- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavurmada deneyecegimm bunu bi türlü yumuşacık olmuyoreti 1 gece önceden süt ve zeytinyağında bekleteceksin. ben eti bir kaba bir sıra koyuyorum döküyorum zeytinyağını ovuyorum üstüne süt döküyorum.sonra bir kat daha et zeytinyağı süt. etler bitene kadar kat kat koyuyorum. en üste gene yağ süt. kapatıyorum kabın kapagını 1 gece bekletince o et yumuşacık oluyor. birde o bazen olan çiğ et kokusu hiç kalmıyor o zaman :) kaldıki sadece biftek için değil her ete yapabilsin. pirzola vs. yada kavurmalık et mis gibi yumuşacık oluyor et her seferinde :)
Sen ekstra acikiyorsundur bebişle afiyet olsunBende açım yemek hazır kocamı bekliyorum :) bide bebek de uyumuyor oynuyorum onla heheh
Ben de bakıyorum o yüzdenBenim gibi degisik bir yemek tarifi cikar mi acaba diye bakan var midir baska![]()
Alıyım tarifi canım ben adama sürpriz yapayım derken o iş yerine beni almaya geldi erken çıkmış bugünkonu sahibinin vakti yok. yarın yapacağım dese o bifteği bir güzel marine edeceği tarifte verirdim o zaman lokum gibi olurdu :)
Sonraki mesajda verdim kiz tarifi :) hem pisirme tarifi hemde terbiyeleme tarifi vverdim :))Alıyım tarifi canım ben adama sürpriz yapayım derken o iş yerine beni almaya geldi erken çıkmış bugün![]()
Ayy tuh aklima geldin bir bakayim dedim yarin yapacaksin yani canimKızlar adam çıktı geldi iş yerine kendisi erken çıkmış eve giderken hanımıda alayım demiş benim süpriz pazar akşamına kaldı yarında yemeğe davetliyiz çünkü ama fikirlerinizi ve tariflerinizi bekliyorum
Okudum canım sonradan gördüm tsk ederimSonraki mesajda verdim kiz tarifi :) hem pisirme tarifi hemde terbiyeleme tarifi vverdim :))
Evet canım bir aksilik çıkmazsa yarın o iş bendeAyy tuh aklima geldin bir bakayim dedim yarin yapacaksin yani canim
Canım son konuma baksana bi olay nerelere geldicanım komik birşey söyleyeceğim sana,evlendik ilk gün menümüz dışarda kelle paçaydı
bu sene yıldönümünde ise eşimin işinden dolayı uzaklaşamadık,yine kelle paça yiyelim mi dedi tamam dedim
seneye de kokoreç falan yeriz heraldebalık burcuyum ama hiç romantik değilim ya yemek yapmayayım da kellepaça yerim modundayım
![]()
aa canım şimdi son 2 konunu okudum çok üzüldüm canımCanım son konuma baksana bi olay nerelere geldi