Akşama Ne Yemek Var ?

7 aydır evliyim hergün kendime bu soruyu soruyorum hergün önümde hazır menü olsa bende yapsam keşke
Zaten pisirmek degil ne pisircem diye dusunmek insani yoruyor

Bugun yemek yapmicam.. icli
Kofte kaldi dunden fasulye pilav var azar azar.. onlar yensin

Şehriye çorbası
Actifry tavuk kanatları yapacam kuru olmuyor lezzetli oluyor
Ispanak var onla da ıspanak tabanlı pizza yapsam diyorumyada ıspanak yemeği kararsızım onda
Havuç salata
Pizza eminim guzel olur heleki bu menuye afiyet olsun.
Ben tencere yemegini seviyorum ispanak yemegine de bayilirim

7 aydır evliyim hergün kendime bu soruyu soruyorum hergün önümde hazır menü olsa bende yapsam keşke
1.5 yildir evdeyim dogumdan once bir izne ayrildim halen izinliyim yemek masasindan kalkmadan esimin ve kizimin fikrini aliyorum yarin ne pisirsem ne yeriz is yerinde olsam o an ne pratik geldiyse o birde arkadaslardan ornek menu aliyorsam ooo isim daha kolaydi.

Pizza eminim guzel olur heleki bu menuye afiyet olsun.
Ben tencere yemegini seviyorum ispanak yemegine de bayilirim
Ispanak yemeğini oğlum da seviyor
Değişik tarifler deneyeyim ıspanaktan dedim ama eşim sevmeyerk yedi oğlum da yemedi
Tek başıma yedım

Bugun de yolculuk yapacağım anneme gideceğim umarım karda kışta kalmam

Mısır unlu peynirli tuzlu kek yaptım
Yaprak sarma ve levain kurabiye
Yolda atıştırırlar artık

Cok guzel gozuktuler tarifi nasil revani var bizde. Esim serbetli tatli istiyor bu aralar .baklava malum cok pahali ev yapimi tatlilar daha ekonomik.

Ekonomik ama
Ondan onemlisi icine ne kattigini biliyorsun, koruyucu tatlandirici glikoz vs. yok. Bu tatli
Hem serbetli hemde hafif oluyor gercekten.

Buarada ben yumurtanin beyazini icine koydum
Sarisini disina surdum tariften farkli
Olarak..

Yarin ogleden sonra soguk hava dalgasina giriyormusuz. Cumartesiden itibaren de yogun kar yagisi dendi. Tabi nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama dikkatli gidin.

Yarin ogleden sonra soguk hava dalgasina giriyormusuz. Cumartesiden itibaren de yogun kar yagisi dendi. Tabi nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama dikkatli gidin.
Giderken sorun olmayacak gıbı de gelirken bilmiyorum

Uzun süre o soğukta kalmak istemiyorum
Egenin bir iline gidiyorumAnnem şuan yollar açık dedi
İstanbul’da çok soğuk hafta sonu yağış olacakmış
Pazar dönmek istiyordum
Bakalım nasıl olacak

Ege'de cok etkili olur mu kar bilemedim ama ben Çanakkale'deyim. Burada bana yogun bekleniyor.
Tam karne sonrasina denk geldiği iyi oldu. Oglum kardan adam yapmak için beklemede

Ege'de cok etkili olur mu kar bilemedim ama ben Çanakkale'deyim. Burada bana yogun bekleniyor.
Tam karne sonrasina denk geldiği iyi oldu. Oglum kardan adam yapmak için beklemede
Çanakkale çok severim
Kepez de öğrenci yurdunda kalmıştım

Rüzgarı çok ünlü
Süslenip okula giderdık okula varınca einstein saçına benziyordu saçlar

Ama çok güzel zamanlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…