- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
Zaten pisirmek degil ne pisircem diye dusunmek insani yoruyor7 aydır evliyim hergün kendime bu soruyu soruyorumhergün önümde hazır menü olsa bende yapsam keşke
Pizza eminim guzel olur heleki bu menuye afiyet olsun.Şehriye çorbası
Actifry tavuk kanatları yapacam kuru olmuyor lezzetli oluyor
Ispanak var onla da ıspanak tabanlı pizza yapsam diyorumyada ıspanak yemeği kararsızım onda
Havuç salata
1.5 yildir evdeyim dogumdan once bir izne ayrildim halen izinliyim yemek masasindan kalkmadan esimin ve kizimin fikrini aliyorum yarin ne pisirsem ne yeriz7 aydır evliyim hergün kendime bu soruyu soruyorumhergün önümde hazır menü olsa bende yapsam keşke
Cok guzel gozuktuler tarifi nasil
Ispanak yemeğini oğlum da seviyorPizza eminim guzel olur heleki bu menuye afiyet olsun.
Ben tencere yemegini seviyorum ispanak yemegine de bayilirim
Cok guzel gozuktuler tarifi nasilrevani var bizde. Esim serbetli tatli istiyor bu aralar .baklava malum cok pahali ev yapimi tatlilar daha ekonomik.
Yarin ogleden sonra soguk hava dalgasina giriyormusuz. Cumartesiden itibaren de yogun kar yagisi dendi. Tabi nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama dikkatli gidin.Ispanak yemeğini oğlum da seviyor
Değişik tarifler deneyeyim ıspanaktan dedim ama eşim sevmeyerk yedi oğlum da yemedi
Tek başıma yedım
Bugun de yolculuk yapacağım anneme gideceğim umarım karda kışta kalmam
Mısır unlu peynirli tuzlu kek yaptım
Yaprak sarma ve levain kurabiye
Yolda atıştırırlar artık
Giderken sorun olmayacak gıbı de gelirken bilmiyorumYarin ogleden sonra soguk hava dalgasina giriyormusuz. Cumartesiden itibaren de yogun kar yagisi dendi. Tabi nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama dikkatli gidin.
Ege'de cok etkili olur mu kar bilemedim ama ben Çanakkale'deyim. Burada bana yogun bekleniyor.Giderken sorun olmayacak gıbı de gelirken bilmiyorum
Uzun süre o soğukta kalmak istemiyorum
Egenin bir iline gidiyorumAnnem şuan yollar açık dedi
İstanbul’da çok soğuk hafta sonu yağış olacakmış
Pazar dönmek istiyordum
Bakalım nasıl olacak
Çanakkale çok severimEge'de cok etkili olur mu kar bilemedim ama ben Çanakkale'deyim. Burada bana yogun bekleniyor.
Tam karne sonrasina denk geldiği iyi oldu. Oglum kardan adam yapmak için beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?