akşama kolay pratik ve erkeklerin sevdiği yemek düşünüyorum fikri olan?

mlsuzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
18
0
86
Ankara
eşim yemek seçiyor malesef bende çok yaramaz bir bebekle evdeyim Akşama pratik yemek düşü
nüyorum yardım edinnn

ailemde gözlemlediğim kadarıyla erkekler arasında kuru fasulye, nohut, pilav çeşitleri gibi yemekleri sevmeyen erkek çok az canım.
bu yemekler bi gece önceden ıslatılırsa ertesi gün düdüklüye koyup pişme aşamasına gelmesi 10 dakikanı almıyor.
yarım saat kırk dakika neyse artık da pişme süresi versen zaten pişerken seni etkilemeyeceği için çok kolay yemekler bence.

çalışan bayan olunca hep pratik yemek arıyoruz,ben de şimdi bakıyordum ne yapabilirim diye. ben dün akşam 300gr kuzu eti aldım kısık ateşte (ısıttığım tavada az yağlı tavada) pişirdim hiç tuz katmadan. sonra suyunu salınca domates (küp küp),çarliston biber koydum. pişti ve miss yanına da patates püresi bi gece önceden de çorba yapmıştım şehriye.

neler yiyor ve yemiyor?

fikir versek

eşim yemek seçiyor malesef bende çok yaramaz bir bebekle evdeyim Akşama pratik yemek düşü
nüyorum yardım edinnn
bi tavuğu al parçala az zeytin yağı biraz baharat sür fırına 10dk hazırlanır yemeside keyifli,seviyosa bi soğanı 4 böl tepsinin kenarlarına koy ,3 tane de dometesi misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…