Akşam bana sorarlarsa ne diyeyim?

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Ben evime yakın bir dershanede işe başladım. Deneyim hiç yok. Şuan sıkıntısız devam ediyorum. Alt komşumda cografya mezunu. Heryere başvurdu ama almamışlar. Bugün beni gördü. Diger komşu dershanede işe başladıgımı söylemiş. Sizin oraya başvurcam falan hattı. Hatta ben eve çıkıyordum, şimdi cv vercem falan dedi. Akşam kurumdakiler bana sorarsa ne diyeyim.Birde siz olsanız komşumu da işe alın dermisiniz

Size ne diye sorabilirler? İşe alırken herkese bu nasıl biri diye soracak halleri yok ya.

Çekilin kenara herhangi bir soru ile karşı karşıya kalırsanız “Bilgim yok” dersiniz.
Komsunuz cv bıraktı falan dıye bırseyler söylerler. Eger benı tanıdıgını söylerse tabıkı

Ne konuda ne diyeceksiniz?

Size nesini soracaklar ki bir de, komşunun çalışma hayatını bilemezsiniz.
Sımdı ben deneyımsız gırdım ya. Bu kızda oraya gırmeye calısıyor. Baya sey sordu bana. Gıdıp benı tanıdıgını onunda deneyımsız oldugunu ve calısmak ıstedıgını söyleyebılır. Oradakıler aksam sızın komsunuz basvuru yaptı falan derler

Şöyle sorabılır. Komsunuz buraya cv bıraktı falan dıye
Burası bir eğitim kurumu, herkes gibi o da bırakabilir dersiniz.
Kısaca siz kendi niteliklerinize göre değerlendirin, bir çalışana fikir soracak haliniz yok elbette deyip, konuyu kapatırsınız.

Burası bir eğitim kurumu, herkes gibi o da bırakabilir dersiniz.
Kısaca siz kendi niteliklerinize göre değerlendirin, bir çalışana fikir soracak haliniz yok elbette deyip, konuyu kapatırsınız.
Haklısınız. Komşu olduğumuzu falan söylerse onlarda bana söyler, cv bıraktı sız söylemıssınız dıye

Siz de evet söylemişti dersiniz.

Cv bırakırken “Talihsiztalihli komşum olur” mu diyecek? Öyle derse bi zahmet uzaklaşın o komşudan.
İşte der mi emin olamadım. Çünkü kac yere cv bırakmıs ve ders anlatmıs, iş bulamadı. Ben sadece buraya bıraktım ve alındım. Ben sabah 10 da dersten geldım. Sabah hemen ben eve cıkarken gıdıyorum cv bırakmaya dedi. O da oraya gırmeyı cok istıyor. Bu yüzden dıyebılır. Aynı yerde calısmak ıstemıyorum ama.

Tanımadığım kişilere aracı olmam, tanıdıklarıma da olmam. Şurada iş var başvuru yap diye yönlendiririm sadece

Soğukkanlı olmaya özen gösterin. Soğuk ve mesafeli olun aynı yerde çalışırsanızda işinize gücünüze odaklanın selamdan öteye geçmeyin. Tavrınızı, duruşunuzu koyarsanız pek muhatap olmayacaktır.

Söylese ne olacak ki?
Sizin komşunuz diye işe alacak halleri yok sonuçta.
Ha uygun görüp alırlar, o başka.
O zaman sizin için can sıkıcı olur ama yapacak bir şeyiniz yok.

Tanımadığım kişilere aracı olmam, tanıdıklarıma da olmam. Şurada iş var başvuru yap diye yönlendiririm sadece
Diger komsu söylemıs benım oraya gırdıgımı. Sabah alt komsu ıle denk geldık.Ayrıntılı nasıl gırdıgımı sordu. O da buraya gırmeyı cok istıyor. Ben söyledım ona sözel branstan 1hoca var ama sayısaldan her branstan 2 3hoca var dedım. Sen gene cv ver dedımç

Siz de zaten yeni başlamışsınız deneme sürecindesiniz.kurumun Uzun süreli çalışanı olsanız referansınız önemli sayılır ve dikkate alınır. Bence sormazlar bile size. Yüzlerce kişi alıyorlar onların işe alım kriterleri zaten nettir, sizin söylemenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…