Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

ismi 6 harf soyadı 7

seni düşünüyor ve de kıskanıyor ve de bilmiyorum birlikte misiniz değil misiniz ama bir de teklifin var :))

ayrıldık canım 10 gün oldu.aaay barışmak istese keşke keşkee. buraya gelecek sence arar mı teklif o mudur ki heycanlandım:))

anlayışlı olman gereken bir döneme giriyorsun.bir rekabet ortamında bulunabilirsin.daha önce yaşadığın bir tartışmada haksız olduğunu anlayacaksın.ilişkinde yeni bir başlangıç düşünüyorsan eski ilişkini bitirdiğinden emin olmalısın.kendini kanıtlaman gereken ortamlara girebilirsin yani bence eski sevgilinle görüşmemelisin

görüşmüyoruz ki zaaten canım.yeni biriyle tanışma ortamım sıfır ki zaten.bu olmadı hiç ama teşekkür ederim:)

ayrıldık canım 10 gün oldu.aaay barışmak istese keşke keşkee. buraya gelecek sence arar mı teklif o mudur ki heycanlandım:))

inşallah odur canım bende yeni öğrendim şu falı gelecek hakkında tutarlılığını sınayamadım ama arkadaşlarla felan anlık olarak baya tutarlı buluyoruz :))

hayatının sıkıntılı bir dönemindemisin.sanki elin ayağın bağlı sen istesende birşey yapamıyorsun ama senin elinde olan bir durum değil çok zor durumda kalmışsın. bu durum sende korkaklık, tutukluluk hali,kendini bastırma şeklinde ortaya çıkıyor.psikolojik sorunların olabilir mi.merhametini ve adaletini kaybedebilirsin.canım ya neredeyse tüm kartların olumsuz çıkmış inşallah böyle değilsindir. maddi sıkıntılar çekebilirsin yada çekiyorsun,etrafında sana destek olan birileri yok sanki ama sen tüm bu zorluklara karşı yine de direnebilirsin biraz silkelenmen gerek zor ama zoru başarabilirsin

Bir özellik vermiyormuyuz.Bana da bakabilir misin?

haklısın zaten artık iyice kafam bulandı bu kadar talep olacağını düşünmemiştim teşekkür ederim uyarın için

hayatında ileriye yönelik adım atacaksın ve bu adım sana mutluluk getirecek istediğin şeyle ilgili başarman için kararlı olman ve yoğunlaşman gerek.bencillik yapmamalısın.yetenekli bir sevgilin olup sana yardım edecek .özgüvenin tam iredeli otoriter olup hedefe doğru ilerleyeceksin bu sevgili eski sevgili değil sanırsam yeni gibi geldi bana

tek kart çektim senin için iyi bişe çıktı :) karşına çıkacak olan fırsatlara dikkat etmelisin bu fırsatı değerlendirmek için elinden geleni yapmalısın.sabredip emek verirsen başardığını göreceksin.maddi kazanç sağlayacaksın şanslı bir dönemdesin iyi bir işin olabilir

Bana da bakabilir misin canım, aşk ve eğitim için.

merabalarr
benim tarot kartlarım var ama öyle bekliyolar .. bakmayı yorumlamayı nasıl ögrenirim kii :44:

hayatında birçok şeye ulaşmışsın ve doyumsuzluk yaşıyorsun bıkmışsın. çok çalışıp yorulmuşsun ama maddi durumun iyi.ilişkilerinde güvensizlik duyuyorsun geçici bir ilişkiye takılıp kalmışsın.aldığın sorumlulukların altında ezilebilirsin sanırım çok çalışkan ,düzgün karakterli,disiplinli,güzel konuşan birisin.istediğin şeylere kavuşsanda mutsuz olduğun için uyku problemleri çekip huzursuz olabilirsin

bana da bana da...

banada bakarmısınız rica etsem ilk baktırdığım tarot falı olacak

sanırım benim isteğim araya karıştı.. 1 saat önce rica etmiştim de :) evliliğimle ilgili bana da bakabilir misin? Ayrı yaşıyoruz eşimle 3,5 aydan beri.. Şimdiden teşekkür ederim

başarmak istediğin birşey için başkalarından yardım alıyorsun birkaç kişi olabilirsiniz 3 kişi mesela.işle ilgili bir ortaklık olabilir mi? başarısız olacakmışsınız gibi çıkmış canım

Benimkinide bakabilirmisin acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…