Akşama Ne Yemek Var ?

Maraş tava nedir? Hiç duymadım.

Pazı sarma
Şehriye çorbası
Brokoli
Bi de dünden kalan kabak tatlısı var.
Afşin tavada olabilir galiba adı. Kuşbaşı et, sığan sarımsak bol domates yeşil biber ve patlucan hep çiğden karıştırılıp fırına veriliyor, tere yağ sıvı yağda ekleniyor. Pişmesi 1 saat fln sürüyor arada karıştırıp tuzunu fln kontrol ediyorum. Pişince de tepside yiyoruz valla tabakla fln uğraşmıym ben :)))))

Eline sağlık, lezzetli görünüyo. Etim yok benim, bi ara deneyeyim. Acılı güzel olur bu ama benim eşim acı yiyemez

Eline sağlık, lezzetli görünüyo. Etim yok benim, bi ara deneyeyim. Acılı güzel olur bu ama benim eşim acı yiyemez
evet aci zaten onu guzel yapan birazda:) bi kersinde dogradigim biberler aci deildi tadi yok gibiydi yaninda aci biber aldikda oyle guzel oldu :)
biz ayni malzmeeyi toprak guvece koyar adina guveç deriz, o sekilde ayda bir yapsam esim yinemi bu yemek diyor
ayni malzemeyi firin tepsisinde haftada bir yapsam hiç bisey demiyor bayila bayila yiyor :)) oda bunla buyumus iste :)

Tava türlerinin tepside yenmesi daha güzel oluyor bencede :)

Patates kızartması
kahvaltılık türleri(peynirler-zeytinler-reçel-tereyağ-bal)
domates-salatalık-yeşillik-turşu
çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…