teşekküler rapisa...Kamuda çalışıyorum.Maddi sıkıntı pek yok.Manevi sıkıntılar var.Boşanma ,ayrılıklar,depresyon..İşyerinde iftira gibi şeyler oldu..şuan iş sıkıntım yok ama güvenli bir yer değil sonuçta..Haziran ayında yurt dışı gezisinde yakından tanıştığım yurtdışında yaşayan bir tanıdıkla görüşüyorum.Benden 7 yaş küçük.Ama aynı gösteriyoruz.Burcu ikizler..Malesef hem benle evlenmek istiyor hem ilgisiz yapıda..haftaya gelecek..Başka bir şey söyleyebiliyor musun?Çok içine kapanık aşırı gizemli..Birşeyler görebiilirmisin onun hakkında?
bak canım bunun o arkadaşınla ilgisi varmı bilmiyorum ama falında aynı kart çıktı belki o kişiyi fazla tanımıyorsun yada başka biri senin evin yada böyle maddi değeri yüksek bir mal varlığınla ilgili bir sıkıntın olabilir.belki bu kişi bunlarla ilgileniyordur yada çevrenden başka biri bilmiyorum ama falında böyle bir kayıp çıkıyor.erkek arkadaşınla ilgili söz vermiyim bakabilirsem yarın bakarım tekrar
Çok teşekkürler..Mal varlığı ev var ablamla ortak.Tadilatları konusunda anlaşamıyoruz bazen.O tadilat çok yaptırmak istiyor ben fazla istemiyorum..O konuda onla başedemiyorum pek,bu duruma canım sıkılıyor her tadilat meselesinde..Bu evde oturan ablam boşanmış ve çocukları olduğu için az az da yardım ediyorum...Kayıp ne şekilde olabilir bilemiyorum..
İş yerinden yakın bir iş arkadaşın tayini çıktı ama onla aramızda hiçbirşey yok..
Erkek arkadaşla ilgili de bakarsanız çok memnun olurum.
rapisaaa lutfeeen banadaa :) vaktin varsa bakarmisinnntayini çıkan arkadaşınız hiç olmayacak biri mi
tayini çıkan arkadaşınız hiç olmayacak biri mi
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?