- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Maraş tava nedir? Hiç duymadım.maras tava
tursu
cacik
çcouklara makarna biraz aci olmus yemek :s
Afşin tavada olabilir galiba adı. Kuşbaşı et, sığan sarımsak bol domates yeşil biber ve patlucan hep çiğden karıştırılıp fırına veriliyor, tere yağ sıvı yağda ekleniyor. Pişmesi 1 saat fln sürüyor arada karıştırıp tuzunu fln kontrol ediyorum. Pişince de tepside yiyoruz valla tabakla fln uğraşmıym ben :)))))Maraş tava nedir? Hiç duymadım.
Pazı sarma
Şehriye çorbası
Brokoli
Bi de dünden kalan kabak tatlısı var.
Eline sağlık, lezzetli görünüyo. Etim yok benim, bi ara deneyeyim. Acılı güzel olur bu ama benim eşim acı yiyemezAfşin tavada olabilir galiba adı. Kuşbaşı et, sığan sarımsak bol domates yeşil biber ve patlucan hep çiğden karıştırılıp fırına veriliyor, tere yağ sıvı yağda ekleniyor. Pişmesi 1 saat fln sürüyor arada karıştırıp tuzunu fln kontrol ediyorum. Pişince de tepside yiyoruz valla tabakla fln uğraşmıym ben :)))))
evet aci zaten onu guzel yapan birazda:) bi kersinde dogradigim biberler aci deildi tadi yok gibiydi yaninda aci biber aldikda oyle guzel oldu :)Eline sağlık, lezzetli görünüyo. Etim yok benim, bi ara deneyeyim. Acılı güzel olur bu ama benim eşim acı yiyemez
Tava türlerinin tepside yenmesi daha güzel oluyor bencede :)Afşin tavada olabilir galiba adı. Kuşbaşı et, sığan sarımsak bol domates yeşil biber ve patlucan hep çiğden karıştırılıp fırına veriliyor, tere yağ sıvı yağda ekleniyor. Pişmesi 1 saat fln sürüyor arada karıştırıp tuzunu fln kontrol ediyorum. Pişince de tepside yiyoruz valla tabakla fln uğraşmıym ben :)))))
Dimi yaa en güzel sosu tepside kalır yoksa. Ona ekmek banmadan olmazki arkamızdan ağlar valla :)))))Tava türlerinin tepside yenmesi daha güzel oluyor bencede :)
Afiyet olsun.Mantar tadını bozmadı mı.Bezelye mantar patates karışık bir yemek oldu valla attım kafadan
Bulgur pilavı cacık
Konserve ydi canım bozmadı gayet güzel olmuşAfiyet olsun.Mantar tadını bozmadı mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?