- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
ben güya geçen hafta bakmayı ve baktırmayı bırakmıştım ya sağlam çarpıldım
kız arkadaşlarla kahvelerimize bakardık geçenlerde kuzenimden iskambil öğrendim ilişki üzerine sadece yamuklunun isminin kaç harfli olduğu gerekli çıkmadan bakıyım istersen :))
yaa banada bakar mısın? 7 harfli 2 ismi var
Canım bana iki kez mi baktın bir tanedaha var 4.sayfada??
Umarım bu dediklerin olmaz gerçi işimde sevgilimde yok!
seni düşünüyor ve de kıskanıyor ve de bilmiyorum birlikte misiniz değil misiniz ama bir de teklifin var :))
canım banada bakar mısın?
eski sevgilimle düzelebilicek miyim buraya geliyoda 2 3 günlüğüne görüşür müyüz sence? ayrılalı 10 gün oldu..bide ben ingilizce sınavına giricem acaba geçebilicek miyim?
ismi 6 harf soyadı 7
anlayışlı olman gereken bir döneme giriyorsun.bir rekabet ortamında bulunabilirsin.daha önce yaşadığın bir tartışmada haksız olduğunu anlayacaksın.ilişkinde yeni bir başlangıç düşünüyorsan eski ilişkini bitirdiğinden emin olmalısın.kendini kanıtlaman gereken ortamlara girebilirsin yani bence eski sevgilinle görüşmemelisin
ayrıldık canım 10 gün oldu.aaay barışmak istese keşke keşkee. buraya gelecek sence arar mı teklif o mudur ki heycanlandım:))
sen baya baya abayı yaktırtmışsın :)) seviyor , kıskanıyor felan yalnız ilişkinizi istemeyen bir kadın var! öle diyo kartlar :))
Bir özellik vermiyormuyuz.Bana da bakabilir misin?
selam :)
yanlış anlama ama bir şey söylemek istiyorum.
ben uzun yıllardan beri fal bakıyorum.
zaten topiğimde var. tarot fazla his gerektiren bir şey o kişinin bazı bilgilerini alıp yoğunlaşıp bakmalısın.
sadece soru soru sormuş arkadaşlar öyle bakıyorsun ondan söyleme gereği duydum.
sadece tecrübe olarak söylüyorum, tabi ki his senin düşünce senin istediğin gibi yap.
yeni yeni başlamışsın ya sadece ufak bir tavsiye.
kalbım mı temız ne :) bende biri bana fal baksa keske dıye umutlanıyodum bu sayfayı gördüm :) çok mutlu oldum.banada bakarmısın tatlım ilişkimle ilgili.ayrıldık bir ay olcak nerdeyse tekrar bır araya gelcekmıyız buluscakmıyız benımle söz nişan gibi ciddi düşünceleri varmı ileriye dönük hakkımda neler düşünüyo yoksa bu ayrı kaldıgımız zaman içinde hayatında birisi varmı.bugday tenlı yesıl gözlu o uzun hafıf kel.bende sarısın beyaz ten kahve gözluyum kıvırcık saclıyım.
Bana da bakabilir misin canım, aşk ve eğitim için.
selam :)
yanlış anlama ama bir şey söylemek istiyorum.
ben uzun yıllardan beri fal bakıyorum.
zaten topiğimde var. tarot fazla his gerektiren bir şey o kişinin bazı bilgilerini alıp yoğunlaşıp bakmalısın.
sadece soru soru sormuş arkadaşlar öyle bakıyorsun ondan söyleme gereği duydum.
sadece tecrübe olarak söylüyorum, tabi ki his senin düşünce senin istediğin gibi yap.
yeni yeni başlamışsın ya sadece ufak bir tavsiye.
bana da bana da...
Benimkinide bakabilirmisin acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?