Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
merhaba aceba benimde falıma bakabilirmisiniz tek merak ettiğim bi şey var tek kart bile olur sizi fazla yormak istemem
merak ettiğin şey ateş grubu bir erkekle ilgili mi neyi merak ediyosun
Merhaba, bana da bakarsaniz cok memnun olurum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım senin sevdiğin biri var galiba fakat kalbin kırılmış üzülmüşsün.bu platonik bişey mi yada onun seni sevip sevmediğini bilmediğin için mi üzülüyorsun bilemedim.ilerde maddi sıkıntı yaşamaktan korkuyorsun sanırım.çalışıyormusun canım eğer çalışıyorsan emeklerinin karşılığını alamadığını düşünebilirsin.fakat sen bu aralar kendinle gurur duyacağın birşeyler yaşamışsın.hani birşey yaparsın neticesi iyi de olsa kötü de olsa ben doğru olanı yaptım dersin ya öyle bişey olmuş.fakat yakında bir arkadaşının yada iş arkadaşında olabilir zarar göreceği birşey yapabilirsin ama sen bunu onun sana yaptığı bir haksızlıktan dolayı o bunu haketti diye yapacaksın sanırım.yanlış birşey yapacaksın ve pişman olabilirsin .ilerde işsizlik yüzünden sıkıntı çekebilirsin
banada bakabilir misiniz lütfen ilişkimle ilgili bizim dışımızdaki pürüzler yok olacak mıMerhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
Merhaba Benim falına bakabilirmisiniz acebaMerhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?