Yoğurt çorbası
Kıymalı ıspanak yemeği
Salçalı spagetti
Yoğurt
Afiyet olsun
pazartesi günü bunu yapacaktım ama yapamadım bugune kısmet :)Kısır
Turşu
Ayran.
Gercekten kocanız bunu yemek yerine koyar mi? Keşke benim de böyle olsapazartesi günü bunu yapacaktım ama yapamadım bugune kısmet :)
Evli değilim :) ama erkek kardeşim ve babam var evet yemek yerine koyarlar hatta çok severler kısırı erkek kardeşim istedi aslında geçen haftadan beri çocuk çalışıyor eve yorgun geliyor bende yapayım dedim ama kısmet olmadı 2 gündür de hastaydı bugün iyileşti yapayımda yesin dedim işten gelince.Gercekten kocanız bunu yemek yerine koyar mi? Keşke benim de böyle olsacok zorlanıyorum bir de yemeklerim her zaman olmuyor.
bulgur köftesinin yanına köfte yapmana gerek yok ki bulgur köftesi sanırım bizim topalak çorbası dediğimiz yanına pilav yap daha iyi olur.Bende aksana sulu bulgur köftesi yapıcam, yanına salata ve köfte sanırım
Afiyet olsun bende cok severim kısırı:) benim babamda ne olsa yer garibim ama kocaya yemek beğendiremiyorum...Evli değilim :) ama erkek kardeşim ve babam var evet yemek yerine koyarlar hatta çok severler kısırı erkek kardeşim istedi aslında geçen haftadan beri çocuk çalışıyor eve yorgun geliyor bende yapayım dedim ama kısmet olmadı 2 gündür de hastaydı bugün iyileşti yapayımda yesin dedim işten gelince.
Haklısın aslında :) bir de kızartma tamam :)bulgur köftesinin yanına köfte yapmana gerek yok ki bulgur köftesi sanırım bizim topalak çorbası dediğimiz yanına pilav yap daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?