• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum

banada fal bakar misin ? genel olarak :) tesekkürler ...

inançla ilgili genel toplumdan farklı fikirleriniz varmı?biraz uçlarda gezen birisiniz sanırım.bu aralar kendini mutlu hissediyorsun.hissettiğin olumlu gelişmeler gerçek olacak.iyilik sever pratik başarılı birisin.okulda da sanata dayalı bir bölüm mü okuyorsun.okul hayatında dengeli ve sabırlısın.çalışmayı seviyorsun.biraz içine kapanık birisin başkalarına karşı kayıtsız kalıyorsun bu iletişimini zorlaştırıyor bu gerçek hayattan uzaklaştırabilir seni biraz daha insanlarla iletişime geçmek için çaba harcamalısın.yakında eski bir arkadaşın yada dostunla bir görüşmen mi oldu.okulla ilgili başarısız olma ihtimalin var bu sanırım biraz kendini kapatmandan kaynaklı gibi geldi bana.dostlarınla sevdiklerinle beraber mutlu olmak istiyorsun.çok uykum geldi zor bakıyorum.etrafındaki insanlar senin kararsız kendini korumakta güçlük çektiğini düşünüyorlar sanki elin kolun bağlanmış kendini korumaya çalışsanda bile önünü göremiyorsun gibi görüyorlar seni.ilerde başarılı olacaksın söylediğim gibi bazı sıkıntıların olacak ama hayatında okulla ilgili koyduğun hedefi başaracaksın.

var evet..
uclar derken , icimde evet..
hayir aksine mutsuzum..
hissettigim bi sey var evet, insallah canim..
dogru ama basarili deiglim.. sanata dayali okumustum biraktim..
tam aksi hic sabirli ve dengeli degilim o konuda..
calismayi seviyormuyum bilmyiorum..
aynen öyle tamamen katilyorum.. elimden geleni yapiyorum..
evet oldu..
dogru öyle görüyorlardir bende öyle görüyorum kahretsin ki..
insallah, son söylediginin olmasi en cok istedigim..

tesekkür ederim... :16:

bende bakmaya çalışıyorum pek anlamıyorum sende benim falıma bakarsan sevinirim.

hayatından memnunsun mutlusun ama birazda hayalperest birisin insanlardan biraz uzaksın dikkat et bu seni gerçek hayattan uzaklaştırabilir.su grubu burcusun sanırım.aşkta hayal kırıklığı yaşamışsın belkide bu yüzden insanlardan uzaklaştın, kendini yorgun hissediyorsun benim gibi :) bu ruh halin yüzünden karşına çıkan bir fırsatı kaçırabilirsin.fakat sen hayatında bir atılım yapacaksın olgunlaşıp hayata bakış açın değişecek tabi olumlu yönde.şuanki maddi durumun nasıl bilmiyorum ama ilerde maddi manevi zenginleşeceksin mutlu bir hayatın olaca inşallah

tarot kartlarımı bulamıyorum bır turlu..ama kahve iç çek resımlerını bakarım ıstersen..bu arada yorum için teşekkürler..

merhaba falıma bakarsan sevinirim

$DSC03509.webp $DSC03510.webp $DSC03511.webp $DSC03512.webp $DSC03513.webp $DSC03514.webp $DSC03515.webp

bende de melek kartları ve tarot var..ılk zamanlar bakamıyordum ama sımdı bıraz daha ıyı..rica etsem banada bakarmısın bu aralar cok kotuyum??

Daha evvel yazmıştım ama siz online iken bir kez daha yazmak istedim sanırım vakit bulamıyorsunuz istekler yogun :)
Vakit ayırabılırsenız benım ıcınde bakarsanız sevınırım.
Aşk hayatım ve genel olarak aile hayatımla ilgili.
İyi akşamlar :)

bana da bakabilirmisiniz vaktiniz kalırsa?:17:
çok dertliyim bu aralar çok kaygım var yeni üniversiteye başlayacağım.:14:

Son düzenleme:
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum

Rica etsem banada bakabilirmisiniz .Genel hayat ve aşk üzerine.Bakarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :71:

Eğer bakabilirsenn yani zaman kalırsa banada bakabilirmisin lütfen :) ( Eğitim ve aşk önde olabilir )

Son düzenleme:
bu aralar kafanız karışmış.hayatınızda bir değişim yapmak zorunda kalmışsınız bunu kendi isteğinizle değil mecburiyetten yapıyorsunuz.yanlış bir bilgi almışsınız. yada üzüleceğiniz bir haber.aldatılmaktan mı korkuyorsunuz yada böyle birşey olacakken siz farkettiniz de kıyısından mı döndünüz?bu üzüntünüzü kolayca atlatacaksınız.3-5 gün içinde sağlığınla ilgili birşey mi yaptın hem ruh sağlığını ilgilendiren bişey olabilirde beden sağlığınla ilgili bişeyde olabilir.hayatında ateş grubu bir erkek var sanırım sevgili eş gibi yada unutamadığın düşündüğün biri de olabilir.bu kişi senin için cazibesini yitirmiş artık sana güven vermiyor kolaylıkla yalan söyleyebiliyor.
etrafındakileri meydan okuyan bir yapın var olayları doğru şekilde yargılayıp gereken neyse onu yapmaktan yanaasın biraz sertsin sanki ama kendine karşı da öylesin.sorunlarını çözerken aklını kullanıyorsun ama duygusal birisin aslında.çevrendekiler maddi kayıpların olduğunu çabalarının karşılığında az bir karşılık aldığını düşünüyor.ileride önleyebileceğin bir sorunla karşılaşacaksın fakat sen çözmek için uğraşmayacaksın sanırım ihanet durumundan dolayı böyle davranacaksın.

Rica etsem banada bakabilirmisiniz .Genel hayat ve aşk üzerine.Bakarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :71:

hayatınızda çok zorlandığınız bir dönemdesiniz diyorsunuzki bundan kötüsü ne olabilirki.aile yaşantınızda sıkıntılarınız var sanırım.kilolu birimisiniz bilmiyorum metabolizmanızla ilgili sorunlarınız olabilir.kendi çabalarınızla yeni bir hayata geçmek için uğraşıyorsunuz yada uğraşacaksınız yakında.yaşayacağınız yenilik size iyi şeyler getirecek.bu yaşayacağın yeniliğin içinde eski bir alışkanlığınızdan vazgeçmekte var.yalnız kararsız davranıp bekleme sürecine girmemelisin ne yapman gerektiğine karar verip o yönde hareket etmelisin.sonunda da istediğini başaracaksın hayatına baktığında kendine güvenli geleceğini güzel gören biri olacaksın

Daha evvel yazmıştım ama siz online iken bir kez daha yazmak istedim sanırım vakit bulamıyorsunuz istekler yogun :)
Vakit ayırabılırsenız benım ıcınde bakarsanız sevınırım.
Aşk hayatım ve genel olarak aile hayatımla ilgili.
İyi akşamlar :)

bu aralar kafanız karışmış.hayatınızda bir değişim yapmak zorunda kalmışsınız bunu kendi isteğinizle değil mecburiyetten yapıyorsunuz.yanlış bir bilgi almışsınız. yada üzüleceğiniz bir haber.aldatılmaktan mı korkuyorsunuz yada böyle birşey olacakken siz farkettiniz de kıyısından mı döndünüz?bu üzüntünüzü kolayca atlatacaksınız.3-5 gün içinde sağlığınla ilgili birşey mi yaptın hem ruh sağlığını ilgilendiren bişey olabilirde beden sağlığınla ilgili bişeyde olabilir.hayatında ateş grubu bir erkek var sanırım sevgili eş gibi yada unutamadığın düşündüğün biri de olabilir.bu kişi senin için cazibesini yitirmiş artık sana güven vermiyor kolaylıkla yalan söyleyebiliyor.
etrafındakileri meydan okuyan bir yapın var olayları doğru şekilde yargılayıp gereken neyse onu yapmaktan yanaasın biraz sertsin sanki ama kendine karşı da öylesin.sorunlarını çözerken aklını kullanıyorsun ama duygusal birisin aslında.çevrendekiler maddi kayıpların olduğunu çabalarının karşılığında az bir karşılık aldığını düşünüyor.ileride önleyebileceğin bir sorunla karşılaşacaksın fakat sen çözmek için uğraşmayacaksın sanırım ihanet durumundan dolayı böyle davranacaksın.

Eğer yeni bakmaya başladıysanız gayet iyi umarım dahada ilerletebilirsiniz...Çoğu yazdığınız doğru.İhanetle karşılaşmadım umarım hayatımın kalan dilimlerindede karşılaşmam diyeyim :) Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için yorumunuza sağlık... :71:

hayatınızda biri varmı bilmiyorum ama varsa yada düşündüğünüz biri hava grubu biri olabilirmi.bu kişi güvenilmez ve kıskanç biri galiba.yakında maddi sorunlar yaşayabilirsiniz.sizin etrafınızda sanırım sizinle ilgilenen çok kişi var 3 kişi falan belki başkada vardır dememkki erkeklerin ilgisini çeken birisiniz.yakında sizi mutsuz edecek bir ilişki teklifi alabilirsiniz yada var olan sizi mutsuz ediyor bu düşündüğünüz eski bir ilişkinizin mutsuzluğu da olabilir..fakat siz uyumlu ve nazik kişiliğiniz sayesinde yapmak istediklerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz.ilişkilerinizde belki karşınıza çıkan kişiler sizin beklentilerinizi karşılayamadı hayal kırıklığı yarattılar ama siz uyumlu ve dengeli birisiniz.maddi konulara paraya fazla değer vermiyorsunuz.eğitim hayatınızda da başarılı olacaksınız

Eğer bakabilirsenn yani zaman kalırsa banada bakabilirmisin lütfen :) ( Eğitim ve aşk önde olabilir )

hayatınızda biri varmı bilmiyorum ama varsa yada düşündüğünüz biri hava grubu biri olabilirmi.bu kişi güvenilmez ve kıskanç biri galiba.yakında maddi sorunlar yaşayabilirsiniz.sizin etrafınızda sanırım sizinle ilgilenen çok kişi var 3 kişi falan belki başkada vardır dememkki erkeklerin ilgisini çeken birisiniz.yakında sizi mutsuz edecek bir ilişki teklifi alabilirsiniz yada var olan sizi mutsuz ediyor bu düşündüğünüz eski bir ilişkinizin mutsuzluğu da olabilir..fakat siz uyumlu ve nazik kişiliğiniz sayesinde yapmak istediklerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz.ilişkilerinizde belki karşınıza çıkan kişiler sizin beklentilerinizi karşılayamadı hayal kırıklığı yarattılar ama siz uyumlu ve dengeli birisiniz.maddi konulara paraya fazla değer vermiyorsunuz.eğitim hayatınızda da başarılı olacaksınız

Teşekkür ederimm . Maalesef karsıma istediğim gibi düzgün birisi çıkmadı umarım çıkar :(

bu aralar yolculuk yapmayı düşünüyorsunuz.hayatınızda değişen şartları kontrol edip yönetebiliyorsunuz.geçmişte kendi hatanız yüzünden acı yaşamışsınız .yakın geçmişte size bir haksızlık yapılmış bu sizi durgunlaştırmış.yakında aile yaşantınızda sorunlar yaşayabilirsiniz bazı psikolojik sorunlarınız olabilir ama siz sorunları büyütüyorsunuz.ailenize karşı mahcup olacağınız bir duruma düşebilirsiniz.olaylar karşısında sabırsız endişeli yaklaşımız olumsuz sonuçlara yol açabilir emeklerinizin karşılığını alamayabilirsiniz belki de aslında çabalıyorsunuz ama haklıyken tavrınız yüzünden haksız konuma geçeceksiniz.ilişkiniz varmı bilmiyorum ama ilişkiniz varsa kalp kırıklığınız olabilir.sonunda kendinizi dinlemek için manevi arayış içine gireceksiniz bu sizin için iyi olacak.yalnız olmayı kendiniz isteyip mutlu olacaksınız.huzurlu olacaksınız fakat çevreniz bu tavrınızı küskünlük olarak algılayabilirler.iç dünyana yöneleceksin yani biraz olumsuzluklar yaşasanda sonunda huzurlu olacaksın

bana da bakabilirmisiniz vaktiniz kalırsa?:17:
çok dertliyim bu aralar çok kaygım var yeni üniversiteye başlayacağım.:14:

hayatınızda ruhsal aydınlanma yaşadığınız önemli bir adım atmışsınız.bir fırsat çıkmış karşına onu değerlendirmişsin.sanırım işle ilgili yada maddi bir konu.hayatın sana sunduğu avantajlardan faydalanıyorsun ama mükemmeliyetçi yapın işleri zorlarştırıyor.amaçlarını belirlerken zoru seçmek yerine ulaşılabilir olanı seçersen daha doğru seçimler yapabilirsin.yakın zamanda dürüst olmayan rakipleriniz karşısında yenilgiye uğramışsınız.yakın zamanda maddi kayıplarınız olabilir yada çalışıyorsanız emeğinizin karşılığını alamamak gibi bir durum.çevrenizdekiler sizin belli bir şeye tam olarak odaklanamadığınız için başarısız olduğunuzu düşünüyorlar.çalışıyorsunuz sanırım.yoğun ve yorucu bir çalışma temposuna gireceksiniz burada statüce sizden üstün birinden tavsiye yada yardım alabilirsiniz.ilişkiniz varsa ilişkinizde sorun yaşayabilirsiniz bu eski bir ilişkinizden kaynaklı sorunlarda olabilir.mükemmeliyetçi yapınız ilişkinizi de olumsuz etkiliyor fakat karşınızdaki kişide öyle bulunmaz hint kumaşı değil zaten.:) neyse canım umarım mutlu olursun

rapisacım banada bakarmısın kartlar benim geleceğimi ne yönde gösteriyor acaba

bu aralar yolculuk yapmayı düşünüyorsunuz.hayatınızda değişen şartları kontrol edip yönetebiliyorsunuz.geçmişte kendi hatanız yüzünden acı yaşamışsınız .yakın geçmişte size bir haksızlık yapılmış bu sizi durgunlaştırmış.yakında aile yaşantınızda sorunlar yaşayabilirsiniz bazı psikolojik sorunlarınız olabilir ama siz sorunları büyütüyorsunuz.ailenize karşı mahcup olacağınız bir duruma düşebilirsiniz.olaylar karşısında sabırsız endişeli yaklaşımız olumsuz sonuçlara yol açabilir emeklerinizin karşılığını alamayabilirsiniz belki de aslında çabalıyorsunuz ama haklıyken tavrınız yüzünden haksız konuma geçeceksiniz.ilişkiniz varmı bilmiyorum ama ilişkiniz varsa kalp kırıklığınız olabilir.sonunda kendinizi dinlemek için manevi arayış içine gireceksiniz bu sizin için iyi olacak.yalnız olmayı kendiniz isteyip mutlu olacaksınız.huzurlu olacaksınız fakat çevreniz bu tavrınızı küskünlük olarak algılayabilirler.iç dünyana yöneleceksin yani biraz olumsuzluklar yaşasanda sonunda huzurlu olacaksın

çok teşekkür ederim rapisacım :16:

Back
X