• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam yemeği

İlk evlendiğimde eşimle anlaşma yaptim. Hergün taze yemek istiyorsan 1 çeşit yaparim diye. Çünkü ertesi güne kalanı eşim yemez ben de çöpe yemek atmam.

Bazen sevmediği yemekleri yaptığım olmuştur yemediğinde hemen sorun yok çözüm basit diyorum. Eğer yaptığım yemekleri yemiyorsan ben de yemek yapmam.
3 gün 5 gün dışardan yesek pişman oluyor ne yapsam afiyetle yiyor.

Çocuğum yok, bu benim gun de 3 çeşit yapmak için avantajım falan da değil hanımlar çocuğu bahane etmenize gerek yok mantıklı olan neyse onu yapın.

Adam zayıf diye niye dertlendiğinizi anlayamadım.
Kocanız sizin çoçuğunuz değil, yetişkin biri siz de ona annelik değil eşlik yapmak için evlendiniz.
Çok mu anaçsınız? Çok mu aşıksınız? Çözemedim.

Anaç ve aşktan ziyade çevre baskısı diyelim bizi her gören eşin çok zayıf diyor ben de gereksiz bi sorumluluk almışım. Öyle her şeyi de seve seve yemez. Pirinç pilavı fırın yemekleri azaltıyorum yavaş yavaş

Aynı benim kocamı anlattınız sankio_O
Önceleri hep onun yediklerini yapardım çocuklarım olduktan sonra artık çocuklarıma göre yapıyorum .
Yemek yapıyorum diyorum ister ye ister yeme :63:

Selam bayanlar beni de alın aranıza Eşim hep et,balık,tavuk bunlardan birinin yanında pilav ve çorba yer ama ben sıkılıyorum her akşam bunları yapmaya günde 1 çeşit bile olsa seçmem yerim ama 3 senedir böyle sorun edecek bir şey değil belki ama bunları yese de çok zayıf zaten bu akşam şehriye çorba yaptım yaprak sarmam vardı. Salata yoğurt azıcık yedi gitti. Çok yemek seçiyor bunaldım. Bi de çalışıyorum ve küçük bebeğim var
Siz de kendi istediğiniz bir şeyi yapın yanınıza.
İlle kazanla pişirmenize gerek yok. Canınız dolma mı çekti? İki biberden yapıverin.

Ben de çok yemek seçen biri olarak bilirim ki bizlerle yaşamak zor. Ben sevmiyorum diye evde pişirmemezlik yapmıyorum ama. Herkes sevdiklerinden yiyor.

Hoş, kız da bana benzemesin diye bu aralar sebze yemeye başladım diyebiliriz. Hepsinin üstüne sarımsaklı yoğurt koyunca az da olsa giderleri var
:KK45:

Yemek seçen insanla yaşamak aşırı zormuş inşallah çocuğum seçmez. Hepinize teşekkür ederim burdan dertleşmek güzelmiş iyi geceler hepinize

1. Kocanızı doyurmak sizin göreviniz değil
2. Yemek seçmesi sizin sorununuz değil

Kendinize sık sık bunları tekrarlayın. Canınız ne istiyorsa ya da ne kolayınıza geliyorsa onu yapın. Beğenen yer, beğenmeyen girer mutfağa 2. yemeği kendi zevkine göre yapıp yer.

Back
X