akşam akşam

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.322
1.026
333
Eşim çoğunlukla en geç 7 de evde olur. Bugün iş için 1 saat uzaklıkta bir yere gitti. Biraz uzadı işleri, 6 dan sonra da konuşmadık açıkçası. Ben ha geldi gelir falan diye bekleye bekleye saat 9 buçuk oldu geldi. İçerde oturuyorum baktım üstünü değiştirmiş gömlek falan. Neden giyindiğini sordum dışarı çıkacağım dedi. Yemek yedin mi dedim yedim tabi bu saate mi kalacağım falan dedi. Aç aç onu beklediğimle kaldım.
Sinirlendiğimi dile getirdim. Ben suçlu oldum. İşin nasıldı diye sormamışım bilmem ne. O sanki bana sordu. Ben de çalışıyorum. Üstelik küçümsedi işimi hafife aldı. Bide bağırıp çağırıyo. Çok sinirliyim şu an kendimi ifade edememiş olabilirim.

Hem suçlu hem güçlü suç bastırıp kendini acındırıyor . Senin yüzünden çıkmadım diyecek

Evet çok gerildim ya başım ağrıyordu 2 kat arttı açlıktan da ağrıyor olabilir. ev işlerine dalmışım beklerken iyice geç olmuş. Bir de azar işitiyorum çok üzgün ve sinirliyim

Buyutulecek bi konu degil. Keske beklemeseydiniz, yemek yeseydiniz ...

Eşim çoğunlukla en geç 7 de evde olur. Bugün iş için 1 saat uzaklıkta bir yere gitti. Biraz uzadı işleri, 6 dan sonra da konuşmadık açıkçası. Ben ha geldi gelir falan diye bekleye bekleye saat 9 buçuk oldu geldi. İçerde oturuyorum baktım üstünü değiştirmiş gömlek falan. Neden giyindiğini sordum dışarı çıkacağım dedi. Yemek yedin mi dedim yedim tabi bu saate mi kalacağım falan dedi. Aç aç onu beklediğimle kaldım.
Sinirlendiğimi dile getirdim. Ben suçlu oldum. İşin nasıldı diye sormamışım bilmem ne. O sanki bana sordu. Ben de çalışıyorum. Üstelik küçümsedi işimi hafife aldı. Bide bağırıp çağırıyo. Çok sinirliyim şu an kendimi ifade edememiş olabilirim.
Keşke siz arasaydınız benim eşim bazen yoğunluktan aramayı unutuyor hoş ben o arayı kapatıyorum sık sık arayarak:)
Boşu boşuna aç kaldınız
Eşinizinde eve gelip hemen dışarı çıkıcam demesi olmamış valla kendi adıma hiç sevmem son dk planını gitmesine müsahadede etmem zaten geç gelmiş otursun evinde
Bu adamlar hiç demez zaten az eşimizle zaman geçirelim diye benim ki evde çok şükür ama bana bi hayrı yok geçti bilgisayarda oyun oynuyor :sinirli:

Çok sevimlisiniz bence ya. Okuyunca bi gülümsedim:)

Hem geç kalıyor hem haber vermiyor bide üstüne dışarı çıkıyor,eşimin yürek yemesi lazım:sinirli:

Böyle konuları okudukça eşime defakarca sükredıyorum
Bu kadar vurdumduymaz ilişkileri kaldırabilene helal olsun

Ya hu!kimse şu adam kiliklilara bi ittir git demiycem mi?artık
Bırak gitmesin bacim git yemeğini ye ilacını al bi keyif kahveside iç dizini izle yatağına geç,totonuda dön pas verme yarın is var güç var O'nla mi ugrascan

Back
X