Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

bana da bakar misiniz cok onemli
burcum ikizler
tesekkurler

Banada bakarmisin evlilik hayatimla ilgili

merhaba aceba benimde falıma bakabilirmisiniz tek merak ettiğim bi şey var tek kart bile olur sizi fazla yormak istemem

canım senin sevdiğin biri var galiba fakat kalbin kırılmış üzülmüşsün.bu platonik bişey mi yada onun seni sevip sevmediğini bilmediğin için mi üzülüyorsun bilemedim.ilerde maddi sıkıntı yaşamaktan korkuyorsun sanırım.çalışıyormusun canım eğer çalışıyorsan emeklerinin karşılığını alamadığını düşünebilirsin.fakat sen bu aralar kendinle gurur duyacağın birşeyler yaşamışsın.hani birşey yaparsın neticesi iyi de olsa kötü de olsa ben doğru olanı yaptım dersin ya öyle bişey olmuş.fakat yakında bir arkadaşının yada iş arkadaşında olabilir zarar göreceği birşey yapabilirsin ama sen bunu onun sana yaptığı bir haksızlıktan dolayı o bunu haketti diye yapacaksın sanırım.yanlış birşey yapacaksın ve pişman olabilirsin .ilerde işsizlik yüzünden sıkıntı çekebilirsin

Merhaba, bana da bakarsaniz cok memnun olurum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim icimdeki sikintilari okudunuz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam, rica etsem kpss için bakabilir misiniz? kazanıp atanabilecek miyim? hayırlı bir yer olacak mı?

bana da aşk hayatımla ilgili bakar mısın şu an kalbimde biri var ama aramızda henüz bir şey yok

banada bakabilir misiniz lütfen ilişkimle ilgili bizim dışımızdaki pürüzler yok olacak mı

arkadaşlar artık karşılıksız fal bakmıyorum zamanım olmuyor denk geldi boştum bakabildim herkese bakacak zamanım yok iyi geceler

Rıca etsem banada bakarmısın fal bende sana bakarım 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana da bakarsanız çokmutlu olurum
Hoşlandığım biri var bana karşı ilgisi var mıdır?

bana da bakar mısınız maddi durum açısından
lütfennn

Merhaba Benim falına bakabilirmisiniz aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…