İyi ki inmemişsiniz Allah korusun ne psikopatlar var.
Plakayı aldıysanız ihbar edebilirsiniz
İnan hiç bilmiyorum trafik şube olabilir veya direkt 155Aynen aldım plakayı. İnmeden de polisi arayabilirdim. Bildiğin trafik magandası ya. Nereye ihbar edebilirim?
artik gecmis gitmis bu olay,ama aklinizda olsun kadin gorunce erkekler korkutma maksatli abaniyorlar kornaya ya da selektor yapiyorlar siz panige kapilmayin ani hareketler yapmayin trafikte sakin hic telas yapmadan gidin ayrica sehir icinde son sürat gitmesin o da gerektiginde fren yapacak hizi korusun sen donmesen de orda cocuk falan firlasa onune napcakti yine durcakti illa ki
Arkadaşlar araba kullanırken bilmediğim yolda sola dönücektim haliyle yavaşladım arkadan çok hızlı giden bi araba geldi sellektör yapa yapa. Bende sağa kırdım ama korktum ve kornaya bastım. Araba ilerde durdu içinden indi bir hışımlar bağırdı çağırdı. Ama görseniz arabadan insem döverdi beni.
Açıkçası suçum olduğunu da düşünmüyorum. Plakasını aldım şikayet etmeyi düşünüyorum. Keşke bende inseydimde polisi çağırsaydım hemen çok pişman oldum. Aklıma gelmedi polisi çağırmak. Direk hakaretten şikayetçi olmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Şöyle birşeye yapıştıracaksın fotoyu.Birde belinde oyuncak silah.
Göstereceksin sonraEki Görüntüle 2038173
İyiki arabadan inmemişsin bazı magandalar bayan sürücü diye bilerek yapıyorlar
Sikayetci olsan bile ispat yok bisi yok elin bos dönersin..Arkadaşlar araba kullanırken bilmediğim yolda sola dönücektim haliyle yavaşladım arkadan çok hızlı giden bi araba geldi sellektör yapa yapa. Bende sağa kırdım ama korktum ve kornaya bastım. Araba ilerde durdu içinden indi bir hışımlar bağırdı çağırdı. Ama görseniz arabadan insem döverdi beni.
Açıkçası suçum olduğunu da düşünmüyorum. Plakasını aldım şikayet etmeyi düşünüyorum. Keşke bende inseydimde polisi çağırsaydım hemen çok pişman oldum. Aklıma gelmedi polisi çağırmak. Direk hakaretten şikayetçi olmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sikayetci olsan bile ispat yok bisi yok elin bos dönersin..
Sahitlikte 3. Sahislar daha cok dikkate alinirŞahidim var yanımda arkadaşım vardı
trafik magandasıArkadaşlar araba kullanırken bilmediğim yolda sola dönücektim haliyle yavaşladım arkadan çok hızlı giden bi araba geldi sellektör yapa yapa. Bende sağa kırdım ama korktum ve kornaya bastım. Araba ilerde durdu içinden indi bir hışımlar bağırdı çağırdı. Ama görseniz arabadan insem döverdi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?