Rapisacım benden fincanına bakmamı istediğin zaman müsait olamamıştım iskambil öğrendim basit bi tane istersen sevgilinin adının kaç harfli olduğunu de ona bir bakayım :))
dün çekmiştin ama bana yine çeksene bacım sende
Banada bakarmısın aşk ve iş için
falına bakarım canım sevgilimin ismi ismi 12 harfli soyadı 4 harfli canım
şimdiye kadar baktığım en uzun isimdi :))
ayrıldığınızı yazmışsın kartlarda da çıktı ve de problemde var diyorlar. Ama erkek arkadaşın seni baya beğeniyor senden hoşlanıyor. Yakın zamanda haber alacaksın olacak bir şeyler diyor kartlar olur umarım :))
sana niyet edip çekmiştim kendime yorum atmışım falın şöyle çıktı
azize kartı çıktı.sezgileri güçlü birisin. hayalgücün geniş üretebilen birisin.iyiliksever yardımsever birisin.düzgün bir yaşamın ve mutlu bir birlikteliğin olacak yeni heyecanlara açıksın ama sabırlı biri olduğundan dengeli davranıyorsun mantıklı birisin.yeniliklere açık birisin zeki birisin sanatsal anlamda yetenekli birisin ve bu alanda insanlara faydalı işler yapıyorsun
ben güya geçen hafta bakmayı ve baktırmayı bırakmıştım ya sağlam çarpıldımsen fal mı bakıyosun
neye bakıyosun
banada bakarsan çok sevinirim aşk ve eğitim için :)
falına bakarım canım sevgilimin ismi ismi 12 harfli soyadı 4 harfli canım
ben güya geçen hafta bakmayı ve baktırmayı bırakmıştım ya sağlam çarpıldım
kız arkadaşlarla kahvelerimize bakardık geçenlerde kuzenimden iskambil öğrendim ilişki üzerine sadece yamuklunun isminin kaç harfli olduğu gerekli çıkmadan bakıyım istersen :))
sevdiceğime adım atmayı düşünüyorum napsam sence? Bu arada beni doğru tanımlamış bu kart teşekkür ederim :))
baktığım en ilginç fal.
işinle ilgili yükselebilir yada bölüm değiştirebilirsin adımlarını doğru attığın takdirde pişman olmayacaksın önüne yeni fırsatlar çıkacak bunları iyi değerlendirmelisin.eleştiriye açık birisin ve bu işte olumlu doğru karar vereceksin yada vermişsin yeni birşey yaşıyorsun .
hassas birisin bazen anlaşılmadığını düşünüp kendini ifade etmekten çekinebilirsin hassaslığın canını yakabilir .olaylardan insanlardan çok kolay etkileniyorsun dikkat etmen gereken şey insanları bu kadar önemsememek.hile yapıp olumsuzluklar yaşayabilirsin. gerçekleri görmezden gelip yalana başvurabilirsin.fakat bunların sonunda çok çok önemli bir değişim yaşayacaksın bu belki senin benliğindeki bir değişimdir belkide hayatından çıkan yada giren biri ama her ne ise seni çok değiştirecek artık eskisi gibi olmayacaksın
Bana da bakabilir misin iş ve aşk için?
canım sana pek iyi çıkmadı insanların güvenini kazanmada zorluk çekip özgürlüğüne kavuşmak için büyük fedakarlıklar yapman gerekebilir
iş veya sevgilini kaybedebilirsin ihanete uğrayabilirsin
umarım çıkmaz falın
canım banada bakarmısın evliliğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?