- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Tedavine devam etmelisin ama. Bu şekilde olmaz. Okb öyle geçici bir durum değil.Bende okb var ,ilaç kullandım geceleri çok fırlayarak uyanıyordum ,kocada beni ikidebir durtuyordu noluyor diye.uykumda fenalastmi söyledi.oyuzden korkuyorum artık büyür ilaclar kullanmaya
Evet çok memnun damadindan saygili ona karşı ! Bı annneeee diyor.dersin annemin öz ogluKocadan kaçsanız, anneniz ömür törpüsü oluyor size. Allah yardımcınız olsun. Babanızla hiç bu konuları konuşuyor musunuz? Onun size tavrı ve yaklaşımı nasıl? Ağzını açıp hiç bir şey demedi mi? Yoksa, anneniz onuda mı baskılıyor?
Hiç mi sizi anlamıyor bu kadın? Damadından çok mu memnun?
Kızına hiç acımıyor mu? Halen sen istedin deyip duruyor.
Farkındayım aslında ellerimi çok yıkıyorum .uykudan uyanır uyanmaz lavaboya koşuyorum biyere dokunmadan elimi falan yıkıyorum yemek yaparken 50 kere yıkarım nerdeyse .özellikle stresliyken bunu daha çok yapıyorum... biraz korktum açıkçası ilaçlardan beni fenalastiriyodu .zatn su Corona bitsin benim busuru dr gorunmem gerek .genel cerrahi falan memede ağrı kaşıntı var 2 aydan beri .ondan sonra oğlumun ameliyatı var inmemiş testisTedavine devam etmelisin ama. Bu şekilde olmaz. Okb öyle geçici bir durum değil.
Ben kocanın evindede ananın evindede yasayamayacagimi anladım..sabrediyorum herşey duzelicekSizi kırmak ya da eleştirmek için yazmıyorum onu söyleyim en baştan yanlış anlaşılma olmasın. Hani derler ya mal bu ister al ister alma diye o tabirle sizin annenizin karakteri böyle sanırım. Ve kolay kolay değiştiremezsiniz.
Burda herkes herşeyi söyler çünki akıl vermek en kolay olanı. Sizin durumunuzda şu karantina bitene kadar dişinizi sıkmak zorundasınız.
Eğer ki kocamın evi anamın evinden daha iyi demiyorsanız. Bunun ayrımını da en iyi siz bilirsiniz. Fayda -zarar ilişkisini ancak siz belirleyebilirsiniz çünkü. Dua edin bol bol Allah evladınızla size hayırlı güzel bir kapı açsın.
Allah yardımcın olsun.Farkındayım aslında ellerimi çok yıkıyorum .uykudan uyanır uyanmaz lavaboya koşuyorum biyere dokunmadan elimi falan yıkıyorum yemek yaparken 50 kere yıkarım nerdeyse .özellikle stresliyken bunu daha çok yapıyorum... biraz korktum açıkçası ilaçlardan beni fenalastiriyodu .zatn su Corona bitsin benim busuru dr gorunmem gerek .genel cerrahi falan memede ağrı kaşıntı var 2 aydan beri .ondan sonra oğlumun ameliyatı var inmemiş testisbenim psikologada gitmem lazım hafif ilaç verirse kullanırım ..
AminAllah yardımcın olsun.
Anana de ki, '' bu kadar çok seviyorsan eski kocamı ve ailesini, buyur sen al benim bıraktığım adamı. '' Hem ultra süper dünürlerine karşı da mahcup olmamış olur.Var çalışırım .o sıkıntı değil ben zaten ufak ufak bakmaya başladım .buseferde aynı annem sen bizi rezilmi ediceksin kocanın ailesine karşı ,diyiceklerki bı ay kızlarına bakamadilar çalıştırdılar....yani hersekill annem ömrümü yiyor..ben calisicam zaten öyle yada böyle en fazla asgari ucrete
Bu çok ağır ,anneme böyle bişi soylersem birdaha yüzüme bakmaz.ben sadece annem bu adam sahipsiz dediğinde .al nüfusuna sen sahip çık ozaman dedim.Anana de ki, '' bu kadar çok seviyorsan eski kocamı ve ailesini, buyur sen al benim bıraktığım adamı. '' Hem ultra süper dünürlerine karşı da mahcup olmamış olur.
E bak bu daha güzelmiş.Bu çok ağır ,anneme böyle bişi soylersem birdaha yüzüme bakmaz.ben sadece annem bu adam sahipsiz dediğinde .al nüfusuna sen sahip çık ozaman dedim.
Annemin yumuşaklığını biliyorlar .oyuzden geliyor bu rahatlik. Kp kv nezamanki oğlunun kirası bitti (1 ay falan kalmış olması lazım) çünkü burda yıllık tutuyoruz..işte ozamn oğulları üstlerine kaldığında kapıma gelicekler bende sktirlerini cekicem ... herşey annemin elindemi sanki ben istemiyorum ..onlar aklı sıra aman nede olsa ailesi gönderir eve diye düşünüyorlar .bence oyleE bak bu daha güzelmiş.
Yanlış anlamayın ben bişeyi merak ettim. Kocanızla ayrılmamanız kv nizin KP nizin işine gelmez miydi? Sonuçta oğullarına bakan eden vardı.Başlarına dert almıyorlardı böylece. Nasıl oldu da vazgeçtiler, biterse bitsin dediler? Safi annenin yalvarması '' nasılsa anası geri gönderir'' düşüncesinden fazlası var sanki. Sonuçta kararlı tutumun ortada.
kapuzcuğum o adam hiçbir yönüyle normal bi adam değil, mahkeme onun inadını takmaz ki madde kullanımı desen var , sana çektirdikleri ortada vs böyle bi adama mahkemeler çekişmeli devam ettirmezler kiMahkeme daha yokki .adamı önce sindirmem lazım .işi inada bindirir daha kötü olur oyuzden
Biraz zamn geçsin istiyorm
Sadece şunu söyleyebilirim insan bi yaştan sonra anne kardeş şu bu evine sığamıyor.. ben 23 yaşındayım üniversiteyi uzakta okuyordum aile evine döndüm bu mevzulardan ötürü, inanın en çok özlediğim şey kendi kurulu düzenim. Ne dense ne yapılsa bana batıyor.Annem 3.kızkardeşler olarak bizi çıldırtıyor..o namssuz koca çocuğu her görmeye geldiğinde içeri davet ediyor.defalarca uyardık ,bak.bu iş bitti sen nasıl onu hala evine davet ediyorum bizi küçük dusuruyosun dedik...bı saat önce bu herif yine geldi çocuğu görmeye pencereden sesini duyar duymaz anneme sakin içeri çağırma dedim.kalkti gitti dibine yine çağırdı.ben tabi cinnet geçirdim artık bağırdım çağırdım senin amacın ne napmaya çalışıyorsun .ulaa sen her davet ettiğinde bu adam kackere yok dedi bundandami utanmadın hala çağırıyosun iceriye ona yalvarır gibi...biz kavga tutustuk tabi annemle ağzı açılıyor bana tek dediği şey ben sana demiştim bu adamla evlenme diye.yav ben senin istediğin biriylede evlenseydim sen yine aynı olurdun dedim.koz geçmiş eline ikidebir bana bunumu kullanıyorsun sen ,milletin kızı kocaya kaçıyor aileleri yine sahip çıkıyor dedim.bana ben böyleyim işine gelirse dedi.... sabah ta yengemin önünde yine konu açıldı bana diyor keşke evinden cikmasaydin (lan ben evimden cikmadigim onu kovdugum günlerde oldu sonuç noldu yine gelmedimi dedim ) bu kadın her bu adamı gördüğün de bişiler oluyor buna bana düşman kesiliyor....kocanın kendi ailesi bile bosanmamizi istiyor,annemse beni rezil ediyor cümle aleme.gecen yil' da ben bu adama dava açtığımda olay tam şöyle gelişmişti ....ben bigun evde yokken kavgaliydik yine.adam bana 3 günlüğümde gelen busuru hediye vardı hepsi daha paketinde kalktı onları sattı.biz başka eve taşınınca fark ettim sorduğumda bı dedi o evde kalmış bı dedi kapının önünde busuru şey falan söyledi.ona dedim bugün o eşyaları getiriyorsan getir getirmiyosan ve onları sattıysan eğer senden şikayetçi olur dava açarım dedim.onumde binbir yemin etti arkadaşım bize geldi o çalmıştır dedi.. tabi ben yermiyim bunu...madde kullaniyodu babasını aradım .babası bize geldi annemde bizde .babasına dedim ki ya bu adamı hastaneye yatırın tedavi olsun ,yada ben daha fazla dayanamicam boşanicam dedim ..kp bana en iyisi boşanmak dedi ,bende tamam açıyorum davayı dedim kp ayaklandı gidiyordu .annem kp peşinden koştu ,bak.siz eminmisiniz kızım dava acsinmi dedi ,bende anneme bağırdım sen yalvariyomusun bosanmalim diye dedim .kp de kızardı bozardi zoruna gitti .yalvarmamizi bekliyodu heralde ....beklemede haklı annem resmen yalvardı gibi oldu........herneyse bunlar büyükler falan araya girdi bu adam hastaneye yattı çıktı biz barıştık.en son da bu olay oldu işte .... annem de zerre değişim yok ,bı aydır yanındayım kadın hala kabullenemiyor.kocanin bukadar rahat olmasının altindada adım gibi eminim annemin bu davran islari var ,nede olsa annem ona o rahatlığı veriyor.cok bunaldım yazmak istedim okuyup derdime ortak olanlara teşekkür ederim
Yok okadarini yapmaz aramaz onları.bugun iki görümce geldi yeğeni görmeye.gittiklerinde tekrar ağladı :) zoruma gidiyor dedi umursamaz davranmaları dedi...Sadece şunu söyleyebilirim insan bi yaştan sonra anne kardeş şu bu evine sığamıyor.. ben 23 yaşındayım üniversiteyi uzakta okuyordum aile evine döndüm bu mevzulardan ötürü, inanın en çok özlediğim şey kendi kurulu düzenim. Ne dense ne yapılsa bana batıyor.
Artı olarak anneniz gerçekten hatalı ama laftan anlamayacağı da gün gibi açık. Bağırmadan son bi konuşma yapın sonra da onu muhatap etmeyin eşiniz tarafından kimseyle. Telefonundan da eşinizin kp inizin falan numarasını silin. Haberniz olmadan arayıp eşinizle sizi barıştırmak isteyebilir
Ben açtığımda çekişmeli olmuştu ama ...ya zaten öyle yada böyle boşanicaz.pslik çıkarmasın diye uğraşıyorum bende acikcasikapuzcuğum o adam hiçbir yönüyle normal bi adam değil, mahkeme onun inadını takmaz ki madde kullanımı desen var , sana çektirdikleri ortada vs böyle bi adama mahkemeler çekişmeli devam ettirmezler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?