Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

canım senin hayatında balık burcu yada su grubundan biri mi var yeni girdi heralde yada sen teklifini düşünüyorsun.bu kişiyle kendini kanıtlaman gereken bir ortamda tanışmışsın.bu kişiyle bir problemin olmuş.sen zeki birisin bu problemi zekanla çözeceksin.yakın zamanda bir kalp kırıklığın olmuş.sen bu konuda ya emeğini alamadığını yada aldatıldığını düşünüyorsun.yada arkadandan birşey çevrilmiş.kendi içsesin sana bu konuda yardımcı olamayacak etrafında sana yardım etmek isteyen senden yaşça büyük biri var ama sen istemeyeceksin.kendini bir yere hapsolmuş gibi kısıtlanmış hissedebilirsin.işe mi başladın diye düşündüm yada başlaman için bir gelişme mi oldu.başta söylediğim kişi ilerde yine karşına çıkacak görüşmek isteyecek.sen daha çok işle ilgili konulara yöneleceksin.

rapisa çok olmadıysam rica etsem iş için? :) arkadaşlıklarım ve aşk için de olur.. ama önce iş :)

canım senin hayatında bri var ve siz birbirinize aşıksınız mutlu bir birlikteliğin var.fakat ilişkin yeni mi bilmiyorum sanki birşeylere geç kalmışsınız bu yüzden sen hayal kırıklığı yaşıyorsun.erkek arkadaşın tahammülsüz biri sanırım onun bazı davranışlarından utanç duyuyorsun.sen duygusal hisleri kuvvetli güvenilir birisin mutlu bir evliliğin olsun istiyorsun.ilişkinde soğuk mu davranıyorsun bugünlerde bu konuda sorun mu yaşadın.yakın zamanda erkek arkadaşınla görüşmen olacak fakat sorunlarınız devam ediyor.çalışıyormuydun bilmiyorum çalışmıyorsanda neyle meşgulsen o ortamdan kaçmak istiyorsun arkana bile bakmadan topuklamak istiyorsun erkek arkadaşın yakınında mı canım o yüzden mi bu düşüncelerdesin.çevrendekiler senin değişim içinde olduğunu düşünüyorlar.değişim belki para ile ilgili yeni bir uğraş olabilir.canım çalışıyormusun sen? çalışıyorsan senin üstünle yada patronunla sorun yaşayabilirsin.seninle ilgili bir karar alınabilir ama bu karar olumlu birşey olacak doğru karar verilecek

Selam cnm musaıt oldugunda benım ıcınde tarot acarmısın genel durum için

yok valla evden çıkmıyorum, herhangi bir teklifte almadım ama iş teklifi alırım umarım bir görüşme oldu daha önce ama iş güvenilir gelmediği için vazgeçmiştim.
arkamdan ne çevrildi bilmiyorum lakin problemim olan ve hakkımı alamadığım kişiler var..
özellikle şu sıralar kimseye güvenemediğim için yardım istemeyebilirim evet.. büyük oranda kendi düşüncelerime yöneliyorum.
işle ilgili bir şey maalesef yok hala bende önce aöf sonra kpss ye yönelmeyi düşünüyorum şu aralar, ara ara olursa iş bakıcam gibi...
galiba önceki fal gibi kapalı çıkmadı bu, iş olabilir hadi inşallah, çok teşekkürler...

işi bilmiyorumda falında su grubundan biri çıktı hatta hayatında bu kişi bence belki sen farkında değilsin

işi bilmiyorumda falında su grubundan biri çıktı hatta hayatında bu kişi bence belki sen farkında değilsin

arkadaşlık yada aşkla mı ilgili ? yeni tanıştığım teklif aldığım biri yok, başka konuysa çıkaramadım :44: neyse bakalım..
ama asıl önemli olan iş

yüreğine saglık çalışmıyorum yeni başlayacagım erkek arkadasımla 1 haftalık evliyiz ondan öncesi sorunlar oldu ama hallettık çok şükür.Eşimde biraz tahammulsuzluk sabırsızlık vardır evet. Kaçma düşüncesi degılde evlılık arifesinde pek çok kez olsada bitse dusundesındeydım

iyi akşamlar sen tarot mu bakıyorsun rica etsem bakarmısın bana bende sana bakarım istersen ama kendimi pek iyi hissetmiyorum daha sonra baksam daha iyi olur bakarsan sevinirimm bakmazsanda canın sağolsun

iyi akşamlar sen tarot mu bakıyorsun rica etsem bakarmısın bana bende sana bakarım istersen ama kendimi pek iyi hissetmiyorum daha sonra baksam daha iyi olur bakarsan sevinirimm bakmazsanda canın sağolsun

rapisa inan aynı durumdayız ağrım var bıraz hastayım..baksamda oylesıne olur..ben senın ıcın açıcam bakıcam ve yazıcam en kısa zamanda bakalım begenıcek mısın yarın bakarım ok))

sende bak demıyorum..senınde bakmassanda canın sağ olsun rapisa

sağol canım çok iyisin yarın bende kendimi iyi hissedersem bakarım sana geçmiş olsun canım

rapisa bende uzun zamandır bekliyorum. ilk sayfalarda gözden kaçırmısın sanırım. mümkünse müsait olunca bakarmısın?20.03.77liyim.bekarım.adım handan...

canım sen hayatında yeni bir karar almışsın bu tam nedir bilmiyorum ama işle ilgili olduğunu düşündüm.bu işte (iş ise tabi) geleceğin olur mu bunu düşünüyorsun.buna başlaman için fedakarlıkta yapman gerekiyor.bu işte kazancın pek birşey değil fakat senin başarman önemli olan sende bunu istiyorsun.karşına çıkan ufak tefek sorunları dert etmiyorsun hatta bunların severek üstesinden geliyorsun çünkü kendin başardığını görmek seni mutlu ediyor.sen iç dünyanı keşfetmek manevi hazzı yaşamak istiyorsun.bu iş için seyahat mi yapman gerekiyor?etrafında orta yaş yada üstü bir kadın var bu kişi ile bugünlerde sebepsiz yere ters düşmüşsün.yakın zamanda yolculuğa çıkabilirsin.hayatında biri varmı bilmiyorum eminde değilim ama ateş grubundan genç bir erkeğin sana yardımı dokunacak belki bu kişiyle ilişkiye başlayabilirsin yada var olan ilişkindir bilemiyorum fakat çevrende bu kişiyle uyumsuz görülüyorsun.ilerde hayatına su grubundan biri girecek bu kişi duygusal biri olacak.hem iş anlamında hemde ilişkinde mutlu bir birlikteliğin olacak belki evlilikte yaşayabilirsin bu kişiyle.

rapisa bende uzun zamandır bekliyorum. ilk sayfalarda gözden kaçırmısın sanırım. mümkünse müsait olunca bakarmısın?20.03.77liyim.bekarım.adım handan...

Merhaba benim icinde bakabilir misiniz acaba?
28 yasindayim, yay burcuyum
Simdiden tesekkürler

canım sevgilinle aranız açılmış darmadağın olmuşsun aniden gelişmiş olaylar.kötü bir dönem geçiriyor olmalısın.sanırım bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor bu sıkıntıdan kurtulmak için dua ediyorsun.ilerde evlenip mutlu huzurlu bir yuvan olsun istiyorsun sanırım.ne olmuşsa bugünlerde olmuş bu yüzden sıkıntılı endişelisin. canı siz evlimisiniz?aranızda duygusal anlamda pek birşey kalmamış sanki yakında bunu anlayacaksın.hırslı birisin galiba.ilişkinde de hırslarını ön plana alıyorsun bu da olumsuz etkiliyor ilişkiyi.maddi anlamda birşeyler elde etmek için bu belki çalışmak belki iş değiştirmek yada başka birşey bu hırsın uğruna ilişkini 2.plana mı atıyorsun.eğer bahsettiğim gibi bir durum varsa barışacaksınız yoksa yeni bir iş yada aşk olabilir hayatında.fakat barışsanızda yine istediğiniz gibi olmayacak ama sen kendi ayakların üstünde durup kendine güveneceksin.bağımsız davranacaksın.

Merhaba benim icinde bakabilir misiniz acaba?
28 yasindayim, yay burcuyum
Simdiden tesekkürler

valla şuan iş falan yok. kararda yok. hayatımda biride yok.. evet çevremde bir bayanla ters düştük(( kırmayıp baktığın için teşekkürler.

Rapisa müsaitsen benim falıma da bakabilir misin?
25 yaşındayım evliyim.

Rapisa,bana da bakabilir misin?Bir kişiye bile baktıramadım ya bugüne kadar..Lütfen..
kova burcuyum..35 yaş,ilişki evlilik..

Son düzenleme:
rapisa bende varimmmm :) lutfen banada bakar misin?? yas 24 boga burcuyum.. daha once sana mail atmistim hatirlarsan.. ayni durumlar devam ediyor..

canım ne zaman sana fal bakmaya niyetlensem bir duygu karmaşası içinde buluyorum kendimi şimdi yine öyle oldu bakalım ortaya ne çıkacak
canım senin maddi sıkıntın mı var bu konuda dikkatli olman gerekiyor.güvendiğin bir arkadaşın yüzünden maddi değeri yüksek birşeyi kaybetme durumun mu var.bu konuyla ilgili birine danışmışsınız ya fikir vermesi için yada devlette bir işin olabilir dava falan bilmiyorum.bence sen hisleri kuvvetli birisin.gelecekte mutsuz olmaktan acı çekmekten korkuyorsun yada belki şuan uzun zamandan beri süregelen sıkıntılarından dolayı ben hiç mutlu olamayacakmıyım bu hep böyle mi gidecek gibi düşüncelerin oluyordur.çalışıyormusun canım çalışıyorsan iş arkadaşlarından biri yada sen bugünlerde işten mi ayrıldı.yakın zamanda biraz sıkıntı çekebilirsin mücadele etmekten vazgeçip kendini beklemeye alabilirsin.yeni bir iş teklifi alacaksın.çevrende çok dedikodunu yapıyorlar bir iftiraya mı maruz kaldın belki bu yüzden konuşuyorlardır.ilerde bir kalp kırıklığı yaşayacaksın.canım demin yazdığım bir iş arkadaşın işten mi ayrıldı dedim ya öyle ise o kişiye karşı senin bir ilgin varmı sonradan o kişi senin hayatna girebilir. yada ateş grubundan genç biri girecek hayatına.zaman bakmayı yeni öğrendim tutuyor mu bilmiyorum eylül ayı çıktı eylül ayında hayatına biri girecek diye çıktı canım
umarım tutarlı bir fal olmuştur.

Rapisa,bana da bakabilir misin?Bir kişiye bile baktıramadım ya bugüne kadar..Lütfen..
kova burcuyum..35 yaş,ilişki evlilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…