• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

selam :)

yanlış anlama ama bir şey söylemek istiyorum.
ben uzun yıllardan beri fal bakıyorum.
zaten topiğimde var. tarot fazla his gerektiren bir şey o kişinin bazı bilgilerini alıp yoğunlaşıp bakmalısın.
sadece soru soru sormuş arkadaşlar öyle bakıyorsun ondan söyleme gereği duydum.
sadece tecrübe olarak söylüyorum, tabi ki his senin düşünce senin istediğin gibi yap.
yeni yeni başlamışsın ya sadece ufak bir tavsiye.

:34:

O zaman bana bakarmsn :))

canım olmasını istediğin şey için adım atmışsın bu şeyin olmaması için bir sebep yok sanırım işle ilgili birşey olacak ama bazı olumsuzluklar olacak bu şeyde işle ilgiliyse olumsuzluklar olsada evlenmene anne olmana vesile olabilir mutlu bir yuvan olabilir ve iyi bir eşin

Canim banada bakarsan genel olarak sevinirim, bu giristigimis isten yuzumuzun akiyla cikabilecekmiyiz ?

diğer topikte de yazmıştım...melek kartı açtım sana + benim hissiyatım tabi:34:

sende bir durum olduğunu sezdim...şöyleki konu senden bağımsız ama tamamen seni kapsıyor

başka kişinin kararı ile yön veriyorsun ilgili konuya...

ve kartın diyor ki: Hafifle , senin hakkında verilen karar çok doğru bir karar olucaktır...

canım bu yorum kimin için

kalbım mı temız ne :) bende biri bana fal baksa keske dıye umutlanıyodum bu sayfayı gördüm :) çok mutlu oldum.banada bakarmısın tatlım ilişkimle ilgili.ayrıldık bir ay olcak nerdeyse tekrar bır araya gelcekmıyız buluscakmıyız benımle söz nişan gibi ciddi düşünceleri varmı ileriye dönük hakkımda neler düşünüyo yoksa bu ayrı kaldıgımız zaman içinde hayatında birisi varmı.bugday tenlı yesıl gözlu o uzun hafıf kel.bende sarısın beyaz ten kahve gözluyum kıvırcık saclıyım.

babanın niyetine tek kart çektim karasızlık ve gerçekleşmeyecek umutlar çıktı ve baban bir rahatsızlık geçirebilir ama yenecek bunu

henüz evdeyim çalışmıyorum çok teşekkürler.. bekliyorum o günleri.. :) o münakaşalar bitmiyor maalesef, olumsuzluk yaratan kişileri de takıyorum..
babam içinde rica etmiştim şayet bakabilirseniz, bir iş durumu var olacak mı?

benimle ilgili açıkcası çok kötü bir durum var moralim çok bozuk sevgilimle ayrıldık gibi ama zaten sürekli ayrılıp barışıyoruz ama bu sefer benim adım atmamam gerekiyor ben evlenmek istiyorum onunsa yaşı benden 4 yaş küçük şuan o kadar mutsuzumki fal bakıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ve merak ettiğim şey onunla mı evlenicem yada evlenicekmiyim aslında böyle şeylerle uğraşmak çok yanlış biliyorum ama şuan o kadar sinirliyim ve kafamı meşgul edecek başka uğraşım yok işimde de çok boş zamanım var bu yüzden sinirliyim birazkusura bakma
senin için:16:.....

benimle ilgili açıkcası çok kötü bir durum var moralim çok bozuk sevgilimle ayrıldık gibi ama zaten sürekli ayrılıp barışıyoruz ama bu sefer benim adım atmamam gerekiyor ben evlenmek istiyorum onunsa yaşı benden 4 yaş küçük şuan o kadar mutsuzumki fal bakıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ve merak ettiğim şey onunla mı evlenicem yada evlenicekmiyim aslında böyle şeylerle uğraşmak çok yanlış biliyorum ama şuan o kadar sinirliyim ve kafamı meşgul edecek başka uğraşım yok işimde de çok boş zamanım var bu yüzden sinirliyim birazkusura bakma

o zaman atma adım.....o nasıl olsa gelecek....

kartın diyor ki yüreğindeki işi yap ,bereketi gelecek....

yani yüreğin farkındaysa durman ve beklemen gerektiğini o zaman dur ve bekle...

bi tane de ben ısteyım.
ne demişler falan ınanma falsız da kalma:27::27:

bende iş ve gelecek diyeyim.

Rapisacım benden fincanına bakmamı istediğin zaman müsait olamamıştım iskambil öğrendim basit bi tane istersen sevgilinin adının kaç harfli olduğunu de ona bir bakayım :))

o zaman atma adım.....o nasıl olsa gelecek....

kartın diyor ki yüreğindeki işi yap ,bereketi gelecek....

yani yüreğin farkındaysa durman ve beklemen gerektiğini o zaman dur ve bekle...

dün çekmiştin ama bana yine çeksene bacım sende :D

baktığım en ilginç fal.
işinle ilgili yükselebilir yada bölüm değiştirebilirsin adımlarını doğru attığın takdirde pişman olmayacaksın önüne yeni fırsatlar çıkacak bunları iyi değerlendirmelisin.eleştiriye açık birisin ve bu işte olumlu doğru karar vereceksin yada vermişsin yeni birşey yaşıyorsun .
hassas birisin bazen anlaşılmadığını düşünüp kendini ifade etmekten çekinebilirsin hassaslığın canını yakabilir .olaylardan insanlardan çok kolay etkileniyorsun dikkat etmen gereken şey insanları bu kadar önemsememek.hile yapıp olumsuzluklar yaşayabilirsin. gerçekleri görmezden gelip yalana başvurabilirsin.fakat bunların sonunda çok çok önemli bir değişim yaşayacaksın bu belki senin benliğindeki bir değişimdir belkide hayatından çıkan yada giren biri ama her ne ise seni çok değiştirecek artık eskisi gibi olmayacaksın

Banada bakarmısın aşk ve iş için

falına bakarım canım sevgilimin ismi ismi 12 harfli soyadı 4 harfli canım

Rapisacım benden fincanına bakmamı istediğin zaman müsait olamamıştım iskambil öğrendim basit bi tane istersen sevgilinin adının kaç harfli olduğunu de ona bir bakayım :))

dün çekmiştin ama bana yine çeksene bacım sende :D

Bende rica edebilir miyim aşk ve iş için? :31:

falına bakarım canım sevgilimin ismi ismi 12 harfli soyadı 4 harfli canım

azize kartı çıktı.sezgileri güçlü birisin. hayalgücün geniş üretebilen birisin.iyiliksever yardımsever birisin.düzgün bir yaşamın ve mutlu bir birlikteliğin olacak yeni heyecanlara açıksın ama sabırlı biri olduğundan dengeli davranıyorsun mantıklı birisin.yeniliklere açık birisin zeki birisin sanatsal anlamda yetenekli birisin ve bu alanda insanlara faydalı işler yapıyorsun

Back
X