Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

sana niyet edip çekmiştim kendime yorum atmışım falın şöyle çıktı
azize kartı çıktı.sezgileri güçlü birisin. hayalgücün geniş üretebilen birisin.iyiliksever yardımsever birisin.düzgün bir yaşamın ve mutlu bir birlikteliğin olacak yeni heyecanlara açıksın ama sabırlı biri olduğundan dengeli davranıyorsun mantıklı birisin.yeniliklere açık birisin zeki birisin sanatsal anlamda yetenekli birisin ve bu alanda insanlara faydalı işler yapıyorsun

canım sana pek iyi çıkmadı insanların güvenini kazanmada zorluk çekip özgürlüğüne kavuşmak için büyük fedakarlıklar yapman gerekebilir
iş veya sevgilini kaybedebilirsin ihanete uğrayabilirsin
umarım çıkmaz falın
Banada bakarmısın aşk ve iş için

merveg_8 kartın sabırla bekle diyor

güzelliğin gülleri,sabrın bahçesind yetişir

rapis müsait olunca bennde isterim şöyle bir genel bakım

falına bakarım canım sevgilimin ismi ismi 12 harfli soyadı 4 harfli canım

şimdiye kadar baktığım en uzun isimdi :))

ayrıldığınızı yazmışsın kartlarda da çıktı ve de problemde var diyorlar. Ama erkek arkadaşın seni baya beğeniyor senden hoşlanıyor. Yakın zamanda haber alacaksın olacak bir şeyler diyor kartlar olur umarım :))

sen fal mı bakıyosun

neye bakıyosun

sevdiceğime adım atmayı düşünüyorum napsam sence? Bu arada beni doğru tanımlamış bu kart teşekkür ederim :))

sen fal mı bakıyosun

neye bakıyosun
ben güya geçen hafta bakmayı ve baktırmayı bırakmıştım ya sağlam çarpıldım
kız arkadaşlarla kahvelerimize bakardık geçenlerde kuzenimden iskambil öğrendim ilişki üzerine sadece yamuklunun isminin kaç harfli olduğu gerekli çıkmadan bakıyım istersen :))

karşına yeni bir fırsat çıkmış fakat sen bunu değerlendirememişsin yada başarısız olmuşsun bunda.bu durum sende olumsuz sonuçlar doğurabilir yanlış kararlar alabilir hileye başvurabilirsin buna dikkat etmelisin.kendine güvenen ve bazı şeyleri önceden tahmin edebilen birisin.verdiğin kararlarda doğruyu seçiyorsun.güçlü bir kişiliğin var.gizemli bir kişiliğin var.bunların sonucunda sen yeni bir başlangıç yapacaksın fakat bu yeni dönemde bazı sıkıntıların olabilir hastalık gibi.maddi kazanç konularını 2.plana atıyorsun fakat kartlarında hep sezgilerinden bahsetmiş öylemisin gerçekten
?
banada bakarsan çok sevinirim aşk ve eğitim için :)

yaa banada bakar mısın? 7 harfli 2 ismi var

adım atmanla ilgili çektim değnek sekizlisi ters çıktı olumsuz yorumlar var sıkıntı endişe şaşkınlık gibi bence adım atma

sevdiceğime adım atmayı düşünüyorum napsam sence? Bu arada beni doğru tanımlamış bu kart teşekkür ederim :))

Tesekkurler
ben çalışmıyorum malesef işsizim
diğerleri hakkında bişey söyleyemiyorum gerçekten çok ilginç.

hayatında yeni bir başlangıç olabilir bu başlangıçta daha enerjik ve hayattan zevk alan biri olacaksın hem iş alanında hemde aşk hayatında güvenilir bir ilişki yaşayabilirsin

Bana da bakabilir misin iş ve aşk için?

Canım bana iki kez mi baktın bir tanedaha var 4.sayfada??
Umarım bu dediklerin olmaz gerçi işimde sevgilimde yok!

canim bana da bakar misin evlilik ve bebis ile ilgili
simdiden emegine saglik

kırılgan bir yapın var ince anlayışlı fedakar birisin.insanların seni anlamadığını düşünüp kırılıyorsun kendini anlatmaktan vazgeçiyorsun sanki kendi kabuğuna çekilmişsin. acı içindesin ve eşinle uyum sorununuz olabilir ve sen kendini geri çekmişsin sanki artık o yokmuş gibi senin için

canım banada bakarmısın evliliğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…