- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
ilk defa iskambil deniyorum sende
kpss için :bir yerden büyük bir müjde ve sevinçli bir haber gelecek.eğer niyetiniz paraya dair ise pek yakında elinize çokça para geçecek.şayet evlat sahibi olmak isteğinde iseniz bu dileğinizde yerine gelecek ve hayırlı bir evlat sahibi olacaksınız.uzaktaki bir tanıdığınızdan sevinçli bir haver alacaksınız ve birkaç kişi size misafirliğe gelecek.ömrünüz uzun olacak ve maddi sıkıntıya maruz kalmayacaksınız.
bebek için: çocuğum olmuyor diye kendinizi üzüp duruyorsunuz merak etmeyin Allah dualarınızı kabul edecek ve size hayırlı bir evlat ihsan edecektir. eşinizin size sadakatsizliğinden endişeniz varsa hiç endişelenmeyin aranızdaki gerginlik hiçbir zaman ayrılmaya yol açmayacak.beklediğiniz hediyeyi pek yakında alacaksınız.
evliliğin için.başkaları gibi neden zengin olamıyorum hayatım onlar gibi refah ve saadet içinde geçmiyor diye kendinizi üzüp duruyorsunuz.başkalarını kıskanmak doğru değildir.marifet mevcut koşullar içerisinde mutlu olmayı başarabilmektir.ömrünüz sağlıklı geçecek,ne evlat acısı nede başka bir dertle karşılaşmayacaksınız
canım falında çıkan şeylerde doğru olan olmayan şeyleri yazarmısın
yaa şu anda pess diyorum hesi doğru..
çocuğum olmayacakmı diye ümitsizliğe kapılmıştım artık..kesinlikle doğru..
eşimin sadakatınden ötürü kuşkum yok ama aramızda bazı problemler var ve bunlar beni korkutuyordu..
maddi durumda sıkıntıdayız evet..ve kıskanmak değilde özendiğim hayatı yaşayanları görünce içim burkuluyor..
çok ama çok tşk ederimmm