• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aksam aksam sinirlerjm zıpladı.

Çok dramatize etmiyor musunuz?
Kızabilirsiniz ama abartmaya gerek yok, sormuş neticede.
Olabilir bende bazen bayramı tatili fırsat bilip eşim olmadan bir yerlere gidebilirim, gidiyorum da.
Bazen o da gidiyor.
Bir birinizi bu kadar sık boğaz etmeyin, bayramda sizi yalnız bırakmak düşüncesi değil bu, 4 5 gün tatil olarak görülüyor artık onu nasıl değerlendirebilirim düşüncesi.

İstemiyorsanız sakince hayır bayramı birlikte geçirelim demeniz yeterli.

Çocuk 5 yaşındaymış.
Hmmm başka bir üyeyle karıştırmışım o zaman. Bir de bu üye önceki konusunda çocuğu bayramda babasıyla gezmeye kendisi yokken göndermek istemiyordu. O yüzden küçük olduğunu düşünmüş olabilirim. Beş yaşındaki çocuk neden anneden ayrı aktivite yapamasın anlamadım. 😑

Çocuğu o kadar saat yola gönderemem yada godnersemde kayboldu mu araba mı çarptı diye gelene kadar acillik olurum .keşke böyle olmasam ama malesef anneme bile bırakıp dışarı çıkmadım hic

Hmmm başka bir üyeyle karıştırmışım o zaman. Bir de bu üye önceki konusunda çocuğu bayramda babasıyla gezmeye kendisi yokken göndermek istemiyordu. O yüzden küçük olduğunu düşünmüş olabilirim. Beş yaşındaki çocuk neden anneden ayrı aktivite yapamasın anlamadım. 😑
Önceki konusunda bu soruna da cevap vermişti. Eşi çocuğu biraz rahat bırak; koşsun, oynasın vb derken çokta haksız sayılmaz gibi duruyor.

Ancak bu kadar evhamla çocuğu 5 dakika boş bıraksa çocuk düşer mi düşer. Beklenen kehanet durumu gerçekleşir. Konu sahibi de "ben demiştim, ben çocuğumu biliyorum vb" der muhtemelen.

Önceki konusunda bu soruna da cevap vermişti. Eşi çocuğu biraz rahat bırak; koşsun, oynasın vb derken çokta haksız sayılmaz gibi duruyor.

Ancak bu kadar evhamla çocuğu 5 dakika boş bıraksa çocuk düşer mi düşer. Beklenen kehanet durumu gerçekleşir. Konu sahibi de "ben demiştim, ben çocuğumu biliyorum vb" der muhtemelen.
Yine çıkarıp vurdun masaya reis. 😁
Konu sahibi kullanıcı adının hakkını veriyor o zaman. Gerçekten takık görl.

Çok dramatize etmiyor musunuz?
Kızabilirsiniz ama abartmaya gerek yok, sormuş neticede.
Olabilir bende bazen bayramı tatili fırsat bilip eşim olmadan bir yerlere gidebilirim, gidiyorum da.
Bazen o da gidiyor.
Bir birinizi bu kadar sık boğaz etmeyin, bayramda sizi yalnız bırakmak düşüncesi değil bu, 4 5 gün tatil olarak görülüyor artık onu nasıl değerlendirebilirim düşüncesi.

İstemiyorsanız sakince hayır bayramı birlikte geçirelim demeniz yeterli.
Kızmadım zaten sakince bayram gibi günlerde birlikte olalım dedim tamam dedi.Ama tamam demesi şuan onun bunu düşünmesi gerçeğini degismedi.

Benim eşimde köye gitti bayrama sonuna kadar kalacam dedi tmm dedimm senin gibi yapmadım yarın birgün ailesinden biri ölürse sana cephe alır benden demesi
Ay bayramda birlikte olmak istiyorum diye aileden birine bi şey olunca bana cephe alan adam ötede oynasin ne yapayım yani aileni görme diyen yok gitsin normalde görsün

Back
X