucaksin kimseden ben kendi başıma herkese yeterim bı çocuğum değil 10. Çocuğumda olsa gül gibi bakarım diyorum.ben hersekill gücümü belli ediyorum .ama o beni dibe cokturmek için elinden geleni yapıyor ,çalışmak öyle kolay mı diyor.yahuu ben 14.15 yaşlarında okulda n alınıp işe koyuldum ailem tarafından ,evlenene kadarda calistim, abim bı kuruş ailesine katkısı olmazdı abimi evlendirdiler o küçük yaşta abimin 10 bin eşya taksitini ödedim.zorluk yaşamadım mi tabiki yaşadım ,ama kimse ozaman bana demedi kziim zorlaniyomusun diye.simdi neden diyorlar
Diyenler biliyorlar kendilerini ben sizin için demedim.imkanim olsa bı dakika durmazdim ama yok işte benim öyle bı imkanım .olsada yine aileme birakicam çocuğumu çalışırken başka çarem yokSizi eksik, kusurlu, gücsüz ve degersiz hissettirmek icin müthis caba sarfediyor onun kişiliği bu degismicek. Umarım en kısa zamanda kendi hayatınızı kurarsınız. Ha bu arada ben o ailenize sıgının, kovsa da gitmeyin diyenlerden değilim. Ben de bosanıyorum, aynı anneden bende de var. Tek yasıyorum o yüzden. Kendim yapmadıgım seyi baskasına önermezdim. Aile bazen zehirli bi ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?