Püreyi bende bu şekilde yapıyorum. Cidden nefis oluyor. Brüksel lahanasını haşlamadan önce nasıl temizliyorsunuz? Ben geçen gün aldım içi hep böcekli çıktı. Atamadımda öylece bekliyor dolapta.Kuru köfte yapacağım yanına da patates püresi. (Patatesleri su yerine sütte haşlayarak pişiriyorum bu arada müthiş oluyor, tadına doyamıyoruz tavsiye ederim) Bir de buharda sebze haşlayacağım dolapta az biraz brokoli, brüksel lahanası ve havuç kaldı. Onları da zeytinyağı ve limonla soslarım.
Püreyi bende bu şekilde yapıyorum. Cidden nefis oluyor. Brüksel lahanasını haşlamadan önce nasıl temizliyorsunuz? Ben geçen gün aldım içi hep böcekli çıktı. Atamadımda öylece bekliyor dolapta.
Bu arada benim menümde balık salata çorba var bugün.
Bende paketli aldım ve ilk alışım. Acaba hepmi böyle oluyor dedim çokta heveslenmiştimAllah allah bende hiç öyle böcek falan çıkmadı. Paketli alıyorum, o sap kısmı gibi olan ucunu kesip buhar tenceresine yerleştiriyorum. İlk defa böcekli olduğunu duydum inanın.
Bende paketli aldım ve ilk alışım. Acaba hepmi böyle oluyor dedim çokta heveslenmiştim
iade şansım yok ama metroİade etme şansınız var mı ya keşke iade etseniz. Ben Metro Grossmarket'ten alıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Yaşadığınız şehirde varsa oradan alabilirsiniz. :)
iade şansım yok ama metro
Var
Oradan alırım artık bende ne yapalım. Teşekkür ederim❤
Kavonozda tandır tav7k nasıl?bugün barbunya pilaki, yoğurt ve salata vardı.
yarına kavanozda tandır tavuk yapacağım muhtemelen yanına çorba ve pilav.
Nette tavuk tandir yazarsaniz cikiyoe. Cok da lezzetli oluyor.Kavonozda tandır tav7k nasıl?
Patlamıyor muNette tavuk tandir yazarsaniz cikiyoe. Cok da lezzetli oluyor.
Size yemege gelebılır mıyımDün akşam
Şehriye çorbası
Lahmacun
Soğan salatası
Yeşillik,turşu ve ayran
Bugün akşam
Yaprak sarma ve kırmızı kapya biber dolması
Marul salatası
Ayran,turşu ve yeşillik
Çikolatalı yaş pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?