Akşama Ne Yemek Var ?

Püreyi bende bu şekilde yapıyorum. Cidden nefis oluyor. Brüksel lahanasını haşlamadan önce nasıl temizliyorsunuz? Ben geçen gün aldım içi hep böcekli çıktı. Atamadımda öylece bekliyor dolapta.
Bu arada benim menümde balık salata çorba var bugün.

Allah allah bende hiç öyle böcek falan çıkmadı. Paketli alıyorum, o sap kısmı gibi olan ucunu kesip buhar tenceresine yerleştiriyorum. İlk defa böcekli olduğunu duydum inanın.

Allah allah bende hiç öyle böcek falan çıkmadı. Paketli alıyorum, o sap kısmı gibi olan ucunu kesip buhar tenceresine yerleştiriyorum. İlk defa böcekli olduğunu duydum inanın.
Bende paketli aldım ve ilk alışım. Acaba hepmi böyle oluyor dedim çokta heveslenmiştim

Bende paketli aldım ve ilk alışım. Acaba hepmi böyle oluyor dedim çokta heveslenmiştim

İade etme şansınız var mı ya keşke iade etseniz. Ben Metro Grossmarket'ten alıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Yaşadığınız şehirde varsa oradan alabilirsiniz. :)

Dün akşam patatesli köfte tencere yemeği
Yanina pilav ayran.

Bugün pilavım var. Yanına ne yapsam?
Taze fasulye barbunya et kavurması?

Size yemege gelebılır mıyım

Kızlar eşime balık (levrek) aldırdım yanında sebze olarak ıspanak düşündüm sizce uyumlu olur mu? Yani ıspanağı soğanla salçayla kavurup az suyla pişireyim diyorum. İkisini de canım çok istedi ondan öyle bir ikili geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…