- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakınlarda bazı maddi kayıplarınız olmuş.yeni mi işten mi ayrıldınız?olumsuz bir dönem geçiriyorsunuz ama yani işleriniz istediğiniz gibi gitmemiş ama bu sizi çokta etkilememiş ufak tefek kayıplar var.iş bulmamanız için önünüzde bir engel yok belki yakın zamanda bir hediye yada bir miktar para alabilirsiniz 300-400 gibi bişey.yakın zamanda bir haksızlığa mı uğradınız ama bu aslında sizin önleyebileceğiniz bişeydi ama sonunda siz zararlı çıktınız işle ilgili bişey sanırım.aslında kendinize güveniyorsunuz,hareketli, mücadeleci,girişken bir yapınız var.dışardan bakan insanlar sizin maddi durumunuzun iyi olduğunu düşünüyor.hırslı birisiniz galiba özellikle iş hayatında dikkatli olun hırsınız duygularınızı 2. plana atmanıza sebep olabilir duygusal anlamda kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz
canım evlilikle ilgili bişeye rastlayamadım
hayalkırıklığı yaşıyorsun fakat eğer doğru yönde ilerlersen yardım gelecek sana.sorunlarınla yüzleşmelisin.hayatında bir değişim olacak daha enerjik hissettiğin bir döneme gireceksin hayattan daha çok zevk alacaksın etrafındaki güzellikleri farkedeceksin. etrafında senin için kötü düşünen birini farkedeceksin
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
canım böle sacma saftirik seylere inanmayın yaww gelecegi allahtan baska kim bilebilirki? kim fal baktırarak cocuk sahibi olmuski? dua edin samimiyetle yapacak baska bişi olmaz olmamalı... peygamberimiz lanet etmiş bunları yapanları yaptıranları takılmayın böle şeylre![]()
canım benim anlatmak istedigim allahın sevdigi seyleri yaparken neden sevmedigi seyleride yapıyorsunuz eminim dua ediyosundur ama bu lanetli arayıslardan baska arayıs bulmak lazım bulamadıysanda neden bunlarla cocuk olmuyacagını bildigin halde kendini kandırıyorsun?dua etmediğimi nerden biliyorsun, hergün kuran okur ve dualar ederim. Ama olmayınca insan başka daha neler olabilir diye arayış içerisinde oluyor. Inandığımdan değil, çaresizliğimden.. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın..
VE DAHA 1 YILLIK EVLİSİN CANIM NİE TAKIYORSUN OLUR DAHA MERAK ETMEDua etmediğimi nerden biliyorsun, hergün kuran okur ve dualar ederim. Ama olmayınca insan başka daha neler olabilir diye arayış içerisinde oluyor. İnandığımdan değil, çaresizliğimden.. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın..
merhabaa bir falda benim için açarmısınız ? ilişki için ilişkim yok veya genel de olabilir. :)