merabalarr
benim tarot kartlarım var ama öyle bekliyolar .. bakmayı yorumlamayı nasıl ögrenirim kii :44:
içinden gelmeli...
bana ilk hediye ettiğinde bir arkadaşım. kitapçığı yanındaydı ama bir kez bile elimi sürmedim hangi kart hangi anlama geliyor diye.
açılımları yapıp yorum yaptım.
zaten falı bilen biriydim. bu konularda 6. hissinin çok güçlü olması lazım.
daha önce fal baktın mı?
Bende rica edebilir miyim aşk ve iş için?
aslında bakmadım ama 6.hissim kuvetlidir inanıyorum kendime :)
o zaman biraz kitapçığına göz at. açılımları öğren ve kendini kasmadan bakmaya başla. önce yakın çevrene bak sonra tanımadıklarına da bakabilirsin.
zor değil zaten içinde ki sesi dinlemen yeterli, sonra bir bakmışsın kendine bile şaşırmışsın
bana da iş ve aşk hayatımla ilgili bir yorumda bulunursan memnun olurum.
hayatında ileriye yönelik adım atacaksın ve bu adım sana mutluluk getirecek istediğin şeyle ilgili başarman için kararlı olman ve yoğunlaşman gerek.bencillik yapmamalısın.yetenekli bir sevgilin olup sana yardım edecek .özgüvenin tam iredeli otoriter olup hedefe doğru ilerleyeceksin bu sevgili eski sevgili değil sanırsam yeni gibi geldi bana
o zaman biraz kitapçığına göz at. açılımları öğren ve kendini kasmadan bakmaya başla. önce yakın çevrene bak sonra tanımadıklarına da bakabilirsin.
zor değil zaten içinde ki sesi dinlemen yeterli, sonra bir bakmışsın kendine bile şaşırmışsın
teşekkür ederim canım..denicem
çok merak ettim 12 harfli bi isim mi var :44: çok gereksiz bi merak olabilr ama durduramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?