Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

teşekküler rapisa...Kamuda çalışıyorum.Maddi sıkıntı pek yok.Manevi sıkıntılar var.Boşanma ,ayrılıklar,depresyon..İşyerinde iftira gibi şeyler oldu..şuan iş sıkıntım yok ama güvenli bir yer değil sonuçta..Haziran ayında yurt dışı gezisinde yakından tanıştığım yurtdışında yaşayan bir tanıdıkla görüşüyorum.Benden 7 yaş küçük.Ama aynı gösteriyoruz.Burcu ikizler..Malesef hem benle evlenmek istiyor hem ilgisiz yapıda..haftaya gelecek..Başka bir şey söyleyebiliyor musun?Çok içine kapanık aşırı gizemli..Birşeyler görebiilirmisin onun hakkında?

Bana da bakar mısın lütfen ? Yaş 32 , ikizler burcuyum.

bak canım bunun o arkadaşınla ilgisi varmı bilmiyorum ama falında aynı kart çıktı belki o kişiyi fazla tanımıyorsun yada başka biri senin evin yada böyle maddi değeri yüksek bir mal varlığınla ilgili bir sıkıntın olabilir.belki bu kişi bunlarla ilgileniyordur yada çevrenden başka biri bilmiyorum ama falında böyle bir kayıp çıkıyor.erkek arkadaşınla ilgili söz vermiyim bakabilirsem yarın bakarım tekrar

Çok teşekkürler..Mal varlığı ev var ablamla ortak.Tadilatları konusunda anlaşamıyoruz bazen.O tadilat çok yaptırmak istiyor ben fazla istemiyorum..O konuda onla başedemiyorum pek,bu duruma canım sıkılıyor her tadilat meselesinde..Bu evde oturan ablam boşanmış ve çocukları olduğu için az az da yardım ediyorum...Kayıp ne şekilde olabilir bilemiyorum..
İş yerinden yakın bir iş arkadaşın tayini çıktı ama onla aramızda hiçbirşey yok..
Erkek arkadaşla ilgili de bakarsanız çok memnun olurum.

Son düzenleme:
tayini çıkan arkadaşınız hiç olmayacak biri mi

tayini çıkan arkadaşınız hiç olmayacak biri mi

Yok hiç olmayacak biir.Kız arkadaşı var zaten.Olacak olsa şimdiye kadar olurdu.Zaten tayini kendi istedi...
Bu dedeğim kişi için /(hayatımda olan)bakarsanız çok memnun olurum..ikizler burcu 28 yaşında.Yurt dışında.

Son düzenleme:
bende rica etsem bakarmisiniz,uzun suredir raporluyum erken emekli olabilecekmiyim acaba ,simdiden tsk ederim

Yeğenim morali bozuk erkek arkadaşından ayrıldı yaş 26 başak burcu bakabilirmisin kartlar ne diyor.

Bana bakabilirmisiniz benim için çok önemli.

Kızım için tekrar 1 kart çeker misin.iş için
balık 29 yaşında.
diğer kızımın da işi ne olacak oğlak 24 yaşında.

Cnm banada bakabilirmisin bebegim olacakmi die bide ise girmek istiorum onun İcin

selam banada tarot bakabilirmisin aceba

Mrb. Bana bakar mısın. 1981 dogumluyum. Burcum kova. Yükselen terazî :)

Bende isterim banada bak yaaa 27 yaşndayım evliyim 1 kızım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…