Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

merabalarr
benim tarot kartlarım var ama öyle bekliyolar .. bakmayı yorumlamayı nasıl ögrenirim kii :44:

içinden gelmeli...
bana ilk hediye ettiğinde bir arkadaşım. kitapçığı yanındaydı ama bir kez bile elimi sürmedim hangi kart hangi anlama geliyor diye.

açılımları yapıp yorum yaptım.

zaten falı bilen biriydim. bu konularda 6. hissinin çok güçlü olması lazım.

daha önce fal baktın mı?

aslında bakmadım ama 6.hissim kuvetlidir inanıyorum kendime :)

zeki çabuk kavrayan akıllı birisin.zarif biri olmana rağmen sert bir kişiliğin var.mükemmeliyetçi ve insanları yönetebilen ve zihinlerini okuyabilen birisin.:) öylemisin gerçekten ?aşk hayatında aldatılma yaşayabilirsin sanırım yaşayacaksında fkat sen bunu farkedip atlatacaksın evlimisin ?canım sanki boşanma gibi de çıkmış kıskançlık ve güvensizlik yaşayabilirsin.tüm bunların sonucunda çok yorulacaksın fakat atlattığın şeyler zor kendine daha hoşgörülü yaklaşmalısın kendin için neyin daha önemli olduğunu düşünüp o yönde hareket etmelisin aşk hayatında bazı sıkıntılar var sanırsam

Bende rica edebilir miyim aşk ve iş için?

aslında bakmadım ama 6.hissim kuvetlidir inanıyorum kendime :)

o zaman biraz kitapçığına göz at. açılımları öğren ve kendini kasmadan bakmaya başla. önce yakın çevrene bak sonra tanımadıklarına da bakabilirsin.

zor değil zaten içinde ki sesi dinlemen yeterli, sonra bir bakmışsın kendine bile şaşırmışsın

ama bakmaya başlayınca bende isterim

evle ilgili birşey yapmayı mı planlıyorsun taşınmak gibi? aktif hareketli kendine güvenen kendini koruyabilen birisin yaşama hevesin var güçlü göründün bana.evlimisin mutlu bir evlilik çıkmış.insanları etkileyen gizemli birisin fakat sen çalışıyormusun bilmiyorumda iş hayatında bazı sorunlar olabilir başarını kıskanan kişiler sana iftira atabilir yada dedikodunu yapabilirler dikkat edersen bunları bulursun.sonuç olarak sen var olan problemini yenmek için yeni bir başlangıç yapabilirsin bu başlangıç hayatını olumlu etkileyecek ve sen doğru karar vereceksin

bana da iş ve aşk hayatımla ilgili bir yorumda bulunursan memnun olurum.

saol tatlım eskisi olsa iyiydi ama kısmet artık :)

teşekkür ederim canım..denicem

arkadaşlar ben çok yoruldum bu kadar çok talep olacağını düşünmemiştim artık gerisine yarın bakabildiğim kadar bakmaya çalışıcam yarın işe gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…