Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü güzelmiş.Mandalina suyu hiç duymamıştım.Normal meyva sıkacağında sıkılarak mı yapılıyor,hoşaf şeklinde mi?Aksam kv deydik
somon
bulgur pilavi
salata
mandalina suyu vardi menüde:)
Kv komposto yapacakti konusmaya dalinca unuttum dedi.balik olunca ayran yogurt vs de gitmiyor yaninda... sofra hazirdi,hemen masanin uzerinde meyve tabagindaki mandalinalari limon sikacagi varya plastik onda sıktı....ictik :)Menü güzelmiş.Mandalina suyu hiç duymamıştım.Normal meyva sıkacağında sıkılarak mı yapılıyor,hoşaf şeklinde mi?![]()
Mutfakta çareler tükenmez yani.Becerikli ,akıllı kadının hali başka canımKv komposto yapacakti konusmaya dalinca unuttum dedi.balik olunca ayran yogurt vs de gitmiyor yaninda... sofra hazirdi,hemen masanin uzerinde meyve tabagindaki mandalinalari limon sikacagi varya plastik onda sıktı....ictik :)
Beceriklidir kv....sagolsun yapar yedirir yiyince de sevinirMutfakta çareler tükenmez yani.Becerikli ,akıllı kadının hali başka canım![]()
Ellerine sağlık canım.Çok güzel görünüyor.
Geçmiş olsun.Hasta çorbasız olmaz.Çorbada olaymış iyiydi.Patates salatası (yumurtasiz)
Karnabahar salatası (anneme)
Portakal suyu
Turşu
Evin hanımları hasta olunca yemekleri babam ve erkek kardeşim yaptı![]()
Çorbada var Şehriye çorbası dünden yazmayı unutmuşum. Teşekkür ederim bu arada.Geçmiş olsun.Hasta çorbasız olmaz.Çorbada olaymış iyiydi.
Çorbada var Şehriye çorbası dünden yazmayı unutmuşum. Teşekkür ederim bu arada.