Akşam akşam sinirlerim tepemde

Bende okb var ,ilaç kullandım geceleri çok fırlayarak uyanıyordum ,kocada beni ikidebir durtuyordu noluyor diye.uykumda fenalastmi söyledi.oyuzden korkuyorum artık büyür ilaclar kullanmaya
Tedavine devam etmelisin ama. Bu şekilde olmaz. Okb öyle geçici bir durum değil.

Evet çok memnun damadindan saygili ona karşı ! Bı annneeee diyor.dersin annemin öz oglu

Tedavine devam etmelisin ama. Bu şekilde olmaz. Okb öyle geçici bir durum değil.
Farkındayım aslında ellerimi çok yıkıyorum .uykudan uyanır uyanmaz lavaboya koşuyorum biyere dokunmadan elimi falan yıkıyorum yemek yaparken 50 kere yıkarım nerdeyse .özellikle stresliyken bunu daha çok yapıyorum... biraz korktum açıkçası ilaçlardan beni fenalastiriyodu .zatn su Corona bitsin benim busuru dr gorunmem gerek .genel cerrahi falan memede ağrı kaşıntı var 2 aydan beri .ondan sonra oğlumun ameliyatı var inmemiş testis benim psikologada gitmem lazım hafif ilaç verirse kullanırım ..

Ben kocanın evindede ananın evindede yasayamayacagimi anladım..sabrediyorum herşey duzelicek

Allah yardımcın olsun.

Anana de ki, '' bu kadar çok seviyorsan eski kocamı ve ailesini, buyur sen al benim bıraktığım adamı. '' Hem ultra süper dünürlerine karşı da mahcup olmamış olur.

Anana de ki, '' bu kadar çok seviyorsan eski kocamı ve ailesini, buyur sen al benim bıraktığım adamı. '' Hem ultra süper dünürlerine karşı da mahcup olmamış olur.
Bu çok ağır ,anneme böyle bişi soylersem birdaha yüzüme bakmaz.ben sadece annem bu adam sahipsiz dediğinde .al nüfusuna sen sahip çık ozaman dedim.

Bu çok ağır ,anneme böyle bişi soylersem birdaha yüzüme bakmaz.ben sadece annem bu adam sahipsiz dediğinde .al nüfusuna sen sahip çık ozaman dedim.
E bak bu daha güzelmiş.

Yanlış anlamayın ben bişeyi merak ettim. Kocanızla ayrılmamanız kv nizin KP nizin işine gelmez miydi? Sonuçta oğullarına bakan eden vardı.Başlarına dert almıyorlardı böylece. Nasıl oldu da vazgeçtiler, biterse bitsin dediler? Safi annenin yalvarması '' nasılsa anası geri gönderir'' düşüncesinden fazlası var sanki. Sonuçta kararlı tutumun ortada.

Annemin yumuşaklığını biliyorlar .oyuzden geliyor bu rahatlik. Kp kv nezamanki oğlunun kirası bitti (1 ay falan kalmış olması lazım) çünkü burda yıllık tutuyoruz..işte ozamn oğulları üstlerine kaldığında kapıma gelicekler bende sktirlerini cekicem ... herşey annemin elindemi sanki ben istemiyorum ..onlar aklı sıra aman nede olsa ailesi gönderir eve diye düşünüyorlar .bence oyle

En iyisi bir iş bulup çalışın. Hergün böyle annenizin derdini söylentisini çekeceğinize ayaklarınızın üstünde durun. Eşinizin tarafı da ne söylerse söylesin ozman adam olup sahip çıksalardı. İnsanların sözüne bakarsanız mutlu olamazsınız. Bir kadının çalışması rezillik değil, gurur duyulması gereken davranıştır.

Mahkeme daha yokki .adamı önce sindirmem lazım .işi inada bindirir daha kötü olur oyuzden
Biraz zamn geçsin istiyorm
kapuzcuğum o adam hiçbir yönüyle normal bi adam değil, mahkeme onun inadını takmaz ki madde kullanımı desen var , sana çektirdikleri ortada vs böyle bi adama mahkemeler çekişmeli devam ettirmezler ki

Sadece şunu söyleyebilirim insan bi yaştan sonra anne kardeş şu bu evine sığamıyor.. ben 23 yaşındayım üniversiteyi uzakta okuyordum aile evine döndüm bu mevzulardan ötürü, inanın en çok özlediğim şey kendi kurulu düzenim. Ne dense ne yapılsa bana batıyor.

Artı olarak anneniz gerçekten hatalı ama laftan anlamayacağı da gün gibi açık. Bağırmadan son bi konuşma yapın sonra da onu muhatap etmeyin eşiniz tarafından kimseyle. Telefonundan da eşinizin kp inizin falan numarasını silin. Haberniz olmadan arayıp eşinizle sizi barıştırmak isteyebilir

Yok okadarini yapmaz aramaz onları.bugun iki görümce geldi yeğeni görmeye.gittiklerinde tekrar ağladı :) zoruma gidiyor dedi umursamaz davranmaları dedi...

kapuzcuğum o adam hiçbir yönüyle normal bi adam değil, mahkeme onun inadını takmaz ki madde kullanımı desen var , sana çektirdikleri ortada vs böyle bi adama mahkemeler çekişmeli devam ettirmezler ki
Ben açtığımda çekişmeli olmuştu ama ...ya zaten öyle yada böyle boşanicaz.pslik çıkarmasın diye uğraşıyorum bende acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…