Cok sag ol canim
Pastayı çok güze süslemişsiniz ellerinize sağlık ki :) :)Kizlar esimin dogum gunu supriz pasta yaptim
Nasil olmus?
Menumuz :
Balik salata
Cikolatali pasta
Pastayı çok güze süslemişsiniz ellerinize sağlık ki :) :)
Bana içine fındık veya ceviz katılmış ravani pratik gelir.Kek çırpar gibi yapıp,fazladan şerbet hazırlamak.Daha pratiğini istersen marketten halley,çikolata,lokumŞöyle basit ama güzel ,
yapımı kolay tatlı tarifleriniz var mı kızlar?
Acayip canım tatlı çekiyor bugünlerde
Halley demişken aklıma geldi.Şöyle basit ama güzel ,
yapımı kolay tatlı tarifleriniz var mı kızlar?
Acayip canım tatlı çekiyor bugünlerde
Halley demişken aklıma geldi.Halleyi ufak parçalara kırıp,hazırlanan krem şantiyle karıştırıldiğnı,pasta gibi olduğunu da duymuştum.Hep aklımda yapması ama bir türlü nasip olmadı.Sen yap ta ,güzel oluyorsa bende yapayım.Malzemeler boşa gitmesin.
Bana içine fındık veya ceviz katılmış ravani pratik gelir.Kek çırpar gibi yapıp,fazladan şerbet hazırlamak.Daha pratiğini istersen marketten halley,çikolata,lokum
İki bisküvi arasına lokum ye o zaman.Değişik şöyle basit diyorum :)
İki bisküvi arasına lokum ye o zaman.
Kız sütlaç aklıma gelmişti ama erinirsin diye demedim.Birkaç sayfa öncesindeOlabilir
Sütlaç aklıma geldi şimdi bak
Kız sütlaç aklıma gelmişti ama erinirsin diye demedim.Birkaç sayfa öncesindeBrunella kolay pudingli sütlaç tarifi vermişti.Buralardaysa gelir,başka kolay tariflerde verir sana.
Ahhh ahh ,bir bilebilsemOfff kilolar ve bu iştah nolcak böyle
Onun adı yanardağ pasta, internette tarifi var.. Bence çok ağır oluyor tadıHalley demişken aklıma geldi.Halleyi ufak parçalara kırıp,hazırlanan krem şantiyle karıştırıldiğnı,pasta gibi olduğunu da duymuştum.Hep aklımda yapması ama bir türlü nasip olmadı.Sen yap ta ,güzel oluyorsa bende yapayım.Malzemeler boşa gitmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?